Lasă-te inspirat(ă) de colecţia vastă de accesorii BMW originale şi asigură-te că automobilul tău este perfect echipat pentru orice călătorie. Descoperă soluţii inteligente de transport, opţiuni de divertisment şi echipamente pentru interior, precum şi colecţia de accesorii sportive M Performance.

Toate accesoriile BMW originale au fost create special pentru modelul tău BMW pentru a te bucura de cel mai înalt grad de confort şi plăcere de a conduce.

Consilierii Automobile Bavaria se vor bucura să îţi ofere detalii suplimentare cu privire la accesoriile originale BMW

Solicită o programare la dealerul tău preferat Automobile Bavaria sau vino direct în locație.

ACCESORII BMW M PERFORMANCE

ACCESORII BMW M PERFORMANCE.

Accesoriile BMW M Performance îți permit să-ți personalizezi automobilul BMW așa cum îți dorești și îi oferă acestuia un caracter motorsport autentic. Poți alege dintr-o gamă variată de accesorii din următoarele categorii: aerodinamică, tren de rulare, design exterior, habitaclu, șasiu și roți.

Află mai multe

ACCESORII ORIGINALE DE VARĂ BMW.

Dacă vrei ca vara asta să fie a ta, trebuie să te pregăteşti cum se cuvine. Planifică-ţi călătoria şi asigură-te că beneficiezi de suficient spaţiu de depozitare pentru toate echipamentele de care ai nevoie pentru activităţile tale preferate de vară. Profită de gama noastră variată de accesorii originale BMW pentru interior şi exterior şi pregăteşte-ţi automobilul BMW pentru cea mai frumoasă vară din viaţa ta.

Află mai multe

ACCESORII ORIGINALE DE TOAMNĂ ŞI IARNĂ BMW

Plăcerea de a conduce nu ţine cont de vreme. Exploreză gama noastră de accesorii originale BMW pentru toamnă și iarnă menită să îți ofere siguranță și confort și în sezonul ploios și rece pentru ca tu să îți urmezi pasiunile.

Află mai multe
CONFIGURATOR ACCESORII BMW

CONFIGURATOR ACCESORII BMW.

Personalizează-ti modelul tău BMW așa cum îți dorești cu gama de accesorii originale BMW dezvoltată pentru autoturismul tău.

Configurează

ACCESORII ROȚI ORIGINALE BMW

Capac central cu logo BMW, capac valve personalizate cu logo BMW, sau logo M, huse pentru protecție roți personalizate cu logo M Performance, sistem antifurt roți personalizate cu logo BMW, lanţuri de zăpadă BMW Comfort Plus, set de mobilitate pentru anvelope BMW sunt doar câteva dintre accesoriile dedicate roților BMW.

 

 

Află mai multe