Cu roţile complete originale BMW poţi trece cu succes peste orice obstacol atât pe şosele, cât şi în afara lor. Sunt confecţionate special pentru automobilul tău BMW, îndeplinesc cele mai înalte cerinţe de calitate şi au fost dezvoltate în colaborare strânsă cu marii producători de anvelope (de ex. Bridgestone, Dunlop, Goodyear şi Pirelli). În plus, fiecare set complet de roţi este echipat cu anvelope runflat cu marcaj cu stea şi senzori RDC. Astfel, te poţi baza mereu pe ele, indiferent de condiţii.

Jantele din aliaj uşor BMW nu numai că completează perfect aspectul şi designul automobilului, ci îndeplinesc şi cele mai înalte cerinţe privind calitatea. Sunt concepute special pentru a fi utilizate cu anvelope runflat şi sunt dotate cu margini ridicate care previn alunecarea de pe jante a anvelopelor depresurizate chiar şi în curbe. Pe lângă faptul că beneficiază de o durată de viaţă optimă, acestea sunt şi perfect concentrice.

Pentru a se asigura că această calitate extraordinară este menţinută pe termen lung, roţile sunt supuse unor teste şi probe cuprinzătoare în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranţă BMW.

Roţi de vară originale BMW

Află mai multe

Roţi de iarnă originale BMW

Află mai multe

Accesorii roţi originale BMW

Află mai multe

Anvelope BMW

Află mai multe