Te întrebi cum arată schimbarea? Pentru noi, ea începe cu linii de design noi, care îţi taie răsuflarea, grilă frontală redefinită, mai lată şi mai înaltă, faruri BMW Laserlight reconturate şi stopuri LED integrate perfect. Continuă cu introducerea unei noi tehnologii mild-hybrid de 48V, disponibilă pentru toate motorizările de patru şi şase cilindri, rafinată de un management inteligent al energiei, ce stă la baza BMW eDrive.Cu BMW Digital Key, închizi sau deschizi maşina doar cu smartphone-ul şi odată ce intri în interior, ai acces la cele mai noi tehnologii. Ai alături sisteme inteligente de asistenţă la condus, precum Asistentul pentru mersul în marşarier – care memorează şi poate parcurge orice traseu din ultimii 50 metri. Iar cu ajutorul sistemului de navigaţie cu BMW Maps, în premieră cloud-based, îţi poţi organiza rutele şi timpul cu mare precizie. Descoperă noul BMW Seria 5.

BMW SERIA 5 PLUG-IN HYBRID.
CU ECOTICHET DE 20.000 LEI.

Sistemul de propulsie inovator plug-in hybrid îmbină un motor eficient cu ardere internă şi un motor electric. Puterea mare a sistemului obţinută astfel îţi oferă suficientă autonomie datorită motorului cu ardere internă şi, în acelaşi timp, posibilitatea de a conduce fără emisii de noxe.

 • Putere mixtă: 292 CP (215 kW)
 • 0-100 km/h în 5,9 s
 • Cuplu mixt: 420 Nm
 • Consum mixt de combustibil: 1,4 l/100 km
 • Autonomie în regim electric: până la 66 km

 

Disclaimer

Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024. Ofertă valabilă prin Programul naţional de finanţare privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. Datele menţionate sunt valori WLTP.

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Un reprezentant BMW Automobile Bavaria îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie. Trebuie doar să completezi formularul de mai jos și noi te vom contacta cât mai curând. Toate câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

 

  Dealer BMW Automobile Bavaria:

  Informații personale:

  Mesaj:

  *Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing