Descoperă BMW Premium Selection.

Pentru noi, calitatea nu este doar o promisiune, ci este şi un principiu de bază. Doar automobilele care respectă standardele predefinite sunt certificate.

Atunci când optezi pentru un automobil rulat certificat de la BMW Premium Selection, faci o alegere bună. Acest lucru se datorează faptului că automobilul va avea deja finalizată verificarea la 360° - ce constă în verificări riguroase înainte de obţinerea certificatului BMW Premium Selection. Cu toate acestea, pe lângă certificatul de calitate, automobilele BMW rulate îţi oferă numeroase avantaje suplimentare.

Automobilele Premium Selection sunt disponibile exclusiv la partenerii BMW Premium Selection, astfel încât calitatea este o garanţie fermă. Vino şi convinge-te!

AVANTAJE BMW PREMIUM SELECTION.

Garanţie 24 de luni.
Verificare completă 360 grade.
Istoric automobil certificat.
Finanţare BMW Premium Selection.

GARANŢIE 24 DE LUNI.

Un automobil pe care te poţi baza: primeşti în mod automat o garanţie completă valabilă timp de 2 ani pentru toate componentele mecanice şi electronice ale noului tău automobil rulat. Acest lucru te asigură că va trece mult timp înainte ca automobilul tău rulat să te surprindă prin altceva decât prin plăcerea pură de a conduce.

Vezi stoc

VERIFICARE COMPLETĂ 360°.

Automobilele BMW Premium Selection sunt disponibile exclusiv la partenerii BMW Premium Selection. Automobilele rulate dar aproape noi respectă cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte detaliile tehnice sau vizuale din interior şi de la exterior. Fiecare automobil BMW Premium Selection a trecut cu succes verificări complete riguroase şi respectă în proporţie de 100% standardele BMW precis definite.

Vezi stoc

ISTORIC CERTIFICAT.

Atunci când achiziţionezi un automobil rulat, doreşti să ştii totul despre acesta: de la informaţii despre posesorii anteriori până la servicii prestate clientului, accidente sau lucrări de reparaţie. De aceea, fiecare automobil BMW rulat certificat deţine un istoric complet.

Vezi stoc

FINANŢARE BMW PREMIUM SELECTION.

Partenerul tău BMW Premium Selection îţi va prezenta oferte atrăgătoare de leasing sau de finanţare pentru fiecare automobil BMW Premium Selection. Mai mult, poţi beneficia de oferte „trade-in” avantajoase pentru vechiul tău automobil.

Vezi stoc

LUCRĂRI DE ÎNTREŢINERE GRATUITE TIMP DE 6 LUNI/ 10.000 KM.

După livrare, automobilul tău BMW beneficiază de lucrări de întreţinere gratuite timp de cel puţin 6 luni sau până la distanţa maximă parcursă de 10.000 km (conform indicatorului de intervale de service).

Vezi stoc

ALEGE-ŢI NOUL TĂU AUTOMOBIL BMW RULAT.

Bucură-te de avantajele pe care ţi le aduce BMW Premium Selection.

Descoperă selecţia noastră de modele, actualizată în mod regulat, sau contactează-ţi direct partenerul BMW.

 

 

Solicită ofertă personalizată pentru modelul tău preferat.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant Automobile Bavaria te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

    Informații personale

    Maşina actuală

    Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing

    Doresc să primesc comunicări de marketing de la Automobile Bavaria prin:

    Politica de confidențialitate Automobile Bavaria