UN ÎNCEPUT ELECTRIC.


E momentul să-ți faci curaj pentru un nou început, unul 100% electric. Alege automobilul viitorului din gama BMWi şi bucură-te de călătoriile tale cu încrederea că ai grijă de mediul înconjurător datorită emisiilor 0 şi a costurilor mai mici de utilizare.

În era electromobilității, plăcerea de a conduce devine electrizantă. Răspunsul imediat și tehnologia complexă eDrive care propulsează fiecare mișcare fac parte din experiența de care ne bucurăm la volanul modelelor electrice BMW. Porneşte într-o nouă eră alături de BMW.


*Ofertă valabilă prin Programul Național de Finanţare privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră derulat de Administraţia Fondului pentru Mediu. Valoarea maximă ce poate fi accesată prin Program poate fi de 57.000 lei. Pentru termenii și condițiile de accesare a ecotichetului, vă rugăm să consultați Ghidul de finanțare aferent programului.

**Ofertă valabilă pentru modelele BMW iX3 si BMW i3, doar pentru persoane juridice, prin Unicredit Leasing, până la 30.06.2022.

MODELE ELECTRICE BMW.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Nu te mai gândeşti la cheltuielile de întreţinere: plăteşti o singură dată o sumă fixă şi beneficiezi pe toată durata sau kilometrajul selectat de toate lucrările de service incluse în pachet. Aceasta reprezintă un avantaj economic considerabil faţă de plata pentru fiecare lucrare în parte.

YOUR WORLD. My BMW.

Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca automobilul tău BMW. Este legătura directă cu automobilul tău şi cu lumea BMW, chiar şi atunci când nu eşti în maşină. Cu un design modern, o interfaţă intuitivă şi multe funcţii, aplicaţia My BMW va deveni însoţitorul tău zilnic în deplasare. Planifică-ţi deplasările cât încă eşti în mişcare sau trimite următoarea destinaţie de pe canapea direct către automobilul tău BMW.

 

SOLICITĂ OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

 

  Dealer BMW Automobile Bavaria:

  Selectează modelul:

  Informații personale:

  Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing

  Doresc să primesc comunicări de marketing de la Automobile Bavaria prin:

  Politica de confidențialitate Automobile Bavaria