Plăcerea de a conduce un automobil BMW plug-in hybrid vine din siguranța că pornești la drum cu ce e mai bun în ambele lumi: autonomia electrică și performanțele motorului pe combustie. Alege dintr-o gamă variată de modele pe cel care ți se potrivește și beneficiezi de ecotichet în valoare de 20.000 lei* la achiziție.

Versatil, eficient și creat să se plieze automat la necesitățile drumului, noul tău BMW plug-in hybrid va fi primul pas spre o nouă destinație: viitorul. Ai curaj să faci schimbarea pentru că alegerile tale creează viitorul.

Oferta BMW Plug-in Hybrid cu ecotichet

*Ofertă valabilă prin Programul Național de Finanţare privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, derulat de Administraţia Fondului pentru Mediu.
**Ofertă valabilă doar pentru persoane juridice, prin Unicredit Leasing, până la 31.12.2021.

MODELELE BMW PLUG-IN HYBRID.

Două tehnologii în armonie perfectă: un model BMW plug-in hybrid combină tehnologia eDrive a motorului electric cu cea a unui motor puternic pe combustie. Împreună, cele două, creează o experienţă de condus care îmbină în fiecare moment eficienţa maximă cu plăcerea de a conduce. Ecotichet în valoare de 20.000 lei. Garanție extinsă 3 ani.

MODELELE BMW X PLUG-IN HYBRID.

Modelele BMW X plug-in hybrid îmbină sustenabilitatea unui automobil hibrid cu dinamica de condus, performanţa şi confortul unui SAV BMW. Pentru a te bucura de orice aventură. Ecotichet în valoare de 20.000 lei. Garanţie extinsă 3 ani.

YOUR WORLD. My BMW.

Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca automobilul tău BMW. Este legătura directă cu automobilul tău şi cu lumea BMW, chiar şi atunci când nu eşti în maşină. Cu un design modern, o interfaţă intuitivă şi multe funcţii, aplicaţia My BMW va deveni însoţitorul tău zilnic în deplasare. Planifică-ţi deplasările cât încă eşti în mişcare sau trimite următoarea destinaţie de pe canapea direct către automobilul tău BMW.
 

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Automobile Bavaria te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


    Sunt interesat de modelul

    Informaţii de contact

    Maşina actuală

    *Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing