*Avansul de 1000 de euro reprezintă suma necesară pentru rezervarea unuia dintre primele 100 de automobile alocate pentru precomandă.

Noul BMW X5 atrage atenţia celor care îl privesc – este impunător, puternic şi elegant. Grila dublă a radiatorului, creată dintr-o singură bucată, anticipează ce se va întâmpla atunci când porneşti motorul. Iar designul X al farurilor nu lasă nicio îndoială asupra celui care va fi în frunte.

Echipat cu tehnologii noi pentru mai multă siguranţă şi oferind dinamică de condus pe orice suprafaţă, noul BMW X5 ştie în ce direcţie se îndreaptă şi cum să ajungă acolo primul.

BMW X5 xDrive40i(3)*:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,5 – 8,8
Emisii medii de CO2, în g/km: 193 – 200

DESIGNUL EXTERIOR ŞI INTERIOR AL BMW X5.

Un aspect caracteristic BMW X5: fiecare detaliu reprezintă o declaraţie. Partea frontală cu grila mare a radiatorului, creată dintr-o singură bucată şi cu formă uşor hexagonală, farurile distinctive şi prizele de aer mari – toate îţi indică la ce te poţi aştepta: putere pe patru roţi, cu jante din aliaj uşor de 22”.

Datorită plafonului panoramic Sky Lounge, interiorul este foarte luminos. Elementele din sticlă prezintă accente exclusiviste, iar lumina ambientală creează o atmosferă specială. Este un ambient care poate fi adaptat în mod individual, prin intermediul celor patru parfumuri naturale diferite ale pachetului „Ambient Air”. În plus, sistemul de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond îţi oferă calitate excelentă a sunetului atunci când te afli în mişcare*.

MEREU CU DOI PAŞI ÎNAINTE.

Serviciile digitale şi sistemele de asistare a conducătorului auto disponibile pe BMW X5.

Perfect conectat şi mereu în frunte: BMW X5 are cea mai recentă generaţie de tehnologii de conectivitate BMW. Serviciile digitale inteligente şi sistemele de asistare a conducătorului auto creează o conexiune perfectă cu lumea exterioară şi îţi oferă confort şi siguranţă maximă datorită funcţionării intuitive.

Confort fără utilizarea cheii.

De ce să introduci cheia în contact dacă ai cu tine un smartphone cu sistem de operare Android? Cheia digitală îţi permite să încui şi să descui automobilul tău BMW şi chiar să porneşti motorul fără a avea nevoie de cheie în formă fizică. Aceasta poate fi descărcată pe smartphone-ul tău cu sistem de operare Android, prin utilizarea aplicaţiei BMW Connected, şi poate fi împărtăşită cu familia şi prietenii.

Termenul este de un an.

Distracţia în BMW X5 xDrive40i* începe cu o atingere uşoară a pedalei de acceleraţie: chiar şi la turaţii mici ale motorului, turbocompresoarele cu răcire interpusă şi indirectă multiplă de tip intercooler sunt capabile să asigure acest cuplu impresionant. Şi cu fiecare schimbare de viteză, transmisia automată Sport cu 8 trepte disponibilă opţional oferă dinamică, eficienţă şi plăcere de a conduce la cel mai înalt nivel.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Romania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.] Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor. Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW. * Disponibil începând cu trimestrul 4/2018

Comandă-l primul.

Completează formularul de mai jos și vei fi printre primii posesori ai noului BMW X5, odată cu lansarea oficială a noului model pe piața din România. Achită un avans de 1000 de EUR + TVA, reprezentând garanția că mașina ta va fi livrată imediat ce devine disponibilă la producător. După plasarea precomenzii vei fi contactat de un reprezentant de vânzări pentru stabilirea detliilor despre preferințele tale și achitarea avansului de precomandă.


    Informații personale

    Maşina actuală

    *Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing