Lasă-te inspirat(ă) de colecţia vastă de accesorii BMW originale şi asigură-te că automobilul tău este perfect echipat pentru orice călătorie. Descoperă soluţii inteligente de transport, opţiuni de divertisment şi echipamente pentru interior, precum şi colecţia de accesorii sportive M Performance.

Toate accesoriile BMW originale au fost create special pentru modelul tău BMW pentru a te bucura de cel mai înalt grad de confort şi plăcere de a conduce.

Consilierii Automobile Bavaria se vor bucura să îţi ofere detalii suplimentare cu privire la accesoriile originale BMW

Solicită o programare la dealerul tău preferat Automobile Bavaria sau vino direct în locație.

ACCESORII BMW M PERFORMANCE

ACCESORII BMW M PERFORMANCE.

Accesoriile BMW M Performance îți permit să-ți personalizezi automobilul BMW așa cum îți dorești și îi oferă acestuia un caracter motorsport autentic. Poți alege dintr-o gamă variată de accesorii din următoarele categorii: aerodinamică, tren de rulare, design exterior, habitaclu, șasiu și roți.

Află mai multe
ACCESORII ORIGINALE DE VARĂ BMW

ACCESORII ORIGINALE DE VARĂ BMW.

Dacă vrei ca vara asta să fie a ta, trebuie să te pregăteşti cum se cuvine. Planifică-ţi călătoria şi asigură-te că beneficiezi de suficient spaţiu de depozitare pentru toate echipamentele de care ai nevoie pentru activităţile tale preferate de vară. Profită de gama noastră variată de accesorii originale BMW pentru interior şi exterior şi pregăteşte-ţi automobilul BMW pentru cea mai frumoasă vară din viaţa ta.

Află mai multe
ACCESORII ORIGINALE DE TOAMNĂ ŞI IARNĂ BMW

ACCESORII ORIGINALE DE TOAMNĂ ŞI IARNĂ BMW

Plăcerea de a conduce nu ţine cont de vreme. Exploreză gama noastră de accesorii originale BMW pentru toamnă și iarnă menită să îți ofere siguranță și confort și în sezonul ploios și rece pentru ca tu să îți urmezi pasiunile.

Află mai multe
CONFIGURATOR ACCESORII BMW

CONFIGURATOR ACCESORII BMW.

Personalizează-ti modelul tău BMW așa cum îți dorești cu gama de accesorii originale BMW dezvoltată pentru autoturismul tău.

Configurează
ROŢI ORIGINALE BMW

ROŢI ORIGINALE BMW.

Cu roţile complete originale BMW poţi trece cu succes peste orice obstacol atât pe şosele, cât şi în afara lor. Sunt confecţionate special pentru automobilul tău BMW, îndeplinesc cele mai înalte cerinţe de calitate şi au fost dezvoltate în colaborare strânsă cu marii producători de anvelope (de ex. Bridgestone, Dunlop, Goodyear şi Pirelli). În plus, fiecare set complet de roţi este echipat cu anvelope runflat cu marcaj cu stea şi senzori RDC. Astfel, te poţi baza mereu pe ele, indiferent de condiţii.

Află mai multe