Experimentează service-ul într-un mod nou. Oricând. De oriunde. My BMW Service îţi oferă o gamă largă de servicii digitale pentru a-ţi face viaţa mai uşoară. De la programarea ta în service făcută online, la conectarea automobilului tău BMW şi aplicaţia My BMW, la predarea fără contact a cheii şi videoclipuri de service prin BMW Smart Video Communication. BMW Pay este

o nouă completare. Funcţia completează gama de servicii digitale şi îţi oferă tot ce vrei dintr-un sistem de plată online modern. Toate ofertele service My BMW au un lucru în comun: Sunt smart şi inovatoare şi-ţi uşurează viaţa de zi cu zi.

My BMW Service.

APLICAŢIA MY BMW.

Cu aplicaţia My BMW rămâi conectat la automobilul tău BMW chiar şi când nu eşti în interiorul său. Aplicaţia planifică călătorii ţinând cont de situaţia curentă din trafic şi te avertizează să pleci în timp util. În cazul în care ai nevoie de asistenţă, transmite automat locul unde te afli şi date despre automobil, astfel încât să poţi primi ajutor cât mai repede posibil şi non-stop. Aplicaţia îţi aminteşte şi să faci o nouă programare în service şi oferă multe alte funcţii care sunt extinse în mod constant.

PROGRAMARE ONLINE.

Programările se fac mai uşor ca niciodată: acum, cu BMW programare online, poţi să-ţi faci oricând programarea cu doar câteva clicuri de pe site-ul web sau cu aplicaţia My BMW - foarte repede şi oricând vrei.

RECEPŢIE DIGITALĂ ÎN SERVICE.

Acest serviciu este acum disponibil non-stop. Ai opţiunea de a preda automobilul tău BMW la unul dintre terminalele noastre de la exterior fără contact. Pentru a realiza acest lucru, fă o programare prin telefon sau online la partenerul tău de service şi selectează recepţia în service fără contact. Cu câteva zile înainte de programare, vei primi un link prin care poţi efectua o pre-înregistrare. După această pre-înregistrare, vei primi un cod pentru predarea şi ridicarea cheii.

SMART VIDEO COMMUNICATION.

Datorită BMW Smart Video Communication, sistemul inovator de dialog video, poţi vedea pur şi simplu tot ce fac experţii noştri de service BMW. Pe durata reparaţiilor în service la partener a automobilului tău BMW, primeşti prin e-mail, SMS sau prin aplicaţia My BMW un video creat direct în atelier. Indiferent unde te afli, poţi vedea uşor ce servicii de mentenanţă şi reparaţii suplimentare sunt necesare. Este inclusă o ofertă detaliată cu lucrările de service sugerate, pe care o poţi discuta cu experţii noştri sau o poţi aproba cu un clic.

BMW PAY.

Ultima caracteristică a My BMW Service completează serviciile digitale şi îţi oferă tot ce vrei dintr-un sistem de plată online modern. Plăteşte rapid şi în deplină siguranţă, primeşte confirmarea instantanee şi eşti la curent oricând cu fondurile tale cu maxim de transparenţă.

*Disponibilă la partenerii de service BMW participanţi.

Your World. My BMW.

* My BMW App este compatibila cu autovehiculele BMW produse dupa anul 2014 dotate cu ConnectedDrive Services și compatibile cu smartphone. Funcțiile MY BMW app pot sa difere de la țară la țară.