Service-urile BMW din reţeaua Automobile Bavaria Group oferă servicii de tinichigerie şi vopsitorie de înaltă calitate respectând standardele impuse de BMW. În atelierele noastre vehiculul este readus la stadiul de înaltă performanţă, siguranţă şi confort de către tehnicieni calificaţi, cu formare continuă, experienţă de lungă durată şi cu ajutorul celor mai recente tehnologii BMW.

Automobile Bavaria a realizat primul centru oficial BMW Advanced Body Repair pentru tinichigerie-vopsitorie, România devenind astfel prima țară din sud-est-ul Europei care oferă soluții pentru reparații moderne, la cel mai înalt standard de calitate.

TINICHIGERIE BMW AUTOMOBILE BAVARIA

TINICHIGERIE

Lucrările de tinichigerie BMW efectuate în cadrul reţelei Automobile Bavaria Group se realizează în conformitate cu standarele de calitate impuse de BMW.

Un vehicul avariat necesită o combinaţie precisă între tehnologia inovatoare şi măiestria experţilor pentru a fi adusă la forma iniţială. Specialiştii BMW Service vor repara rapid maşina dumneavostră, folosind cele mai noi tehnoloigii și piese de origine BMW.

VOPSITORIE BMW AUTOMOBILE BAVARIA

VOPSITORIE

Cu o expertiză vastă in tehnologia vopsirii, experţii noștri de service utlizează vopsea BMW ColorSystem pe bază de apă, care oferă maşinii dumneavostră un aspect identic cu cel din producţie şi protejează mediul înconjurător. Vopseaua utilizată menţine la un nivel scăzut emisiile de solvenţi organici, iar sistemul inovator de vopsire asigură o potrivire perfectă a culorii cu cea existentă şi un finisaj fără cusur tuturor suprafeţelor.

 

Pentru mai multe detalii, precum și stabilirea unei programări în service, contactați centrul de relații cu clienții Automobile Bavaria Group la numărul unic de telefon .