Service-urile din rețeaua Automobile Bavaria Group reprezintă cea mai bună alegere atunci când vine vorba de reparații mecanice și electrice pentru BMW-ul dumneavoastră. Folosim doar piese de origine BMW, adaptate perfect modelului dumneavoastră de mașină și echipamente de ultimă generație, respectând cele mai înalte standarde de calitate.

Ne puteţi contacta de luni până vineri intre orele 08:00 – 18:00 la numărul unic de telefon  sau ne puteţi trimite solicitările dumneavoastră pe adresa contact@automobilebavaria.ro.

reparatii mecanice automobile bavaria

REPARAȚII MECANICE

Pentru reparaţii mecanice puteți avea încredere deplină în experiența și competența specialiștilor noștri. Aceștia se asigură de fiecare dată că interacțiunea dintre toate componentele mecanice funcționează perfect, iar fiabilitatea și durata lungă de viață a pieselor de origine BMW folosite contribuie la buna funcționare a autovehicului dumneavoastră pe termen lung.

reparatii electrice automobile bavaria

REPARAȚII ELECTRICE

Pentru reparațiile electrice este necesară o expertiză specială. Specialiștii noștri se asigură că există un flux continuu de date și informații între toate componentele high-tech ale mașinii dumneavoastră. Aceștia analizează erorile generate de sistemele electronice sensibile precum sistemul de navigație sau alte dispozitive de control BMW și le soluționează cu ajutorul celor mai bune echipamente.