Fie că este vorba de o verificare specială, de lucrări de întreţinere sau de inspecţie ITP - specialiştii nostri iti oferă servicii competente şi profesioniste. Cu experienţă bogată şi tehnologii inovatoare de diagnoză şi de programare, specialiştii de service BMW se asigură că automobilul tău este mereu în stare optimă. Astfel, tu poţi savura plăcerea de a conduce în orice moment.

 DIAGNOZĂ LA BORD BMW AUTOMOBILE BAVARIA

 DIAGNOZĂ LA BORD.

Sistemul inteligent de întreținere CBS (Condition Based Service) monitorizează în permanență nivelul uleiului de motor și gradul de uzură al plăcuțelor de frână mașinii dumneavoastră. De asemenea, acesta verifică perioada de timp și kilometrajul prestabilite pentru alte intervenții precum verificarea autovehiculului, inspecția tehnică periodică, schimbul lichidului de frână. Serviciul CBS analizează aceste date și vă atenționează automat, cu 4 săptămâni înainte, cand este necesar să efectuați intervențiile de verificare și întreținere.

 DIAGNOZĂ LA BORD BMW AUTOMOBILE BAVARIA

Datele pot fi verificate foarte simplu în meniul de bord al mașinii cu ajutorul consolei de control accesând ”Vehicle Information” -> ”Vehicle status” -> ”Service requiremets”.  Afișajul iDrive vă oferă informații exacte despre componentele care trebuie schimbate sau verificate pentru a vă putea programa din timp autovehiculul în service , respectând astfel condițiile impuse de producător în ceea ce privește verificarea și întreținerea.  În modul acesta sunt evitate costurile suplimenatre pentru lucrări în situația depășirii perioadei sau kilometrajului prestabilite .

În plus, în cazul autovehiculelor echipate cu sistemul TeleServices, datele mașinii dumneavoastră sunt colectate prin intermediul sistemului CBS și transmise de BMW către noi, astfel încât să va putem contacta în timp util pentru a stabili o programare în service.

Cele mai importante alerte pe care automobilul dvs BMW le poate afișa:

Martor Nivelul de ulei Nivelul de ulei Martor Problemă la motor. Pierde putere Problemă la motor. Pierde putere Martor Problemă la motor. Oprește cu atenție! Problemă la motor. Oprește cu atenție! Martor Emisii crescute Emisii crescute
Martor Motor supraîncălzit. Oprește cu atenție! Motor supraîncălzit. Oprește cu atenție! Martor Presiune la ulei Presiune la ulei. Martor Bateria nu este încărcată Bateria nu este încărcată. Martor Bateria se încarcă greu Bateria se încarcă greu.
Martor Înlocuiți plăcuțele de frână Înlocuiți plăcuțele de frână. Martor Senzorul anvelopelor nu funcționează Senzorul anvelopelor nu funcționează. Martor Schimbă anvelopa Schimbă anvelopa Martor Temperatura ridicată la cutia de viteze Temperatura ridicată la cutia de viteze
Martor Nivelul lichidului de parbriz scăzut Nivelul lichidului de parbriz scăzut. Martor Nivelul lichidului de răcire scăzut Nivelul lichidului de răcire scăzut. Martor Trigger Trigger Martor Recomandare service Recomandare service.
Martor Recomandare service Recomandare service. Martor Service obligatoriu Service obligatoriu!