Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca modelul tău BMW. Este legătura directă cu automobilul tău şi cu lumea BMW, chiar şi atunci când nu eşti în maşină. Cu un design clar, o interfaţă intuitivă şi multe funcţii, aplicaţia My BMW va deveni partenerul tău perfect pentru orice călătorie. Poţi planifica traseele de oriunde, cât încă eşti în mişcare sau trimite următoarea destinaţie de pe canapea direct către modelul tău BMW. Verifică autonomia rămasă înainte de a-ţi începe călătoria sau porneşte climatizarea în interiorul automobilului din confortul casei tale. Nu îţi aduci aminte dacă ai închis maşina? Verifică în aplicaţie şi închide automobilul de la distanţă, cu o simplă

atingere.

Aplicaţia My BMW are funcţii extrem de utile, concepute special pentru modelul tău BMW pur electric sau plug-in hybrid. Optimizează consumul de energie şi costurile folosind funcţia de programare a perioadei de încărcare şi de pornire a aerului condiţionat. Atunci când este necesară următoarea programare în service, aplicaţia te notifică şi îţi permite să faci programarea direct la partenerul tău BMW sau să contactezi un consultant dacă ai întrebări. Aplicaţia My BMW îţi asigură mobilitate fără griji şi o şi mai mare plăcere de a conduce – oriunde şi oricând. Your world. My BMW

Aplicaţia My BMW este disponibilă doar cu serviciile Connected Drive şi cu un model smartphone compatibil.
Disponibilitatea şi funcţiile aplicaţiei My BMW depind de configuraţia modelului BMW, de anul de fabricaţie al acestuia şi pot varia în funcţie de ţară.

SERVICIILE ŞI FUNCŢIILE BMW DIN NOUA APLICAŢIE My BMW.

VERIFICAREA STĂRII AUTOMOBILULUI MEU.

Cu aplicaţia My BMW, poţi supraveghea totul fără a fi necesar să mergi la maşină. Ai suficientă autonomie pentru o călătorie spontană? Câţi kilometri are automobilul la bord? Sunt încuiate uşile?

CONTROLUL DE LA DISTANŢĂ AL AUTOMOBILULUI MEU.

Am încuiat automobilul? Unde am parcat? Serviciile la distanţă permit accesarea automobilului de la distanţă folosind aplicaţia My BMW. Aeriseşte automobilul înainte de plecare sau încuie portierele de oriunde, folosind smartphone-ul.

Transformă-ţi smartphone-ul într-o cheie digitală: Poţi crea un BMW Digital Key din aplicaţia My BMW şi îl poţi stoca pe iPhone-ul tău, dacă este compatibil.

GESTIONAREA DEPLASĂRILOR MELE.

Aplicaţia My BMW transformă fiecare deplasare într-o experienţă fără stres. Caută destinaţii noi sau puncte de interes personal în aplicaţie şi trimite-le direct în automobilul tău BMW. Ca alternativă, poţi să transferi destinaţii şi dintr-o aplicaţie de hărţi, de ex. Google Maps, care acceptă funcţia de partajare directă către aplicaţia My BMW.

GESTIONAREA SIGURANŢEI AUTOMOBILULUI MEU.

Fii mereu cu ochii pe împrejurimile automobilului tău BMW pentru a fi sigur că totul este în regulă cu maşina ta.

 

 

BMW DIGITAL KEY

Aceasta îţi transformă smartphone-ul într-o cheie digitală: Poţi crea un BMW Digital Key din aplicaţia My BMW şi îl poţi stoca pe iPhone-ul tău, dacă este compatibil. Aceasta îţi permite să blochezi şi să deblochezi automobilul tău BMW. De asemenea, poţi autoriza până la cinci persoane suplimentare să folosească automobilul tău BMW. În cazul în care bateria iPhone-ului se epuizează, poţi debloca automobilul timp de până la cinci ore. De asemenea, ai opţiunea de a configura BMW Key Card-ul automobilului ca o cheie digitală.