Detailing-ul este un serviciu de curăţare şi întreţinere de înaltă calitate oferit de Automobile Bavaria Group pentru ca autovehiculul dumneavoastră BMW să arate şi să se simtă ca nou, atât la interior, cât şi la exterior. Personalul Automobile Bavaria Group, format şi calificat pentru detailing, foloseşte dispozitive şi soluții premium de curăţare şi îngrijire, concepute exclusiv pentru fiecare suprafaţă a automobilului dumneavoastră.

Detailing exterior express.

Pachet de mentenanţă a exteriorului autovehiculului care contribuie la menţinerea calităţii vopselei. Durata lucrării este de 3 ore şi presupune spălarea munuală şi decontaminarea cu argilă a caroseriei, aplicarea unei protectii sintetice pentru caroserie, spălarea jantelor şi aplicarea dressing-ului pe plastic şi cauciucuri (inclusiv anvelope).

Detailing interior express.

Este un pachet de mentenanţă a interiorului autovehicului. Durata lucrării este de 1 oră, iar pachetul presupune curăţarea suprafeţelor din piele, vinil sau material textil, precum şi aplicarea unei soluţii pentru hidratarea acestor materiale, aplicarea dressing-ului pe suprafeţele din plastic, cauciuc şi curăţarea geamurilor.

Detailing exterior premium.

Pachetul oferă exteriorului maşinii dumneavostră protecţie şi un aspect nou. Durata lucrării este de 8 ore şi presupune spălarea manuală a caroseriei , spălarea motorului și a jantelor , aplicare dressing în compartimentul motor, izolare, decontaminare cu argilă, lustruire, aplicare dressing pe plastic şi cauciucuri (inclusiv anvelope), aplicare protecţie caroserie.

Detailing interior premium.

Este un pachet complet de curăţare în profunzime a interiorului autovehiculului pentru a arăta la fel de frumos ca în prima zi. Durata lucrării este de 4 ore şi presupune curăţarea plafonului, stâlpilor, a bordului şi a consolei, curăţarea scaunelor, banchetei, mochetei, feţelor de uşi şi a zonelor greu accesibile, aplicarea unei soluţii pentru hidratarea suprafeţelor din piele şi vinil şi a dressing-ului pentru suprefeţele din plastic şi cauciuc, curăţarea geamurilor.

Preţuri

 

       Tip serviciu Preţ lei cu TVA
Detailing exterior express 489
Detailing interior express 239
Detailing exterior premium 1499
Detailing interior premium 689

 

În funcție de starea vehiculului, prețurile pot diferi. Vă rugăm să contactați cel mai apropiat service BMW din rețeaua Automobile Bavaria sau sunați la centrul de relații clienți Automobile Bavaria.