Primul Gran Coupé pur electric care a existat vreodată va garanta din plin plăcerea de a conduce cu o autonomie de până la 600 de kilometri*. Automobilul cu patru uşi promite valori de performanţă extraordinare de până la 530 CP/390 kW, în timp ce autonomia sa generoasă îl va face companionul ideal pentru călătorii pe distanţe lungi.

ACCELERAŢIE PUTERNICĂ CU CARACTERISTICI DE CONDUCERE LINĂ.

  Cu o putere maximă de până la 530 CP/390 kW, BMW i4 promite o dinamică fascinantă. Gran Coupé va sprinta de la zero la 100 km/h în doar patru secunde, în timp ce va afişa caracteristici de conducere impresionante şi line. O tehnologie de amortizor specifică modelului va asigura că acceleraţia de tip catapultă este o experienţă de conducere stimulantă, dar controlată, fără nicio alunecare sau corecţie de traiectorie.

CONFORT PE DISTANŢE LUNGI CU O AUTONOMIE EXCELENTĂ.

  Indiferent dacă este vorba despre sprinturi sau distanţe lungi, de condus urban sau şosele rurale şerpuite – cu o autonomie de până la 600 de kilometri* (WLTP), automobilul Gran Coupé pur electric va garanta o mare versatilitate şi o potrivire perfectă pentru utilizarea zilnică. Conducerea aproape silenţioasă şi tehnologia de suspensie optimizată promit impresia unui automobil care alunecă fără efort spre destinaţie, chiar şi la viteze mai mari şi în situaţii de trafic mai dificile.

PRECIZIE RIDICATĂ ŞI VIRAJE DINAMICE.

  Un concept nou de automobil, cu aerodinamică optimizată şi o distribuţie echilibrată a greutăţii, va permite un nivel ridicat de agilitate şi precizie – amplificată şi mai mult de reglajele fine ale componentelor de propulsie şi suspensie. Sistemele cu arc şi amortizare vor asigura contact optim cu şoseaua şi o stabilitate ridicată la virare.

DESIGN PROGRESIV ŞI CONFORT MAXIM.

  În calitate de automobil cu cinci locuri cu drepturi depline, BMW i4 va oferi confort optim pe scaune cu spaţiu generos în spate pentru picioare şi cap. Un ampatament lung, console scurte şi o linie lină a plafonului vor defini forma sportivă elegantă a automobilului BMW Gran Coupé.

*măsurat în conformitate cu ciclul de testare WLTP