PARTENERUL TĂU SPORTIV, IREZISTIBIL, DE FIECARE ZI.

Noul BMW Seria 4 Coupé atrage priviri admirative oriunde se duce. La exterior, grila frontală puternică și farurile suple sunt un prim indicator al unei puteri convingătoare. Iar designul sportiv și funcțional din interiorul echipării standard nu poate să nu impresioneze. Este momentul să descoperi toate variantele noului model BMW Seria 4 Coupé, opţiunile de echipare şi datele tehnice, precum şi multiple opţiuni de leasing şi finanţare.

DESIGN

DETALII IMPORTANTE ALE DESIGNULUI INTERIOR ȘI EXTERIOR.

O declarație îndrăzneață din start.

Noul design al grilei frontale cu o singură secțiune îmbunătățește un aspect care inspiră deja performanțe superioare. Grila vopsită separat subliniază aspectul ei distinct.

Pentru a fi văzut mai bine.

Noul design al farurilor poate fi recunoscut cu ușurință prin elementele verticale ale luminilor de zi. Pentru prima dată, stopurile vehiculelor BMW sunt dotate cu tehnologie laser de mare precizie.

Un design nou pentru o gură de aer proaspăt.

Control indirect al orificiilor de ventilație reproiectate din bord, cu ajutorul unui element separat. Pentru circulație personalizată a aerului.

Tapițerie care radiază vitalitate.

Pielea bicolor Black Vernasca cu elemente roșii subliniază contururile scaunelor. În acelaşi timp, conferă o atmosferă sportivă interiorului.

TEHNOLOGII

CONECTAT CU LUMEA. EXPERIENȚE DIGITALE PE DRUM.

Acces și mai direct al tuturor funcțiilor.

Un nou ecran de start cu lista rapidă QuickSelect. Cu sistemul de operare BMW 8.5, sistemul audio și contactele sunt doar la o atingere distanță.

Nu doar ascultă, ci și gândește împreună cu tine.

Operare intuitivă a vehiculului prin control vocal inteligent. BMW Intelligent Personal Assistant te ajută în orice problemă referitoare la automobilul tău BMW.

Întotdeauna actualizat.

Verifică starea vehiculului, compară prețurile stațiilor de carburant și stabilește programări la service. My BMW app reprezintă legătura ta directă cu automobilul tău BMW.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE NOUL BMW SERIA 4 COUPÉ.

Această serie medie se află în gama noastră de produse din 2013. Pe atunci toate modelele BMW Seria 4 erau derivate din variantele Coupé și Cabriolet ale modelului BMW Seria 3.

Termenul „putere”se referă la diferite valori. De cele mai multe ori, sunt avute în vedere kW (cp), cuplu (Nm) sau acceleraţia. Aceste valori variază între diferitele modele ale BMW Seria 4 Coupé. Așa că nu există un răspuns general valabil. Cu motoarele cu combustie actuale, puterea variază între 135 kW şi 275 kW. Accelerarea la 100 km/h se face în 7,8 până la 4,5 secunde. Cuplul variază de la 300 la 700 Nm.

Da. Sunt disponibile trei versiuni complet electrice ale BMW Seria 4 Gran Coupé: BMW i4 eDrive35, BMW i4 eDrive40 și BMW i4 M50.

BMW Seria 4 este disponibil ca Coupé, Cabriolet și Gran Coupé. Toate cele 3 versiuni sunt disponibile și ca modele M. De asemenea, există trei opțiuni diferite de motorizare pentru modelul complet BMW i4.

Producem acest model la uzina noastră BMW din Dingolfing, Bavaria. BMW Seria 4 Gran Coupé este construit la uzina BMW din München.

SOLICITĂ OFERTĂ.

Prin completarea şi transmiterea formularului, vom primi informaţiile tale personale pentru a te contacta.


  Dealer Automobile Bavaria:

  Informații personale:

  Mașina actuală *

  Dorești buy-back?

  Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing

  Doresc să primesc comunicări de marketing de la Automobile Bavaria prin:

  Politica de confidențialitate Automobile Bavaria

  Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  BMW M440i xDrive Coupé: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,7-8,5; Emisii cumulate de CO₂ (WLTP), în g/km: 174-191

  Datele de performanţă ale motoarelor pe benzină se aplică automobilelor care utilizează combustibil cu cifră octanică de 98 (RON). Datele privind consumul de combustibil se aplică automobilelor care utilizează combustibili de referinţă în conformitate cu Regulamentul UE 715/2007. De asemenea, poate fi utilizată benzină fără plumb cu cifra octanică de 91 (RON) şi mai mult, cu un conţinut maxim de etanol de 10% (E10). BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 95 (RON). Pentru maşinile de înaltă performanţă, BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 98 (RON).

  Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp