Suntem întotdeauna alături de dumneavoastră, chiar și în momentele în care apar situații neprevăzute. Specialiștii noștri vă pot oferi consilierea și sprijinul necesar prin telefon la numărul unic de telefon , 24 de ore din 24.

În situația în care este necesară intervenția la locul de survenire a defecțiunii, aceștia vă pot trimite un echipaj pentru depanare tehnică a autovehicului sau pot organiza o acțiune de asistență rutieră cu ajutorul partenerilor autorizați.

asistenta daune

ASISTENȚĂ DAUNE


În cazul unui accident, experții de asistență daune vă stau la dispoziție la numărul unic de telefon . Aceștia vă pot oferi informații clare cu privire ce anume trebuie făcut la locul accidentului, precum și servicii de asistență rutieră disponibilă 24 h.

BINE DE ȘTIUT


În urma unui accident soldat cu victime, autovehiculul nu trebuie mișcat din locul producerii accidentului fără acordul poliției.

Dacă în urma producerii unui accident, cele două parți implicate nu ajung la un acord de completare a unui formular amiabil, este necesară declararea accidentului la o secție de poliție într-un termen de maxim 24 de ore.

În situația unui accident în urma căruia se constată existența unei culpe comune, asiguratorul nu va despăgubi niciuna din cele două parți implicate.

Dacă sunt implicate mai mult de două autovehicule într-un accident, culpa va fi stabilită de către un agent de poliție rutieră care trebuie chemat la locul producerii accidentului.