Fie că este vorba de o verificare specială, de lucrări de întreţinere sau de inspecţie ITP - specialiştii nostri iti oferă servicii competente şi profesioniste. Cu experienţă bogată şi tehnologii inovatoare de diagnoză şi de programare, specialiştii de service BMW se asigură că automobilul tău este mereu în stare optimă. Astfel, tu poţi savura plăcerea de a conduce în orice moment.

 DIAGNOZĂ LA BORD.

Sistemul inteligent de întreținere CBS (Condition Based Service) monitorizează în permanență nivelul uleiului de motor și gradul de uzură al plăcuțelor de frână mașinii dumneavoastră. De asemenea, acesta verifică perioada de timp și kilometrajul prestabilite pentru alte intervenții precum verificarea autovehiculului, inspecția tehnică periodică, schimbul lichidului de frână. Serviciul CBS analizează aceste date și vă atenționează automat, cu 4 săptămâni înainte, cand este necesar să efectuați intervențiile de verificare și întreținere.

Datele pot fi verificate foarte simplu în meniul de bord al mașinii cu ajutorul consolei de control accesând ”Vehicle Information” -> ”Vehicle status” -> ”Service requiremets”.  Afișajul iDrive vă oferă informații exacte despre componentele care trebuie schimbate sau verificate pentru a vă putea programa din timp autovehiculul în service , respectând astfel condițiile impuse de producător în ceea ce privește verificarea și întreținerea.  În modul acesta sunt evitate costurile suplimenatre pentru lucrări în situația depășirii perioadei sau kilometrajului prestabilite .

În plus, în cazul autovehiculelor echipate cu sistemul TeleServices, datele mașinii dumneavoastră sunt colectate prin intermediul sistemului CBS și transmise de BMW către noi, astfel încât să va putem contacta în timp util pentru a stabili o programare în service.

 

Cele mai importante alerte pe care automobilul dvs BMW le poate afișa:


Nivelul de ulei

Problemă la motor.
Pierde putere

Problemă la motor.
Oprește cu atenție!

Emisii crescute

Motor supraîncălzit.
Oprește cu atenție!

Presiune la ulei.

Bateria nu este încărcată.

Bateria se încarcă greu.

Înlocuiți plăcuțele de frână.

Senzorul anvelopelor nu funcționează.

Schimbă anvelopa

Temperatura ridicată la cutia de viteze

Nivelul lichidului de parbriz scăzut.

Nivelul lichidului de răcire scăzut.

Trigger

Recomandare service.

Recomandare service.

Service obligatoriu!