Detailing-ul este un serviciu de curăţare şi întreţinere de înaltă calitate oferit de Automobile Bavaria Group pentru ca autovehiculul dumneavoastră BMW să arate şi să se simtă ca nou, atât la interior, cât şi la exterior. Personalul Automobile Bavaria Group, format şi calificat pentru detailing, foloseşte dispozitive şi soluții premium de curăţare şi îngrijire, concepute exclusiv pentru fiecare suprafaţă a automobilului dumneavoastră.
detailing exterior bmw automobile bavaria

Detailing exterior express.

Pachet de mentenanţă a exteriorului autovehiculului care contribuie la menţinerea calităţii vopselei. Durata lucrării este de 3 ore şi presupune spălarea munuală şi decontaminarea cu argilă a caroseriei, aplicarea unei protectii sintetice pentru caroserie, spălarea jantelor şi aplicarea dressing-ului pe plastic şi cauciucuri (inclusiv anvelope).

detailing interior bmw automobile bavaria

Detailing interior express.

Este un pachet de mentenanţă a interiorului autovehicului. Durata lucrării este de 1 oră, iar pachetul presupune curăţarea suprafeţelor din piele, vinil sau material textil, precum şi aplicarea unei soluţii pentru hidratarea acestor materiale, aplicarea dressing-ului pe suprafeţele din plastic, cauciuc şi curăţarea geamurilor.

Detailing exterior premium bmw automobile bavaria

Detailing exterior premium.

Pachetul oferă exteriorului maşinii dumneavostră protecţie şi un aspect nou. Durata lucrării este de 8 ore şi presupune spălarea manuală a caroseriei , spălarea motorului și a jantelor , aplicare dressing în compartimentul motor, izolare, decontaminare cu argilă, lustruire, aplicare dressing pe plastic şi cauciucuri (inclusiv anvelope), aplicare protecţie caroserie.

Detailing interior premium bmw automobile bavaria

Detailing interior premium.

Este un pachet complet de curăţare în profunzime a interiorului autovehiculului pentru a arăta la fel de frumos ca în prima zi. Durata lucrării este de 4 ore şi presupune curăţarea plafonului, stâlpilor, a bordului şi a consolei, curăţarea scaunelor, banchetei, mochetei, feţelor de uşi şi a zonelor greu accesibile, aplicarea unei soluţii pentru hidratarea suprafeţelor din piele şi vinil şi a dressing-ului pentru suprefeţele din plastic şi cauciuc, curăţarea geamurilor.