PROGRAMAREA SERVICE ONLINE

PROGRAMAREA TA PREFERATĂ ÎN SERVICE BMW: RAPIDĂ, SIMPLĂ ŞI ÎN ORICE MOMENT.

Programările în service pot fi făcute mai uşor ca niciodată cu sistemul online de programări. Îţi poţi face o programare la atelierul de service cu doar câteva click-uri, la orice oră, la oricare dintre dealerii Automobile Bavaria – cât de rapid posibil, oricând îţi doreşti. Fie că este vorba de înlocuirea plăcuţelor de frână, schimbarea uleiului sau alte reparaţii: service-ul de calitate începe online.

AVANTAJELE TALE LA PROGRAMAREA ONLINE ÎN SERVICE

Cu serviciul de programări online în service pentru modelul tău BMW de la Automobile Bavaria, îţi poţi face noua programare  mai rapid ca niciodată: selectează dealerul tău preferat Automobile Bavaia,  operația service dorită şi alege apoi data dorită din cele disponibile.

Operarea sistemului online pentru programarea în service a modelului tău BMW, la dealerul tău preferat Automobile Bavaria este intuitivă.

Poţi utiliza oricând doreşti sistemul de programări online în service, indiferent de locaţia şi de programul de lucru al partenerului tău de service BMW. După stabilirea unei programări, vei primi o confirmare prin e-mail sau prin SMS. De asemenea,  poți insera programarea service stabilită în mod automat în calendarul de pe smartphone-ul tău, pentru a nu uita de data aleasă.