Aceasta va fi vara ta. Cu accesorii originale, roţi şi anvelope de vară, service şi încărcare – toate de la BMW.

A sosit vara! Şi odată cu vremea însorită vin noi oportunităţi de a explora zona rurală. Abia aşteaptă s-o descoperi. Bucură-te de curbele şoselei, de aerul proaspăt şi de priveliştile uimitoare cu Accesoriile originale BMW. Roţile şi anvelopele BMW asigură o experienţă de conducere optimă. Împreună cu BMW Service şi BMW Charging, te ajută să ajungi în deplină siguranţă la destinaţiile tale de vară. Pentru că trebuie să profiţi din plin şi fără întreruperi de fiecare moment al verii. Aceasta va fi vara ta.

„SUNTEM MEREU PREGĂTIŢI PENTRU SOARE.”

Accesorii originale de vară BMW pentru interior şi exterior.

Dacă vrei ca vara asta să fie a ta, trebuie să te pregăteşti cum se cuvine. Planifică-ţi călătoria şi asigură-te că beneficiezi de suficient spaţiu de depozitare pentru toate echipamentele de care ai nevoie pentru activităţile tale preferate de vară. Profită de gama noastră variate de accesorii originale BMW pentru interior şi exterior şi pregăteşte-ţi automobilul BMW pentru cea mai tare vară din viaţa ta.

Interior BMW

Exterior BMW

SOLUŢIE DE CURĂŢARE A GEAMURILOR BMW CU EXTRACT DE GHIMBIR BIO.

Deşi această soluţie de curăţare a geamurilor cu extract ghimbir conţine doar ingrediente neabrazive, este un agent de curăţare foarte puternic şi eficient pentru geamuri şi alte suprafeţe din sticlă şi nu lasă urme. Mod de utilizare: Pulverizează soluţia pentru geamuri pe suprafeţele murdare, apoi şterge-le cu o lavetă care nu lasă scame. Extractul de ghimbir bio poate curăţa cea mai persistentă murdărie fără a lăsa urme pe geam. Nu utiliza soluţia pe suprafeţe fierbinţi şi păstreaz-o la temperaturi de peste zero grade.

„ROŢILE MELE: PERSONALIZATE PENTRU VARĂ.”

Roţi, anvelope şi accesorii de vară originale BMW de înaltă calitate.

Cu roţile complete originale BMW poţi trece cu succes peste orice obstacol atât pe şosele, cât şi în afara lor. Sunt confecţionate special pentru automobilul tău BMW, îndeplinesc cele mai înalte cerinţe de calitate şi au fost dezvoltate în colaborare strânsă cu marii producători de anvelope (de ex. Bridgestone, Dunlop, Goodyear şi Pirelli). În plus, fiecare set complet de roţi este echipat cu anvelope runflat cu marcaj cu stea şi senzori RDC. Astfel, te poţi baza mereu pe ele, indiferent de condiţii.

Jantele din aliaj uşor BMW nu numai că completează perfect aspectul şi designul automobilului, ci îndeplinesc şi cele mai înalte cerinţe privind calitatea. Sunt concepute special pentru a fi utilizate cu anvelope runflat şi sunt dotate cu margini ridicate care previn alunecarea de pe jante a anvelopelor depresurizate chiar şi în curbe. Pe lângă faptul că beneficiază de o durată de viaţă optimă, acestea sunt şi perfect concentrice. Pentru a se asigura că această calitate extraordinară este menţinută pe termen lung, roţile sunt supuse unor teste şi probe cuprinzătoare în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranţă BMW.

Roţi şi anvelope BMW

Accesorii BMW

SERVICE PENTRU ROŢI/ANVELOPE BMW.

Nu numai că îţi schimbăm anvelopele de iarnă şi pe cele de vară, ci beneficiezi şi de verificări ale profilului anvelopelor şi ale frânelor. Îţi oferim schimbarea roţilor şi anvelopelor (inclusiv echilibrarea roţilor) la un raport calitate/preţ de primă clasă. Vom realiza inspecţia şi lucrările de mentenanţă cu cea mai mare grijă şi cu profesionalism total. De asemenea, datorită serviciului nostru profesional de depozitare a roţilor (inclusiv spălare şi echilibrare), vei evita orice stres şi vei economisi spaţiu.

Caută un partener de service

„PLINĂ DE SENZAŢII DE VARĂ: CĂLĂTORIA MEA.”

Accesorii originale BMW Charging.

Dacă vrei să te pregăteşti pentru vară, nu trebuie doar să-ţi încarci portbagajul cu accesorii utile, ci şi să-ţi încarci complet bateria. Aruncă o privire pe accesoriile noastre originale BMW Charging, care sunt perfecte pentru toate nevoile tale în ceea ce priveşte automobilul electric. Astfel, vara asta va fi a ta.

„ACCENTUL MEU SPECIAL PE TIMP DE VARĂ.”

Accesorii BMW M Performance pentru primăvara şi vara ta.

Este vara ta şi momentul tău să străluceşti. Accesoriile BMW M Performance îţi permit să-ţi personalizezi automobilul BMW aşa cum îţi doreşti şi îi conferă acestuia un caracter motorsport autentic. Transformă-ţi automobilul BMW într-o capodoperă care atrage atenţia tuturor şi fă această vară să fie vara ta – fără compromisuri.

SERVICE BMW.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Eliberează-te de griji şi concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat – plăcerea de a conduce. Cu ajutorul BMW Service Inclusive poţi face exact asta. Printr-o singură plată unică primeşti toate serviciile incluse şi manoperele de întreţinere pentru o perioadă la alegere.

Beneficiile tale:

 • economiseşte în comparaţie cu achiziţia separată a serviciilor;
 • controlul şi transparenţa totală a costurilor de service;
 • pachete diferite pentru nevoi diferite, pentru automobile noi şi rulate;
 • specialişti în service care se folosesc de expertiza BMW şi utilizează piese BMW;
 • transfer automat către noii proprietari, crescând astfel valoarea la revânzare;
 • valid la partenerii de service BMW participanţi din întreaga lume.

BMW TELESERVICES.

Prin intermediul serviciilor inovatoare BMW Teleservices ale BMW ConnectedDrive, automobilul tău BMW te ajută să îţi menţii mintea limpede: când este necesară mentenanţa sau în cazul unei defecţiuni, acesta transmite partenerului tău de service BMW preferat toate detaliile relevante. Partenerul tău de service BMW te va contacta pentru a aranja o programare. Pentru ca tu să te bucuri de livrarea rapidă şi simplă a operaţiunilor de service fără griji. Singura cerinţă: înregistrarea online a automobilului tău în portalul BMW ConnectedDrive şi selectarea unui partener de service preferat. Descoperă acum cum serviciile BMW Teleservices îţi fac viaţa mai uşoară.

MY BMW SERVICE.

În această perioadă complicată, îţi uşurăm viaţa cu My BMW Service. Fă o programare online sau adu-ne automobilul tău BMW, laşi cheile şi primeşti un link pentru a te uita la verificarea din service oricând doreşti. Aruncă o privire pe ofertele noastre.

Beneficiile tale:

 • Programare online
 • Servicii video personalizate
 • Asistenţă rutieră

BMW SERVICE 5+.


Ai parcurs mulţi kilometri la volanul automobilului tău BMW şi ai avut parte de atât de multe aventuri încât ai ajuns să-ţi cunoşti îndrăgitul BMW pe de rost. De-aia îl iubeşti. Pentru a te asigura că această iubire nu va dispărea prea curând, ai nevoie de un partener de service care cunoaşte automobilul tău BMW şi nevoile tale cel puţin la fel de bine. De aceea, ai nevoie de BMW Service 5+: un serviciu premium la un preţ all-inclusive atractiv şi transparent. Astfel, vei şti exact la ce să te aştepţi.


Beneficiile tale: • Servicii de înaltă calitate, convenabile şi rentabile oferite de specialişti BMW care utilizează piese originale BMW.

 • Toate piesele şi serviciile sunt incluse în preţul all-inclusive.

 • Preţurile sunt întotdeauna transparente şi uşor de înţeles.

 • BMW Service 5+ oferă serviciile potrivite pentru fiecare model BMW.


Consultă broşura Află mai multe


  Alege partenerul BMW Service Automobile Bavaria:

  Informații de contact

  Informaţii despre maşina actuală

  *Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing