Majoritatea persoanelor conduc mult mai puţin decât îşi imaginează: în general, conducem între 35 şi 50 de kilometri pe zi. Cu BMW i3 poți parcurge în condiții reale de condus până la 260 km, cu o singură încărcare. În plus, bateria se încarcă 80% din capacitate în doar 45 minute la stațiile de încărcare rapide.
BMW i3 are tehnologii inovatoare pe care le foloseşte pentru a-ţi uşura viaţa de zi cu zi. Te conectează lumea exterioară, te ţine la curent cu tot ce se întâmplă, te ajută cu organizarea şi, mai ales, te duce oriunde ai nevoie să mergi. Este mereu pregătit pentru drum şi pentru explorare, are stil, design inovator şi îţi oferă plăcere electrizantă de a conduce.

BMW i3 prin BMW Select

Avans 20% -10% (cadou pentru noul an) = 10% costul tău.
Perioada de finanțare: 36 luni și maximum 15.000 km/ an
Rata lunară: 423 € + TVA
Preț de vânzare: 38.079 € + TVA
Valoare reziduală: 50% -10% (cadou pentru noul an) = 40% costul tău
CASCO: 104 €/ lună

Echipamente incluse

Încărcare rapidă la curent continuu ( 80% în 40 - 45 minute)
Încărcare rapidă la curent alternativ multifazic
Faruri LED
Pompă de încălzire
Repair Inclusive - 5 ani / 200.000 km
Pachet Confort Advanced

Noul BMW i3

BMW i3.

Performanţă
Viteză maximă în mod integral electric: 150 km/h
Acceleraţie 0 – 100 km/h: 7,3 sec
Consum
Consum de energie BMW eDrive: 13,1 kWh/ 100 km
Emisii medii de CO₂: 0,0 g/km
Autonomie şi durată de încărcare
Autonomie 260 km în utilizare zilnică (condiţii reale de condus)
Capacitate baterie litiu-ion (120Ah): 42,2/ 37,9 kWh
Durată de încărcare rapidă (80%): cca. 45 min.

DUPĂ 3 ANI, ALEGI DIN NOU.

După finalizarea perioadei de finanţare, poţi alege să 1) returnezi maşina la dealer şi să alegi un nou automobil prin BMW Select sau 2) să păstrezi maşina, plătind diferenţa rămasă. Poţi inclusiv refinanţa valoarea reziduală.

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Automobile Bavaria te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

    Informații personale:

    Maşina actuală:

    *Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing

    * Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2017-2019, derulat de Autoritate şi finanţat din Fondul pentru mediu. Oferta prezentată nu înlocuiește datele, informaţiile şi instrucţiunile valabile prezentate de către Autoritate şi/sau autoritatea publică centrală pentru protecţia mediului. Pentru a beneficia de oferta prezentată, este necesară îndeplinirea condițiilor de eligibilitate prevăzute în cuprinsul Ordinului ministrului mediului.