144.466 €
Preț (cu TVA)
Până la 625 CP (460 kW)
Performanță
Benzină
Motorizare şi sistem de propulsie
BMW X5 M Competition şi X5 M60i xDrive.

BMW X5 M Competition:
Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 12,8 – 13,1
Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 288 – 296

BMW X5 M60i xDrive:
Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 11,5 – 12,5
Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 261 – 283

BMW X5 M: PERFORMANCE.

NOUL BMW X5 M COMPETITION - DETALII IMPORTANTE.

Dinamica de condus al noului BMW X5 M Competition.

Motor performant M TwinPower Turbo cu 8 cilindri în V cu 625 CP.

Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri în V este un motor de înaltă performanţă care impresionează prin puterea şi sunetul sportiv.

Transmisie Steptronic Sport M cu 8 trepte şi Drivelogic.

Transmisia Steptronic Sport M cu 8 trepte şi Drivelogic oferă opţiuni de schimbare a treptelor de viteză: de la o experienţă de condus extrem de dinamică la una foarte confortabilă, în modul manual sau automat.

BMW xDrive M cu diferenţial M activ.

BMW xDrive M cu diferenţial M activ garantează tracţiune optimă şi dinamică de condus sportivă , atât în călătoriile zilnice, cât şi pe circuit.

Designul exterior al noului BMW X5 M Competition.

Design frontal.

În partea din faţă, farurile suple şi luminile de zi în formă de săgeată creează accente dinamice. Lamele orizontale ale grilei frontale şi suprafeţele ample, clar structurate, subliniază lăţimea automobilului.

Design lateral.

Imaginea laterală creează o impresie deosebit de sportivă datorită detaliilor precum prizele de aer M negre, capacele oglinzilor în negru lucios şi logo-ul X5 M de asemenea în negru.

Design spate.

Spoilerul BMW specific M şi spoilerul spate distinctiv conferă automobilului un caracter sportiv plin de încredere. Sistemul de evacuare cu ţevi de eşapament duble pe ambele părţi creează un aspect tipic M.

Designul interior al noului BMW X5 M Competition.

BMW Curved Display.

BMW Curved Display oferă interiorului un aspect modern, aerisit. Afişajele specifice M asigură citirea tuturor informaţiilor rapid şi direct, chiar şi în situaţii de rulare dificile.

Banda de iluminare ambientală specifică M.

Banda de iluminare ambientală cu logo M atrage privirile şi subliniază atmosfera dinamică din interiorul automobilului pe timp de noapte.

Schimbător de viteze M.

Schimbătorul de viteze M este caracterizat prin modul tipic M de schimbare a treptelor de viteză. Elementele de design roşii distinctive creează un efect deosebit de sportiv.

BMW X5 M COMPETITION.

NOUL BMW X5 M60i xDRIVE - DETALII IMPORTANTE.

Dinamica

Motor performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri în V.

Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri în V este un motor de înaltă performanţă care impresionează prin puterea şi sunetul sportiv.

Direcţie integrală adaptivă.

Direcţia activă integrală îţi oferă o mai bună manevrabilitate şi agilitate la parcare, de exemplu. La viteze mari, creşte stabilitatea în deplasare şi confortul.

Diferenţial M Sport.

Diferenţialul M Sport îmbunătăţeşte tracţiunea şi stabilitatea în deplasare, în special la schimbarea benzilor, în viraje sau când se schimbă condiţiile de drum.

Exterior

Grilă BMW M.

În zona centrală a secţiunii frontale impresionante este amplasată grila cu bare duble şi emblema M. Aceasta creează o prezenţă puternică şi sportivă.

Oglinzi M exterioare.

Oglinzile exterioare M in negru lucios sunt optimizate aerodinamic.

Sistem de evacuare M Sport.

Sistemul de evacuare M Sport cu designul tipic M cu două perechi de ţevi de eşapament duble scoate în evidenţă sportivitatea şi subliniază aspectul dinamic al secţiunii spate.

Interior

BMW Curved Display.

BMW Curved Display combină un display de instrumente de 12,3″ şi un display central de 14,9″, care include şi funcţie tactilă.

Volan M îmbrăcat în piele.

Manevrare precisă şi sportivă a automobilului: volanul M îmbrăcat în piele neagră Walknappa, cu butoane multifuncţionale şi suport pentru degetul mare.

Bară de lumini cu emblema M.

Bara de lumini cu emblema M şi grafica specifică M subliniază performanţele tehnice şi aspectul sportiv al BMW X5 M60i xDrive.

PACHETUL M SPORT PRO OPŢIONAL PENTRU NOUL X5 M60i xDRIVE.

Pachetul M Sport Pro subliniază caracterul sportiv al noului BMW X5 M60i xDrive:


 • Pachetul M Shadow Line lucios cu caracteristici extinse continuă să fascineze cu accente speciale, cum ar fi cadrul grilei frontale în negru mat
 • Frânele M Sport în roşu lucios combină aspectul unic cu o performanţă deosebit de ridicată
 • Cele patru ţevi de eşapament negre evidenţiază aspectul dinamic

BMW INDIVIDUAL.

CULORILE SPECIALE PENTRU MODELELE X.

Nimic nu este mai impresionant decât individualitatea. De aceea, BMW M oferă culori speciale pentru toate modelele X. Prin BMW Individual şi culori exclusive clienţii pot adapta exteriorul sportiv la preferinţele lor individuale. Pentru mai multe informaţii despre culorile speciale BMW M, contactează partenerul tău BMW autorizat.

BMW X5 M: COCKPIT ŞI TEHNOLOGII.

Instrumente specifice M, concept de operare intuitivă, serviciile digitale şi sisteme inteligente de asistenţă ale noilor automobile BMW X5 M.

Panoul de instrumente specific M & conceptul de operare

Head-Up Display specific M.

Sistemul BMW Head-up Display proiectează informaţii esenţiale pentru condus, cum ar fi viteza sau instrucţiunile de navigare, direct în câmpul tău vizual.[1]

Panoul de instrumente specific M.

Panoul de instrumente specific M oferă o afişare extrem de precisă şi concentrată a datelor pentru condus în modurile „SPORT” şi „TRACK”.[1]

BMW Live Cockpit Professional.

Elementele esenţiale la vedere: Afişajul curbat BMW Live Cockpit Professional proiectează informaţii relevante direct în câmpul tău vizual, prin intermediul Head-Up Display.

Conectivitate şi servicii digitale

BMW Operating System 8.

BMW Operating System 8 permite operarea funcţiilor într-un mod mai uşor şi mai intuitiv, cum ar fi prin utilizarea comenzii vocale şi a ecranului tactil.

Sistemul de integrare pentru smartphone.

Datorită sistemului de integrare pentru smartphone sunt disponibile Apple CarPlay şi Android Auto. În acest mod poţi accesa aplicaţiile tale uzuale în automobil.

BMW ConnectedDrive Upgrades.

Cu BMW ConnectedDrive upgrades poţi activa si actualiza comod diferite funcţii.

Sisteme inteligente de asistenţă

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional oferă asistenţă prin numeroase sisteme inteligente pentru mai multă siguranţă şi confort, atunci când ai cea mai mare nevoie.

Parking Assistant Professional.

Asistentul la parcare Professional poate parca automobilul tău BMW fără ca tu să te afli în automobil. Este necesar să salvezi manevra o singură dată.

SISTEME DE ASISTENŢĂ A CONDUCĂTORULUI AUTO ÎN NOILE MODELE BMW X5 M COMPETITION ŞI BMW X5 M60i xDRIVE.

 • Sistemul de asistenţă pentru remorcă [2]: manevrare şi condus în siguranţă cu o remorcă
 • Sistemul de asistenţă la manevrare[2]: Situaţii complexe de condus şi manevrare mai confortabile

DATELE TEHNICE ALE NOULUI BMW X5 M.

Modelul BMW X5 M Competition.

Putere în kW (hp):
625 (460)
Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec:
3,9
Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km:
12,8 – 13,1
Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km:
288 – 296

ACCESORII ORIGINALE M PERFORMANCE PENTRU BMW X5 M.

Adaugă accesorii BMW M Performance pentru a oferi modelului tău BMW X5 M un aspect şi mai sportiv.

Accesoriile BMW M Performance ale BMW X5 M Competition

Grilă frontală M Performance din fibră de carbon.

Scoate-ţi stilul în evidenţă: rama grilei frontale M Performance este fabricată din fibră de carbon de calitate premium. Pentru un aspect deosebit de elegant, sportiv şi unic.

Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 21"/22", tip 809 M, Jet Black mat, set complet de roţi pentru vară.

Jante M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 21"/22", tip 809 M, Jet Black mat. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 21”, tip 808 M, Gri Orbit, set complet de roţi de iarnă.

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 21”, tip 808 M, Gri Orbit. Set complet de roţi de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, cu dimensiunea jantelor de 10,5J x 21.

Accesoriile BMW M Performance ale BMW X5 M60i xDrive

Jante M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 22”, tip 749 M, Jet Black mat, set complet de roţi de vară.

Jante M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 22”, tip 749 M, Jet Black mat. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Splitter frontal BMW M Performance din fibră de carbon.

Design care inspiră: splitter-ul frontal BMW M Performance creat din fibră de carbon evidenţiază în mod distinctiv aspectul dinamic şi exclusivist al automobilului.

Volan M Performance.

Detalii captivante: Volanul sport cu zonă de prindere din piele Alcantara oferă o senzaţie şi o prindere excelente pentru un control al direcţiei mai direct şi mai receptiv.

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

Camerele full HD şi QHD ale BMW Advanced Car Eye 3.0 înregistrează automat ce se întâmplă în partea din faţă şi din spate a automobilului în momentul în care are loc un incident.

Suport BMW Pro pentru tabletă pentru sistemul Travel & Comfort.

Suport pentru tablete cu carcasă de siguranţă BMW (husă de protecţie). Suportul, care poate fi reglat în diferite poziţii şi unghiuri, este ataşat la echipamentul opţional „Travel & Comfort” sau la cârligul de bază.

Portbagaj spate BMW.

Călătoreşte mai confortabil cu portbagajul spate BMW: beneficiezi de un volum de încărcare de 300 de litri şi de încărcare şi descărcare mai uşoară în comparaţie cu o cutie portbagaj.

SERVICE ŞI CONSULTANŢĂ.

BMW SERVICE: ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ PENTRU NOUL BMW X5 M.Funcţia „Îngrijire proactivă” recunoaşte automat când este momentul pentru o revizie sau când automobilul tău necesită reparaţii şi te notifică.

 • Ajutor rapid din partea experţilor BMW.
 • Rezolvarea problemei prin întreţinere la distanţă.
 • Evitarea eventualelor defecţiuni.
 • Oferte de service individuale suplimentare..

SOLICITĂ OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

 

  Ce automobil te interesează?

  Partenerul tău BMW te va contacta cu o ofertă personalizată.

  * Câmpuri obligatorii

  Când plănuieşti să faci o nouă achiziţie?

  Completează datele tale personale.

  Selectează un dealer BMW Bavaria.

  Date hartă ©2022 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
  Date hartă ©2022 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google

  Automobile Bavaria Băneasa

  Şos. Bucureşti – Ploieşti 53A
  Sector 1, 013685 – Bucureşti

  Telefon: +40 21 2006263
  Email: contact@automobilebavaria.ro

  Program

  Showroom:
  Luni - Vineri: 08.00 - 19.00
  Sâmbătă: 09.00 - 14.00
  Service:
  Luni-Vineri: 08.00 - 17.00
  Sâmbătă: închis

  Automobile Bavaria Militari

  Bd. Iuliu Maniu, Nr. 592
  Bucureşti, 061129

  Telefon: +40 372 112 500
  Email: contact@automobilebavaria.ro

  Program

  Showroom:
  Luni-Vineri: 09.00-18.00
  Sâmbătă: 09.00-14.00
  Service:
  Luni-Vineri: 08.00-17.00
  Sâmbătă: închis

  Automobile Bavaria Braşov

  Str. Calea Bucureşti, Nr. 33
  Săcele, Brașov, 505600

  Telefon: +40 268 338 000
  Email: contact@automobilebavaria.ro

  Program

  Showroom:
  Luni - Vineri: 08.00 - 18.00
  Sâmbătă: 09.00 - 13.00
  Service:
  Luni-Vineri: 08.00 - 17.00
  Sâmbătă: închis

  Automobile Bavaria Cluj

  Str. Avram Iancu, Nr. 396-398
  Floreşti, Cluj, 407280

  Telefon: +40 264 275 010
  Email: contact@automobilebavaria.ro

  Program

  Showroom:
  Luni - Vineri: 08.00 - 18.00
  Sâmbătă: 09.00 - 13.00
  Service:
  Luni - Vineri: 08.00 - 17.00
  Sâmbătă: închis

  Automobile Bavaria Constanţa

  Str. Nationala nr. 1 Bis
  905900 - Ovidiu, Constanta

  Telefon: +40 241 559 970
  Email: contact@automobilebavaria.ro

  Program

  Showroom:
  Luni - Vineri: 08.00 - 18.00
  Sâmbătă: 09.00 - 13.00
  Service:
  Luni - Vineri: 08.00 - 17.00
  Sâmbătă: închis

  Automobile Bavaria Timişoara

  Str. Calea Lugojului, Nr. 74
  Ghiroda, jud.Timiş

  Telefon: +40 256 228 881
  Email: contact@automobilebavaria.ro

  Program

  Showroom:
  Luni - Vineri: 08.00 - 18.00
  Sâmbătă: 09.00 - 13.00
  Service:
  Luni - Vineri: 08.00 - 17.00
  Sâmbătă: închis

  Automobile Bavaria Sibiu

  Str. Europa Unită, Nr. 2
  Sibiu, 550052

  Telefon: +40 269 259 950
  Email: contact@automobilebavaria.ro

  Program

  Showroom:
  Luni - Vineri: 08.00 - 18.00
  Sâmbătă: 09.00 - 13.00
  Service:
  Luni - Vineri: 08.00 - 17.00
  Sâmbătă: închis

  Automobile Bavaria Otopeni

  Str. Horia, Cloşca și Crişan 17,
  (Șoseaua de Centură), Otopeni

  Telefon: +40 213 520 414
  Email: contact@automobilebavaria.ro

  Program

  Service:
  Luni - Vineri: 08.00 - 17.00
  Sâmbătă: închis
  Showroom:
  Luni - Vineri: 09.00 - 18.00
  Sâmbătă: 09.00 - 13.00

  Automobile Bavaria Arad

  Calea Aurel Vlaicu, 275B,
  Arad, jud. Arad

  Telefon: +40 257 260 001
  Email: contact@automobilebavaria.ro

  Program

  Service:
  Luni - Vineri: 08.00 - 17.00
  Sâmbătă: închis
  Showroom:
  Luni - Vineri: 09.00 - 18.00
  Sâmbătă: 09.00 - 13.00

  Automobile Bavaria Craiova

  Pieleşti, Str. Calea Bucureşti nr. 131/1, jud. Dolj

  Telefon: +40 251 470 665
  Email: contact@automobilebavaria.ro

  Program

  Service:
  Luni - Vineri: 08.00 - 17.00
  Sâmbătă: închis
  Showroom:
  Luni - Vineri: 08.00 - 17.00
  Sâmbătă: închis

  Automobile Bavaria Bacău

  Km 278-300, DN2,
  Nicolae Bălcescu, Bacău

  Telefon: +40 374 829 756
  Email: contact@automobilebavaria.ro

  Program

  Service:
  Luni - Vineri: 08.00 - 17.00
  Sâmbătă: închis
  Showroom:
  Luni - Vineri: 08.00 - 17.00
  Sâmbătă: 09.00 - 13.00

  Automobile Bavaria Târgu Mureş

  Calea Sighişoarei, nr 410, loc. Corunca, jud. Mureş

  Telefon: +40 265 255 901
  Email: contact@automobilebavaria.ro

  Program

  Service:
  Luni - Vineri: 08.00 - 17.00
  Sâmbătă: închis
  Showroom:
  Luni - Vineri: 08.00 - 18.00
  Sâmbătă: 09.00 - 13.00

  Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing

  Doresc să primesc comunicări de marketing de la Automobile Bavaria prin:

  Politica de confidențialitate Automobile Bavaria

  Consum de combustibil şi emisii de CO2.

  BMW X5 M Competition:
  Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 12,8 – 13,1
  Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km:  288 – 296

   

  BMW X5 M60i xDrive:
  Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 11,5 – 12,5
  Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 261 – 283

   

  Datele oficiale despre consumul de combustibil şi emisiile de CO2 au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.de/wltp.

   

   

  • [1] Disponibil pentru BMW X5 M Competition.
  • [2] Automobilul generic descris nu este disponibil pentru cumpărare. Doar pentru demonstraţia caracteristicilor.