Plăcerea de a conduce nu ţine cont de vreme. Exploreză gama noastră de accesorii originale BMW pentru toamnă și iarnă menită să îți ofere siguranță și confort și în sezonul ploios și rece pentru ca tu să îți urmezi pasiunile.
FĂCUTE PENTRU EXPLORARE. Modelul tău BMW este partenerul perfect în călătoriile tale indiferent de vreme. Explorează opţiunile. #WhateverHappens.

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ, EXTERIOR.

Sursă de inspiraţie, oriunde ai privi.

Dacă vrei să te bucuri de iarnă, trebuie să te echipezi cum se cuvine. Nicio problemă cu accesoriile originale BMW. Cu accesoriile originale BMW potrivite pentru nevoile tale poți obține mai mult spaţiu de depozitare şi confort la transport. Nu trebuie să sacrifici nimic şi te poţi bucura de mai multă flexibilitate şi libertate.

Cu accesoriile BMW poti transporta orice doresti

Cutie portbagaj BMW 520, în negru/argintiu titan.

Cutie portbagaj în Negru cu panouri laterale în Argintiu Titan are o capacitate de 520 litri şi se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW. Datorită faptului că poate fi deschisă din ambele părţi şi are o închidere centralizată triplă pe fiecare parte, încărcarea şi închiderea este facilă pentru protecţie anti furt.

Suport BMW pentru schiuri şi plăci de snowboard, extensibil pe ambele părţi.

Suportul blocabil BMW pentru schiuri şi plăci de snowboard poate fi extins de ambele părţi şi poate transporta în siguranţă maxim cinci perechi de schiuri sau plăci de snowboard, uşurând fixarea acestora pe automobilele mai înalte. Acesta poate fi folosit în combinaţie cu orice sistem de bare de suport BMW pentru plafon şi include spaţiu pentru beţele de schi.

Covoraș BMW pentru portbagaj

Covoraşul reversibil BMW se mulează perfect pe forma portbagajul modelului dumneavoastră. Este dotat cu puncte de ataşare a bagajelor împiedică alunecarea bagajelor şi previne posibila lor deteriorare sau murdărire.

Protecţie reversibilă BMW pentru pragul de încărcare.

Se ataşează de punctele de prindere din compartimentul de bagaje folosind cârligul amovibil şi inelele de prindere şi protejează pragul de încărcare al modelului dumneavoastră BMW în timpul încărcării şi descărcării portbagajului.

Suport BMW pentru transport biciclete

Transportați în siguranţă două biciclete/e-biciclete cu suportul BMW Pro 2.0 este uşor și stabil. Sarcină maximă admisă este de 60 kg/. Poate fi pliat compact.

ROŢI COMPLETE DE IARNĂ ŞI ACCESORII BMW ORIGINALE.

Seturile de roţi şi anvelope de iarnă originale BMW asigură caracteristici de condus excelente chiar şi în condiţii de umiditate şi polei. Cu roţile noastre complete de iarnă, călătoreşti în siguranţă şi beneficiezi de un proces rapid de montare.

Jante aliaj BMW și anvelope premium omologate BMW

Jante M din aliaj uşor Y-spoke de 21”, tip 741 M.

Jante M din aliaj uşor Y-spoke de 21”, tip 741 M, în Gri Orbit Bicolor, lucioase. Set complet de roţi iarnă BMW pentru punte faţă: jante M BMW aliaj şi anvelope de iarnă runflat Pirelli 275/40R21 107V XL. Sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelope.

Consultă oferta de roti de iarnă

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 871 M.

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 871 M, în Jet Black. Set complet de roţi de iarnă BMW: jante aliaj  M BMW  8J x 19 şi anvelope de iarnă runflat Continental 225/40R19 102H XL. Sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelope.

Consultă oferta de roti de iarnă

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M.

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M, Gri Gunmetal Frozen. Set complet de roţi iarnă BMW pentru punte faţă: jante aliaj M Performance BMW şi anvelope de iarnă runflat Continental 225/40R19 93H XL. Sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelope.

Consultă oferta de roti de iarnă

PREGĂTEȘTE AUTOVEHICULUL PENTRU IARNĂ

De ce are nevoie modelul meu BMW pentru a fi echipat perfect pentru toamnă şi iarnă? Şi cum pot să mă asigur că sunt bine pregătit pentru vacanţa de iarnă? Dacă ai întrebări, specialiștii nostri Automobile Bavaria vor fi bucuroşi să îţi ofere sfaturi şi să se ocupe de toate detaliile importante atunci când este necesar.

SERVICII BMW PENTRU SEZONUL RECE.

SERVICE-UL BMW PENTRU ROŢI ŞI ANVELOPE.

Anvelopele potrivite pentru sezonul rece: programează-te pentru service-ul pentru anvelopele BMW - nu numai că îţi schimbăm anvelopele, dar beneficiezi şi de o verificare a adâncimii profilului anvelopelor şi a frânelor. Oferta noastră pentru maximum de convenienţă: curăţăm anvelopele tale de vară şi le depozităm pentru tine până la primăvară.

Fă o programare în service acum

VERIFICAREA DE IARNĂ BMW.

Experţii noştri BMW Service testează automobilul tău cu ajutorul sistemelor de diagnosticare BMW. Anvelopele, frânele, farurile, ştergătoarele de parbriz şi multe altele sunt supuse unei inspecţii atente, iar garniturile şi încuietorile portierelor sunt readuse în stare optimă. Rezultatul: modelul tău BMW este perfect pregătit pentru sezonul rece.

Fă o programare în service acum

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ, INTERIOR.

Cu accesoriile originale BMW practice pentru interior călătoriți confortabil chiar şi atunci când afară este frig şi umezeală.

Suport universal BMW pentru tablete cu carcasă de siguranţă BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Suportul universal este reglabil din punct de vedere al dimensiunii şi se ataşează de suportul de bază disponibil separat sau de echipamentele opţionale Travel & Comfort. Oferă o fixare sigură pentru o gamă largă de tablete Apple sau Samsung cu carcasă de siguranţă BMW de la 7“ la 11". Poate fi rotit cu 360° şi blocat în orice înclinare dorită.

Cârlig universal BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Cârligul universal pentru Sistem pentru confort şi călătorii face posibilă agăţarea hainelor şi a genţilor uşoare pe tetieră pentru a le proteja de murdăria din spaţiul pentru picioare. Cu ajutorul cuplajului tip plug-in, cârligul universal poate fi ataşat cu uşurinţă, ferit de accidente, de suportul de bază disponibil separat sau de echipamentul opţional Travel & Comfort.

Umeraş BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Umeraşul pentru haine BMW face posibilă atârnarea articolelor de îmbrăcăminte în partea din spate a tetierei. Graţie cuplajului tip plug-in, acesta poate fi ataşat cu uşurinţă, fără risc de accidentare, de suportul de bază disponibil separat sau de echipamentul opţional Travel & Comfort. Fiind dotat cu funcţia hotel (umeraş pentru haine standard), acesta poate fi utilizat şi în afara maşinii.

Covoraşe BMW pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi includ o margine ridicată pe lângă designul elegant, pentru a proteja zona picioarelor împotriva murdăriei şi a umezelii. Prin culoarea neagră şi inscripţia BMW, se potrivesc perfect în interior.

Masă pliantă BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Masa pliantă cu suport de pahare integrat se ataşează de suportul de bază sau de echipamentele opţionale Travel & Comfort cu ajutorul cuplajului tip plug-in.

Geantă montată pe spătar BMW de culoare antracit/albastru.

BMW Advanced Car Eye 2.0 este o cameră full-HD extrem de sensibilă care captează evenimentele din faţa şi din spatele maşinii, chiar şi când este parcată. În cazul detectării de mişcări rapide în jurul automobilului sau a oricăror dereglări, camera înregistrează automat situaţia pentru a documenta posibile accidente, încercări de furt şi/sau acte de vandalism.

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

Sistemul BMW Advanced Car Eye 3.0 este format din camere QHD şi full HD de înaltă calitate care monitorizează ce se întâmplă în faţa şi spatele automobilului, chiar şi atunci când este parcat. Dacă sistemul detectează vibraţii şi mişcări neobişnuite în preajma automobilului, memorează automat evenimentul pentru a documenta posibilele accidente sau tentative de spargere.

Husă pentru cheie BMW, din piele.

Husa pentru cheie BMW de înaltă calitate este un etui protector de formă potrivită pentru cheia operată radio. Husa elegantă din piele nappa neagră cu pori fini protejează împotriva murdăriei şi zgârieturilor. Deosebit de practică: pentru operarea tastelor funcţionale, cheia nu trebuie scoasă din husă.

PRODUSE DE ÎNGRIJIRE BMW.

Îngrijire delicată de înaltă calitate pentru automobilul tău BMW.

Ai grijă de automobilul tău. Îţi oferim instrumentele potrivite pentru o vizibilitate clară şi un aspect splendid în orice situaţie - la urma urmei, jantele tale nu au fost făcute să strălucească în van.

CELE MAI BUNE ACCESORII DE TOAMNĂ: ACCESORIILE M PERFORMANCE.

Experimentează senzaţia palpitantă a motosportului cu accesoriile exclusiviste BMW M Performance.

Motosportul devine omniprezent. Fiecare dintre accesoriile M Performance este o declaraţie unică şi conferă automobilului tău BMW un caracter motosport autentic. Poţi alege dintr-o gamă variată de accesorii din următoarele categorii: aerodinamică, tren de rulare, design exterior, habitaclu, şasiu şi roţi. Eşti pregătit să experimentezi individualitatea sportivă?

Consultă catalogul de accesorii de iarnă BMW

Eşti în căutarea unor accesorii deosebite? Consultă catalogul electronic de accesorii originale BMW dedicat sezonului rece. Descoperiți varietatea de accesorii BMW și bucurați-vă de noi experiențe iarna. Catalogul conține: accesorii de exterior BMW, accesorii de interior BMW, accesorii pentru soluții de încărcare, roţi originale BMW, accesorii BMW M Performance precum și multe altele.

Vezi catalogul de accesorii BMW

Configurator de accesorii BMW

Ai la îndemână configuratorul de accesorii BMW pentru o personalizare a automobilului tău BMW așa cum dorești. Selectează seria, modelul tău BMW, tipul de caroserie, culoarea iar apoi accesorizează autovehiculul cu accesoriile originale BMW care răspund cel mai bine nevoilor tale.

Alege accesoriile BMW

SERVICE BMW.

#WHATEVERHAPPENS.

Pentru că oricând se poate întâmpla ceva neprevăzut, este un sentiment plăcut să fii pregătit. Oriunde te-ar duce călătoriile tale, BMW este alături de tine în orice situaţie, cu o gamă largă de opţiuni de service.

Întreaga gamă BMW Service.

Tu şi automobilul tău BMW sunteţi pe mâini bune alături de BMW Auto Cobălcescu. Gama extinsă şi variată include pachete de servicii pe termen lung, preţuri all-in atractive şi multe alte servicii individuale.

Află detalii

Îngrijire proactivă, verificare şi întreţinere.

Service-ul nostru anticipativ detectează cu mult timp înainte momentul în care modelul tău BMW are nevoie de o vizită în service sau de o reparaţie. În caz de nevoie, vei fi contactat în timp util, astfel încât să poţi porni în orice călătorie fără griji.

 

Află detalii

Reparaţii şi îngrijire BMW.

Fie că este vorba despre un accident sau reparaţii cosmetice, atelierele autorizate de caroserie şi vopsitorie BMW repară daunele majore şi minore la cele mai înalte standarde de calitate, lucrările fiind adaptate în mod optim la modelul tău BMW

Află detalii