BMW service rapid AUTOMOBILE BAVARIAAutomobile Bavaria Group vă oferă posibilitatea de a vă programa rapid autovehiculul în service pentru lucrări de întreţinere și uzură, iar în felul acesta nu va mai fi necesar să vă abateţi de la planurile dumneavoastră zilnice.

La service-ul rapid BMW, personalul calificat realizează lucrări de întreţinere și uzură la cele mai înalte standarde, cu echipamente de ultimă generaţie şi piese de origine BMW, în cel mai scurt timp posibil.

BMW service rapid oferă următoarele tipuri de servicii:

 
Lucrări de întreţinere

  • schimb de ulei
  • filtre şi lichid de frână de origine BMW
  • vehicle check

 
Lucrări de uzură

  • schimb plăcuțe şi discuri de frână de origine BMW

 

Pentru a efectua o programare, contactați centrul de relații cu clienții Automobile Bavaria Group la numărul unic de telefon .
BMW Lounge automobile bavaria

BMW Lounge.

Pentru o utilizare optimă a timpului de aşteptare pe durata lucrărilor efectuate de specialiştii nostri, vă punem la dispoziție lounge-ul cu acces Wi-Fi gratuit unde puteți lucra sau vă puteţi relaxa cu o ceașcă de cafea. În plus, puteți testa cele mai recente modele de maşini. Autovehiculul dumneavoastă BMW va fi gata şi în stare perfectă de funcţionare la timpul comunicat cu exactitate în momentul efectuării programării, nemaifiind necesar să vă deplasați la service în repetate rânduri sau să închiriați alte autovehicule.


Programare la numărul unic de telefon: .