Dragă pasionat BMW,

Imediat ce a pornit la drum, noul BMW Seria 3 Sedan lasă totul în urma sa – inclusiv convenţionalul şi aşteptările. Acest automobil remarcabil se reinventează, iar datorită designului inovator pune bazele unui nou început.

Nu te lăsa condus de tehnologie. Condu-o.
Conform acestui motto te invităm să descoperi noul BMW Seria 3, Sâmbătă, 16 martie 2019, la showroom-ul Automobile Bavaria Băneasa, între orele 10:00 - 16:00.
Vei fi fascinat de performanța sportivă îmbunătățită, aspectul modern și elegant și noile sisteme de asistență și conectivitate dedicate șoferului.

Noul Asistent Personal Inteligent BMW, o personalitate digitală inteligentă integrată în automobil – expertul din mașină - îți va răspunde întrebărilor și comenzilor vocale în mod natural, pentru te ajuta cu numeroase sarcini. Ești gata de drum - începe interacțiunea!

Așteptăm cu nerăbdare să îți prezentăm noul BMW Seria 3.
Sâmbătă, 16 martie, Şoseaua Bucureşti – Ploieşti, Nr. 53A, Bucureşti, Sector 1, showroom-ul Automobile Bavaria Băneasa

 

Echipa
Automobile Bavaria

Programează-te la Test Drive.

În cadrul evenimentului nu se fac teste cu noul model BMW Seria 3. Confirmările programărilor la test-drive se fac de către consultantul de vânzări care a preluat solicitarea dvs., în urma unei validări prin telefon sau e-mail, pentru o dată ulterioară, stabilită de comun acord. Înscrierea la test-drive, fără validarea unui consultant de vânzări, nu reprezintă o confirmare automată.

    Informații personale:

    Motivul de interes:

    Mesaj:

    *Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing