Noul BMW X6 domină în toate aspectele. Echipat cu tehnologii inovatoare, precum suspensia M adaptivă „Professional” sau suspensia pneumatică adaptivă pe ambele punţi şi pachetul xOffroad, acesta oferă dinamică de condus unică. Tehnologii inovatoare precum grila frontală „Iconic Glow” sau farurile BMW Laserlight cu design X independent, subliniază extravaganţa automobilului şi spiritul său avangardist.

Sistemele BMW de asistare a conducătorului auto de ultimă generaţie oferă niveluri superioare de siguranţă. În interior, pasagerii sunt întâmpinaţi de mai multe funcţii inovatoare precum suportul pentru pahare cu sistem de reglare a temperaturii sau conceptul de control al sistemului de operare BMW 7.0 cu afişaj impresionant de 12,3” şi comandă tactilă.

> ECHIPAMENTE STANDARD ŞI OPŢIONALE

Nu ghidează, ci preia comanda.

Prin componentele specifice dinamicii de condus, precum suspensia M adaptivă „Professional” în combinaţie cu sistemul de tracţiune integrală xDrive, BMW X6 oferă performanţă de top pe orice suprafaţă. Descoperă puterea în detaliu.

Sistemul de evacuare M Sport.

Sistemul de evacuare M Sport poate fi reglat pentru a oferi un sunet mult mai intens al motorului prin intermediul butoanelor pentru dinamica de condus din cadrul programelor „SPORT” şi „SPORT+”, în timp ce programul orientat spre confort produce un sunet mai discret.

Suspensie M adaptivă.

Suspensia M adaptivă se poate regla electronic în orice moment, pentru a se potrivi condiţiilor de drum. Poţi regla, de asemenea, caracteristicile suspensiei prin intermediul „Driving Experience Control” în funcţie de stilul de condus pe care îl preferi în momentul respectiv – de la confortabil până la foarte sportiv – cu manevrabilitate agilă.

Oglinzi exterioare M din carbon.

Oglinzile exterioare M din carbon subliniază designul puternic şi sportiv al automobilului.

Spoiler spate M din carbon.

Spoilerul spate M din carbon subliniază designul puternic, sportiv al automobilului şi reduce vizibil portanţa pe puntea spate.

Scaune sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă.

Dinamice şi confortabile: scaunele sport cu reglare individuală pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă, disponibile în echiparea standard, au numeroase opţiuni pentru reglare electrică, inclusiv pentru lăţimea spătarului şi pentru unghiul spătarului. Protecţiile şezutului şi ale spătarului sunt mai înalte şi, împreună cu suportul pentru coapse reglabil, oferă ergonomie excelentă şi suport în părţile laterale, chiar şi atunci când intri cu viteză în viraje.

xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie lin şi variabil puterea de propulsie către roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune maximă, dinamică de condus şi siguranţă în fiecare situaţie de condus. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic contracarează subvirarea sau supravirarea în viraje.

Pachetul xOffroad.

Noul BMW X6 are pachetul xOffroad care îţi permite să călătoreşti în siguranţă şi rapid pe şosele şi pe suprafeţe mai puţin solide, în orice moment. Patru moduri off-road selectabile reglează sistemul de tracţiune integrala xDrive şi mai precis pentru suprafaţa de condus curentă – pentru o tracţiune şi mai bună pe nisip, piatră, pietriş sau zăpadă.

„Driving Experience Control”.

Sistemul „Driving Experience Control” îţi oferă posibilitatea de a alege modul „COMFORT” standard, modul „ECO PRO” orientat spre eficienţă sau modul „SPORT” pentru condus mai dinamic. Noua funcţie interactivă, modul „Adaptive”, ajustează în mod continuu suspensia adaptivă, direcţia şi transmisia Steptronic pentru a se potrivi situaţiei curente de condus.


CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Automobile Bavaria Group te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


    Dealer BMW Automobile Bavaria:

    Informații personale:

    Maşina actuală

    *Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing