E momentul să-ți faci curaj pentru un nou început, unul 100% electric. Alege automobilul viitorului din gama BMW i cu ecotichet în valoare de 45.000 lei și bucură-te de călătoriile tale cu încrederea că ai grijă de mediul înconjurător datorită emisiilor 0 şi a costurilor mai mici de utilizare.
În era electromobilității, plăcerea de a conduce devine electrizantă. Răspunsul imediat și tehnologia complexă eDrive, care propulsează fiecare mișcare, fac parte din experiența de care ne bucurăm la volanul modelelor electrice BMW. Alege să pornești într-o nouă eră alături de BMW.

Modelele electrice BMW.

Ecotichet: 45.000 lei*

*Ofertă valabilă prin Programul Național de Finanţare privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră derulat de Administraţia Fondului pentru Mediu, valabilă de la momentul aprobării bugetului.
** Un exemplu de calcul al ratei de leasing, valabil doar pentru persoane juridice, prin BMW Select, care este un produs de leasing financiar oferit de UniCredit Leasing I.F.N. S.A. prin BMW Financial Services pentru modelul BMW iX3. Preț de listă, inclusiv extindere garanție la 4 ani și BMW Service Inclusive 5 ani: 57.368 EURO + TVA. Rată lunară fixă: 499 EURO + TVA, perioadă contractuală: 36 luni, rulaj anual inclus: 15.000 km, avans client: 7.745 EURO + TVA, la care trebuie adăugat și ecotichetul estimat la 7.700 EURO + TVA, valoare reziduală: 28.684 EURO + TVA. Finanțarea este disponibilă sub rezerva acceptării cererii de finanțare, care va face subiectul analizei financiare de către departamentul de risc al UniCredit Leasing IFN SA.

NOUL BMW iX: PIONIERUL UNEI NOI ERE.

Născut dintr-o viziune. Creat pentru mobilitate electrică. Graţie tehnologiei eficiente BMW eDrive şi a propulsiei sale cu tracţiune integrală, BMW iX beneficiază de o autonomie excepţională şi de o acceleraţie impresionantă. Limbajul de design minimalist îi conferă un aspect modern şi expresiv.
În interior, ambianţa premium de calitate superioară, cumulată cu tehnologiile de ultimă generaţie, asigură confort maxim şi spaţiu mai mult decât suficient pentru cinci persoane. Descoperă noul tău model preferat – BMW iX.

PRIMUL GRAN COUPÉ PUR ELECTRIC.

Cu aspectul său sportiv, cea mai bună dinamică din clasă şi zero emisii locale, BMW i4 este un model BMW adevărat. Echilibrul său rafinat între sportivitate tipică BMW, confort şi performanţă durabilă este unic în segmentul său.
Gama de modele BMW i4 va fi disponibilă în diferite versiuni, având o autonomie de până la 590 km (WLTP). Cu o putere de până la 530 CP (390kW), BMW i4 poate accelera de la 0 la 100 km/h în aproximativ 4 secunde.

YOUR WORLD. My BMW.

Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca automobilul tău BMW. Este legătura directă cu automobilul tău şi cu lumea BMW, chiar şi atunci când nu eşti în maşină. Cu un design modern, o interfaţă intuitivă şi multe funcţii, aplicaţia My BMW va deveni însoţitorul tău zilnic în deplasare. Planifică-ţi deplasările cât încă eşti în mişcare sau trimite următoarea destinaţie de pe canapea direct către automobilul tău BMW.
 

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Automobile Bavaria te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


    Sunt interesat de modelul

    Informaţii de contact

    Maşina actuală

    *Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing