Ştim cât îţi iubeşti autovehiculul tău şi ştim că nu l-ai lăsa pe mainile oricui. Şi pentru că lucrurile bune trebuie întreţinute, îţi oferim aceleaşi servicii de calitate, la preţuri avantajoase:

  • 20% reducere la piese originale BMW și MINI

  • 20% reducere la manoperă

Campania este dedicată automobilelor BMW şi MINI care au data primei înmatriculări înainte de 31.12.2013 (autovehicule mai vechi de 7 ani) şi este desfăşurată de toţi partenerii BMW Service/MINI Service din cadrul Automobile Bavaria în perioada 6 ianuarie - 31 martie 2021.

Consultanții noștri service și tehnicienii specializați îți stau la dispoziție cu sfaturi și expertiză astfel încât mașina ta să rămână pe deplin funcțională și să îți ofere în continuare plăcerea de a conduce.

PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE
sau

Completează formularul de contact

Detalii poți obține:
- telefonic la 0800800269, zilnic, de luni până vineri, între orele 08:00 – 18:00
- prin e-mail: contact@automobilebavaria.ro

Reducerile procentuale se aplică la prețurile de listă Automobile Bavaria ale pieselor de origine BMW/MINI precum și la tariful orar de manoperă, în vigoare la data efectuării intervenției.

Oferta campaniei se aplică intervențiilor mecanică-electrică, client plătitor. Sunt excluse intervențiile de asigurare, achizițiile de piese și accesorii fără montaj, produse Lifestyle.

Oferta privind reducerile la piese şi manoperă este valabilă doar în cazul în care există o comandă de service deschisă în perioada desfășurării prezentei campanii şi care conține cel puţin o comandă de piese BMW/MINI şi manoperă asociată respectivei piese, montată în unităţile service Automobile Bavaria.

Automobile Bavaria îşi rezervă dreptul de a prelungi sau de a reduce perioada acestei campanii, precum și ofertele prezentei campanii, comunicând în prealabil, în mod public, orice modificare.

Automobile Bavaria nu va putea fi considerată responsabilă dacă intervin schimbări de date sau dacă această Campanie va fi modificată sau anulată, din motive care nu îi sunt imputabile.

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Automobile Bavaria te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


Alege partenerul BMW Service Automobile Bavaria:

Informații de contact

Informaţii despre maşina actuală

*Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing