OFERTA DE FINANŢARE

*Oferta este valabilă pentru finanțările în EURO cu dobândă fixă 2,99% pe o perioadă maximă de 36 de luni și valoare reziduală 1%. Această ofertă este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA. Oferta este valabilă până la 31.12.2023, dar poate fi modificată, retrasă sau prelungită în orice moment.

*Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice și este supusă unor termene și condiții disponibile la dealerii participanți. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client și va fi decisă în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

ALEGE-ŢI CONFIGURAŢIA PENTRU BMW i5.

De la 92.634 EURO

De la 92.634 EURO

De la 92.634 EURO

BMW i5: ASISTENŢĂ PENTRU CONDUCĂTORUL AUTO ÎN DEPLASARE.

OPŢIUNI DE ÎNCĂRCARE.

Încarcă uşor şi confortabil de acasă.

Cu Flexible Fast Charger sau sistemul Wallbox, poţi încărca acasă într-un mod simplu, sigur şi direct. Descoperă soluţia ta individuală de încărcare. Descoperă soluţia ta individuală de încărcare.

Control inteligent al încărcării pentru acasă.

Datorită controlului inteligent, poţi optimiza procesul de încărcare acasă, iar tu ai posibilitatea, de exemplu, să utilizezi cât mai mult posibil din propria energie solară generată.

Încarcă folosind una dintre cele mai mari reţele din Europa.

Cu BMW Charging, poţi încărca oriunde în Europa, folosind una dintre cele mai mari reţele publice de încărcare. Tot ceea ce ai nevoie pentru asta este inclus în obiectul livrării.

Încarcă în deplasare, fără aplicaţie sau card de încărcare.

Cu Plug & Charge, modelul tău BMW începe automat procesul de încărcare la punctele de încărcare potrivite şi se ocupă de facturare prin contractul personal subiacent.

SUSTENABILITATE.

Modelul BMW i5 îşi aduce, de asemenea, contribuţia la un viitor mai durabil. Prin utilizarea de materiale secundare şi de energie verde în procesul de fabricaţie, optimizăm deja amprenta de CO₂ a modelului BMW i5, chiar înainte ca acesta să fie predat către tine. Pe parcursul călătoriei, tehnologiile inovatoare ale EfficientDynamics asigură echilibrul perfect între eficienţă şi performanţă. În plus, BMW i5 oferă pentru prima dată opţiunea unui interior vegan.

DETALII EXTERIOARE.

Chiar şi în întuneric: inconfundabil.

Grila frontală BMW Iconic Glow atrage privirile, mai ales în întuneric. Lumina albă îi evidenţiază contururile atunci când automobilul este staţionat şi în timpul deplasării.

O experienţă iluminată la intrare.

Covorul luminos dinamic iluminează zona portierei la urcarea şi coborârea din automobil din motive de siguranţă, dar şi întâmpină şi inspiră cu animaţii luminoase.

Aproape ca şi când ai sta în aer liber.

Plafonul panoramic din sticlă face ca interiorul să pară şi mai mare. Intră mai multă lumină şi te poţi bucura de atmosfera deschisă în fiecare loc.

DESIGN INTERIOR.

DETALII INTERIOARE.

Funcţional şi fascinant de atractiv.

Fiecare My Mode este pus în scenă diferit în BMW Interaction Bar. Pentru toate experienţele vizuale în continuă schimbare şi iluminare în funcţie de dispoziţiile emoţionale pe care le-ai putea dori.

Cea mai bună sonorizare pentru toţi pasagerii automobilului.

Sunetul intens, echilibrat este impresionant. Cu 12 difuzoare şi 205 waţi, sistemul de difuzoare HiFi Harman Kardon ajunge în toate colţurile modelul tău BMW.

Streaming video complet integrat.

Găseşti repede oferte de filme şi seriale într-o galerie media extinsă pentru a reduce timpii de aşteptare.

Jocuri video în mişcare.

Poţi petrece timpul de aşteptare cu o selecţie versatilă de jocuri AirConsole pe BMW Curved Display. Smartphone-ul tău în loc de controler.

SISTEME DE ASISTENŢĂ ŞI CONECTIVITATE

Asistenţă

Driving Assistant Professional menţine automobilul tău în siguranţă pe banda corectă şi păstrează distanţa la viteze de până la 210 km/h. Un avantaj suplimentar – mai ales în traficul aglomerat. În cazul unei urgenţe, automobilul tău BMW va frâna până la staţionare – şi va porni automat din nou.

Conectivitate

BMW Live Cockpit Professional proiectează cele mai importante informaţii direct în câmpul tău vizual, fără a fi nevoie să pierzi atenţia de la drum. Funcţia Augmented View completează imaginea drumului din faţa ta oferind semnale grafice pentru a facilita navigarea.

ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ ÎN NOUL BMW SERIA 5.

Service – exact atunci când ai nevoie.

Întotdeauna cu un pas înainte. Indiferent dacă este timpul pentru o revizie sau anvelopele sunt uzate: te contactăm în timp util. Poţi stabili o programare direct prin mesaj din aplicaţia My BMW. Iar apoi te poţi relaxa în timp ce îţi continui călătoria.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE NOUL BMW i5.

Când BMW i5 este încărcat complet, te poţi deplasa pe distanţe de până la 582 km (WLTP). Acest lucru îţi permite să îţi gestionezi rutina zilnică fără probleme. Şi totuşi, această autonomie îţi permite să fii echipat şi pentru destinaţii aflate la o distanţă mai mare.
Aceasta depinde de staţia de încărcare pe care o alegi. Dacă BMW i5 este conectat la un Wallbox cu curent alternativ de 11 kW, va dura aproximativ 8,2 ore. Dacă utilizezi o staţie de încărcare CA cu putere dublă, adică 22 kW, acest lucru va reduce durata de încărcare la jumătate, adică la aproximativ 4,1 ore. Cea mai rapidă opţiune pentru încărcarea BMW i5 este utilizarea unei staţii de încărcare cu curent continuu (CC) cu o putere maximă de 205 kW. În acest caz, este posibilă încărcarea bateriei de la 10 la 80% în doar 30 de minute.
BMW i5 eDrive40 este un automobil electric de înaltă performanţă, cu o putere remarcabilă de 340 CP (250 kW) şi un cuplu de 400 Nm. Prin urmare, poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 6,0 secunde. În combinaţie cu motorul său electric, îmbină performanţa sportivă cu eficienţa ridicată şi durabilitatea. Poţi găsi toate detaliile despre dinamica de condus a modelului BMW i5 în datele tehnice.
La achiziţionarea sau leasingul unui automobil electric, poţi beneficia de sprijin din partea statului. De exemplu, ai dreptul la aşa-numitul bonus de mediu, cunoscut şi sub denumirea de primă de inovaţie. În cadrul acestui program, primeşti o subvenţie de până la 4.500 de euro. Pentru informaţii suplimentare, vizitează pagina de pornire a Bundesamt für Wirtschaft und Ausfuhrkontrolle [Oficiul Federal pentru Economie şi Controlul Exporturilor]. Poţi aplica pentru această primă acolo.
La frânare, toată energia cinetică generată în proces este transformată în energie electrică. Astfel, bateria se încarcă şi creşte autonomia modelului BMW i5. Principiul de funcţionare este similar cu al unui dinam de bicicletă. Acest proces care este ecologic şi economiseşte energie, este declanşat atunci când iei piciorul de pe acceleraţie.

SOLICITĂ OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

 

  Dealer Automobile Bavaria:

  Informații personale:

  Mașina actuală *

  Dorești buy-back?

  Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing

  Doresc să primesc comunicări de marketing de la Automobile Bavaria prin:

  Politica de confidențialitate Automobile Bavaria