ACCESORII BMW M PERFORMANCE.

Accesoriile BMW M Performance îți permit să-ți personalizezi automobilul BMW așa cum îți dorești și îi oferă acestuia un caracter motorsport autentic. Poți alege dintr-o gamă variată de accesorii din următoarele categorii: aerodinamică, tren de rulare, design exterior, habitaclu, șasiu și roți.

SENZAŢII TARI MAXIMIZATE.


M3 şi M4 cu accesorii BMW M Performance.


BMW M3 și BMW M4 aduc sportul de top pe șosea. Numeroase tehnologii inspirate din motorsport oferă performanță maximă și dinamică perfectă - în fiecare împrejurare de condus. În completarea senzației uluitoare de motorsport vin accesoriile BMW M Performance exclusiviste, personalizate, precum spoilerul spate M Performance din fibră de carbon și sistemul de evacuare M Performance din titan. Interacțiunea creează un automobil care eliberează adrenalină în fiecare moment și atrage toate privirile admirative.

PERFORMANŢĂ. ÎN FIECARE DETALIU.

Seria 4 cu accesorii BMW M Performance.

Un nonconformist care nu face compromisuri: noul BMW Seria 4 Coupé se plasează în mod hotărât și elegant mai presus de toate convențiile existente. Designul independent și silueta coupé clasică reprezintă elemente emblematice, care scot în evidență caracterul său inovator. Împreună cu portofoliul exclusivist de accesorii BMW M Performance, acest coupé sportiv și puternic dă dovadă de o personalitate remarcabilă, care îl face mult mai atractiv.

TRĂIEŞTE SENZAŢIA MOTORSPORT PE ŞOSEA.

Modele BMW cu accesorii exclusiviste BMW M Performance.

THE 5

THE M5

THE M8

THE 1

PERFORMANŢA SE NAŞTE DIN PERFECŢIUNE.


Detaliile importante ale accesoriilor BMW M Performance pentru exterior şi interior.


Senzația motorsport pe care ți-o oferă automobilul provine din cunoștințe solide și aprofundate, precum și din standardele înalte în ceea ce privește materialele selectate, calitatea acestora și finisajele. Carbonul reprezintă una dintre tehnologiile cheie în producția de accesorii sport și este un element esențial motorsport, renumit pentru aspectul sportiv și funcționalitatea sa. Finisarea manuală minuțioasă la nivel de expert este esențială pentru a obține efectul fascinant tipic de adâncime. Deosebit de fascinantă este combinația de carbon și material Alcantara, care nu numai că impresionează prin atingerea sa moale, dar fermă sau aspectul său elegant, ci și prin proprietățile sale funcționale: greutatea inerentă redusă, porozitatea și robustețea sunt doar câteva exemple ale modului în care designul motorsport poate fi combinat cu cele mai bune atribute dinamice pentru a atinge perfecțiunea.

SIMTE EMOȚIA MOTORSPORT.

Modele BMW cu accesorii exclusiviste BMW M Performance.

THE 2

THE 3

THE M2 Competition

ECHIPA X

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Automobile Bavaria Group te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


    Alege partenerul BMW Service Automobile Bavaria:

    Informații de contact

    Informaţii despre maşina actuală

    *Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing