Noul BMW X7 xDrive40i cucereşte încă de la prima întâlnire prin combinaţia sa de exclusivitate, confort luxos şi limbaj de design expresiv:

 • Designul frontal emblematic împreună cu grila iluminată BMW Iconic Glow creează un aspect puternic.
 • Motorul TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie dezvoltă 381 CP iar suspensia pneumatică adaptivă pe 2 axe standard face fiecare călătorie confortabilă.
 • Direcţia activă integrală* creşte agilitatea în timpul manevrării şi îmbunătăţeşte confortul la viteze mari.

*Echipamente disponibile opţional.

BMW X7 xDrive40i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km (WLTP): 9.6–10,7
Emisii medii de CO₂, în g/km (WLTP): 217-241

SUGESTII DE CONFIGURAŢII PENTRU NOUL BMW X7.

 • Ornamente CraftedClarity pentru interior
 • Sistem frânare M Sport
 • Scaune față ventilate
 • Sistem Surround Bowers & Wilkins Diamond
 • Suspensie Executive Drive Pro
 • Funcție masaj pentru pentru conducătorul auto și pasagerul față
 • Aer condiționat automat (5 zone)
 • Scaune față ventilate
 • Panou instrumente de bord BMW Individual finisat în piele

DESCOPERĂ DESIGNUL EXTERIOR AL NOULUI BMW X7 ÎN VIDEO.

DETALII IMPORTANTE SUPLIMENTARE ÎN DESIGNUL EXTERIOR AL NOULUI BMW X7.

Design frontal.

Designul frontal emblematic al noului BMW X7 aduce mai multă sportivitate. Interacţionând cu grila frontală iluminată BMW Iconic Glow, secţiunea frontală are un aspect deosebit de progresiv. Barele grilei cu un aspect complex cu lamele duble în combinaţie cu detaliile cromate exclusive dau un accent special.

Imagine din partea laterală.

Interacţiunea dintre suprafeţele atent lucrate de la exteriorul noului BMW X7 şi noul finisaj de vopsea Gri Sparkling Copper creează un aspect deosebit de dinamic şi elegant. Jantele BMW Individual din aliaj uşor de 23” întăresc şi mai mult această expresie puternică.

Design spate.

Noul BMW X7 se remarcă prin designul tridimensional al stopurilor. O bandă ornamentală cromată din filigran încastrată în sticlă uneşte stopurile, formând un accent deosebit. În combinaţie cu postura deosebit de amplă, aceasta creează o expresie a prezenţei puternice şi elegante.

EXPERIMENTEAZĂ NOUA DIMENSIUNE DE SPAŢIU DIN NOUL BMW X7 ÎN VIDEO.

Spaţiul de depozitare generos proporţionat de 750 de litri cu cinci pasageri îţi permite să reacţionezi la orice situaţie de zi cu zi.

DESCOPERĂ DESIGNUL INTERIOR AL NOULUI BMW X7 ÎN VIDEO.

DETALII IMPORTANTE SUPLIMENTARE ÎN DESIGNUL INTERIOR AL NOULUI BMW X7.

Estetica şi tehnologia în habitaclu.

Tehnologii inovative şi materiale de calitate asigură un spaţiu confortabil în habitaclu, augmentat şi datorită ecranulului curbat subţire pentru panoul de instrumente. Şi cu aspectul său de cristal şi structura cu prismă, inovatorul Light Bar de sub ornamentele decorative conferă un detaliu optic şi funcţional.

Compartiment spate spaţios şi confortabil.

În spate pasagerii se bucură de un spaţiu generos şi comod datorită tapiţeriei BMW Individual Merino în Alb Ivory şi Gri Atlas. Orice dispozitiv inteligent de la bord este uşor de utilizat datorită elementelor de fixare integrate în scaune.

Aplicaţii din sticlă CraftedClarity.

Interiorul noului BMW X7 impresionează prin utilizarea materialelor deosebite de calitate superioară. Accente exclusive, cum ar fi aplicaţiile din sticlă CraftedClarity pentru schimbătorul de viteze, controlerul iDrive şi butonul start/stop subliniază impresionant acest efect.

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU BMW X7.

Cu accesoriile originale BMW îţi personalizezi automobilul tău BMW după preferinţe: produsele sunt potrivite perfect noului BMW X7 în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa.

Jante BMW din aliaj uşor Y-spoke de 21”, tip 752, în Jet Black, set complet de roţi pentru iarnă cu RDCi.

Jante BMW din aliaj uşor de înaltă calitate Y-spoke de 21”, tip 752, în Jet Black. Set complet de roţi de iarnă TPMS cu anvelope runflat, dimensiune 9.5J x 21.

A nu se folosi împreună cu lanţuri de zăpadă.

Cutie portbagaj BMW 520, în negru/argintiu titan.

Cutie portbagaj blocabilă în Negru/Argintiu Titan accesibilă din ambele părţi, cu o capacitate de 520 litri. Se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW.

Umeraş BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Umeraşul pentru haine poate fi montat pe suportul de bază sau pe echipamentul opţional „Travel & Comfort” şi poate fi folosit şi în afara maşinii.

EXPERIMENTEAZĂ INOVAŢIILE NOULUI BMW X7 ÎN VIDEO.

DETALIILE IMPORTANTE INOVATOARE ALE NOULUI BMW X7.

Sistem de integrare pentru smartphone.

Datorită sistemului de integrare pentru smartphone, automobilul tău acceptă Apple CarPlay şi Android Auto. În acest mod poţi accesa aplicaţiile tale uzuale în automobil.

Sistem de acces Comfort.

Sistemul de acces Comfort face posibilă descuierea tuturor portierelor fără a utiliza activ cheia automobilului şi include suplimentar BMW Digital Key.

Sistem de operare BMW 8.

BMW iDrive şi inteligentul sistem de operare BMW 8 fac manevrarea BMW X7 şi mai intuitivă şi confortabilă. Comenzi vocale, controale ergonomice şi BMW Intelligent Personal Assistant te ajută să savurezi plăcerea pură de a conduce în orice moment.

DETALIILE IMPORTANTE ÎN CEEA CE PRIVEŞTE CONFORTUL ALE NOULUI BMW X7.

6 locuri.

Designul cu 6 locuri* al automobilului oferă pasagerilor din al 2-lea rând mai mult confort şi, de asemenea, facilitează accesul la al 3-lea rând de scaune.

*7 locuri standard, 6 locuri opţional

Sistem de climatizare automat, controlat pe 5 zone.

Aerul condiţionat automat controlat pe 5 zone permite reglarea individuală a temperaturii în mod optim, pentru toate cele trei rânduri de scaune.

Sistem de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond.

Sistemul de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond cu sunet surround tridimensional oferă putere de 1.475 W şi o calitate de studio a sunetului, pentru toţi pasagerii automobilului.

DESCOPERĂ DETALIILE IMPORTANTE ADIŢIONALE ÎN CEEA CE PRIVEŞTE INOVAŢIA ŞI CONFORTUL ÎN BMW X7.

PLAFONUL PANORAMIC SKY LOUNGE.

TAPIŢERIE SENSAFIN.

PACHET COMFORT.

EXPERIMENTEAZĂ DINAMICA DE CONDUS A NOULUI BMW X7 ÎN VIDEO.

PROPULSIE ŞI SUSPENSIE.


 • Motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie accelerează de la 0 la 100 km/h în 5,8 secunde şi combină un răspuns puternic cu rezerve generoase de putere.
 • Stabilizare activă a ruliului a Executive Drive Pro* reduce mişcarea automobilului în timpul virajului şi pe porţiunile drepte.
 • Direcţia activă integrală* creşte agilitatea în timpul manevrării şi îmbunătăţeşte confortul de rulare la viteze mari.


* Echipamente disponibile opţional.

SISTEME INTELIGENTE DE ASISTENŢĂ PENTRU NOUL BMW X7.

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional menţine automat banda, viteza şi distanţa şi reduce riscul de accidente în numeroase situaţii.

Asistentul la parcare.

Asistentul la parcare permite parcarea automobilului în mod autonom în spaţiile paralele sau perpendiculare, precum şi ieşirea cu uşurinţă din acestea.

BMW Head-Up display.

BMW Head-Up Display integral color proiectează informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual. Detalii precum viteza şi direcţiile de navigare apar convenabil şi fără a distrage atenţia, permiţându-ţi să te concentrezi pe deplin la drum în noul BMW X7.

DATELE TEHNICE ALE NOULUI MODEL BMW X7.

BMW X7 xDrive40i.

Putere maximă în CP (kW):
 381 (280)*
Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:
 5,8*
Consum mixt de combustibil, în l/100 km:
 9,6 - 10,7
Emisii medii de CO₂, în g/km:
 217 - 241
*Valori preliminare.
   

SOLICITĂ OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

 

  Dealer Automobile Bavaria:

  Informații personale:

  Mașina actuală *

  Dorești buy-back?

  Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing

  Doresc să primesc comunicări de marketing de la Automobile Bavaria prin:

  Politica de confidențialitate Automobile Bavaria

  Consum de combustibil şi emisii de CO2.

  BMW X7 xDrive40i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9.6–10,7
  Emisii medii de CO2, în g/km: 217–241

  BMW X7 xDrive40d:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7.7–8.6
  Emisii medii de CO2, în g/km: 203–226

  Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.