Aşa arată viitorul.

Automobile Bavaria marchează performața obținută de Ianis Hagi, alâturi de tricolori, la Campionatul Euro U21 2019 și pune la dispoziția numărului 10 un automobil plug-in hybrid, BMW i8.

Ianis Hagi, purtătorul numărului 10 la echipa națională a României U21, a avut o evoluție care a oferit motive de bucurie și mândrie tuturor românilor și atras atenţia lumii întregi la Campionatul Euro U21 2019.

La întoarcerea în țară, Automobile Bavaria a pus la dispoziția sportivului un automobil BMW i8 Coupé, culoarea Protonic Frozen Yellow, pentru deplasările sale. Cu această ocazie, Automobile Bavaria marchează o nouă etapă în parteneriatul cu G. Hagi și Academia de Fotbal Gheorghe Hagi - FC Viitorul, început acum 16 ani, în anul 2003.

Noua generație BMW i8 Coupé are design remarcabil și oferă un stil mai neconvenţional al plăcerii de a conduce. Motorul său inovator hibrid „plug-in” generează 374 CP şi 570 Nm şi accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,4 secunde. Performanţa dinamică şi consumul mic de combustibil sunt rezultatul interacţiunii dintre motorul electric, baterie şi motorul cu ardere internă. Această combinaţie creează un sistem hibrid „plug-in” puternic: rezultatul se reflectă în consumul mixt de combustibil de doar 1,8 l/100 km şi în emisiile medii de CO2 de până la 42 g/km.

În condiţii meteo nefavorabile, controlul dinamic al tracţiunii (DTC – Dynamic Traction Control) facilitează pornirea prin prevenirea alunecării şi oferă tracţiune maximă. În timpul condusului, sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive intră în funcţiune şi asigură aderenţă excelentă în orice situaţie. Sistemul se activează în modul hibrid şi distribuie forţele specifice ambelor tipuri de propulsie în mod variabil către toate cele patru roţi, în funcţie de situaţie.

Cea mai impresionantă caracteristică de design este reprezentată de portierele impunătoare din fibră de carbon cu greutate redusă, care pot fi deschise uşor. Partea frontală sportivă evidenţiază caracterul individual al automobilului, iar grila dublă a radiatorului specifică BMW este încadrată de farurile cu tehnologie LED integrală şi de elementul decorativ „Air Curtain” cu design nou. Linia neagră în formă de „V” se întinde de-a lungul automobilului, începând de la capotă, şi subliniază silueta acestui model. Designul fluid impresionant optimizează fluxul de aer şi oferă lui BMW i8 caracteristici aerodinamice excepţionale.

BMW i8 Coupé este cel mai bine vândut automobil sport hibrid din lume si este liderul indiscutabil al clasei automobilelor sport hibride.

Automobile Bavaria, primul dealer BMW din România (1994), cu o activitate de 25 de ani pe piața locală, este dealer BMW i din anul 2015 și este implicat în numeroase proiecte de imagine pentru marcă.

Galerie foto