SOLUŢIA SIMPLĂ PENTRU TOATE LUCRĂRILE DE SERVICE.

Cu BMW Service Inclusive nu te mai gândeşti la cheltuielile de întreţinere: plăteşti o singură dată o sumă fixă şi beneficiezi pe toată durata sau kilometrajul selectat de toate lucrările de service incluse în pachet. Aceasta reprezintă un avantaj economic considerabil faţă de plata pentru fiecare lucrare în parte.

 

OFERTĂ ATRACTIVĂ PENTRU AUTOMOBILE NOI.

Intenţionezi să cumperi un automobil nou? Profită acum de oferta atractivă pentru BMW Service Inclusive. Achiziţionează pachetul cu 30% discount şi beneficiază de un număr mare de lucrări de service – pentru a te deplasa în orice moment fără griji.

LUCRĂRILE CUPRINSE ÎN BMW SERVICE INCLUSIVE.

Pentru automobile noi şi automobile rulate.

Selectează pachetul care se potriveşte nevoilor tale. În perioada selectată nu mai trebuie să îţi faci griji pentru cheltuielile aferente lucrărilor de întreţinere definite. În BMW Service Inclusive sunt cuprinse, pe lângă lucrările de service, şi piesele de schimb originale BMW necesare. În plus, conform conţinutului pachetului, sunt acoperite şi lucrările la componentele BMW Performance adăugate şi accesoriile BMW M Performance.

AUTOMOBILE NOI.

Acest pachet este ideal pentru automobilele pentru care nu s-a efectuat prima revizie. Durata sau kilometrajul din pachetul selectat începe în ziua primei înmatriculări.

Lucrările de service:

 • Service ulei de motor, inclusiv completare cu ulei
 • Inspecţie automobil în service conform indicaţiilor BMW
 • Service filtru de aer
 • Service filtru combustibil (la motoarele diesel)
 • Service microfiltru
 • Service bujii (la motoarele pe benzină)
 • Service lichid de frână

AUTOMOBILE RULATE.

Acest pachet este ideal pentru automobilele pentru care s-a efectuat prima revizie. Durata sau kilometrajul din pachetul Service Inclusive comandat pentru automobilele rulate începe automat în ziua programată pentru următorul service al automobilului tău BMW.

Lucrările de service:

 • Service ulei de motor, inclusiv completare cu ulei
 • Inspecţie automobil în service conform indicaţiilor BMW
 • Service filtru de aer
 • Service filtru de combustibil (la motoarele Diesel)
 • Service microfiltru
 • Service bujii (la motoarele pe benzină)
 • Service lichid de frână

LUCRĂRILE CUPRINSE ÎN BMW SERVICE INCLUSIVE PLUS.

Pentru automobilele noi.

Lucrările de service din BMW Service Inclusive Plus cuprind, pe lângă lucrările de întreţinere obişnuite, şi reparaţiile de uzură conform nevoilor de service. BMW Service Inclusive Plus este disponibil pentru toate automobilele noi sau pentru o perioadă de cel mult 3 luni de la prima înmatriculare. Kilometrajul sau durata pachetului începe în ziua primei înmatriculări.

AUTOMOBILE NOI.

Lucrările de service:

 • Service ulei de motor, inclusiv completare cu ulei
 • Inspecţie automobil în service conform indicaţiilor BMW
 • Service filtru de aer
 • Service filtru combustibil (la motoarele diesel)
 • Service microfiltru
 • Service bujii (la motoarele pe benzină)
 • Service lichid de frână

Pe lângă lucrările de întreţinere din pachetul BMW Service Inclusive, varianta „Plus” oferă şi înlocuirea pieselor de uzură importante.

 • Înlocuirea plăcuţelor de frână faţă şi spate (dacă e necesar)
 • Înlocuirea discurilor de frână faţă şi spate (dacă e necesar)
 • Înlocuirea ambreiajului (dacă e necesar)
 • Înlocuirea ştergătoarelor (dacă e necesar, max. 1/fiecare an contractual)

CALCULARE PREŢ PACHET.

Cu ajutorul calculatorului pentru preţul pachetului BMW Service Inclusive pentru automobilele noi şi pentru cele rulate vei găsi pachetul de service cel mai potrivit pentru tine şi pentru modelul tău BMW.

OFERTĂ ATRACTIVĂ

* pe o durată de 5 ani sau până la atingerea kilometrajului de 100.000 km. Numai la achiziţia unui automobil BMW nou, in configuraţia iniţilă a automobilului.
bmw automobile bavaria aftersales service small teaser

OPTIMIZAT DORINŢELOR TALE.

Călătoreşti mult sau puţin cu automobilul tău BMW?



Cu BMW Service Inclusive şi BMW Service Inclusive Plus găseşti pachetul potrivit, respectiv pentru combinaţia cea mai bună pentru tine dintre durată (exprimată în ani) şi distanţă (exprimată în kilometri). Dar totodată flexibil: poţi extinde oricând un pachet BMW Service Inclusive deja achiziţionat – adică poţi extinde durata acestuia şi/sau kilometrajul. Un upgrade de la BMW Service Inclusive la BMW Service Inclusive Plus, respectiv extinderea unui pachet BMW Service Inclusive Plus, este posibilă în primele 3 luni de la prima înmatriculare. În acest caz, vei plăti numai diferenţa dintre pachetul deja achiziţionat şi noul pachet.

BMW Service Inclusive şi BMW Service Inclusive Plus sunt disponibile până la o vechime a autoturismului de maximum 6 ani şi până la un kilometraj de maximum 120.000 km. Prelungirea duratei şi a kilometrajului este posibilă în cazul unui pachet deja achiziţionat până la o vechime de maximum 7-10 ani a automobilului şi până la un kilometraj de maximum 200.000 km. În cazul prelungirii duratei, vei plăti numai diferenţa dintre pachetul achiziţionat şi noul pachet, potrivit listei de preţuri valabile în ziua comenzii.

Printre altele, ai la dispoziţie următoarele pachete:

Durata: 3 ani, kilometraj: 40.000 km
Durata: 5 ani, kilometraj: 60.000 km

Întrebă şi partenerul tău BMW despre alte combinaţii posibile – sau găseşte pachetul potrivit cu ajutorul calculatorului pentru preţul pachetului.

> Calculator pachete service pentru automobile noi
> Calculator pachet service pentru automobile rulate

Printre altele, ai la dispoziţie următoarele pachete:

Durata: 3 ani, kilometraj: 100.000 km
Durata: 4 ani, kilometraj: 120.000 km

Întrebă şi partenerul tău BMW despre alte combinaţii posibile – sau găseşte pachetul potrivit cu ajutorul calculatorului pentru preţul pachetului.

> Calculator pachete service pentru automobile noi
> Calculator pachet service pentru automobile rulate

În cazul în care parcurgi cu automobilul BMW mai mulţi kilometri decât ai estimat la încheierea contractului pentru BMW Service Inclusive, poţi comanda în orice moment un upgrade. Dacă ai achiziţionat un pachet BMW Service Inclusive Plus, un upgrade – de exemplu alegerea unui kilometraj mai mare – mai este încă posibil în primele 3 luni din ziua primei înmatriculări.

Un exemplu pentru BMW Service Inclusive: Ai convenit următoarea combinaţie:

Durata: 3 ani, kilometraj: 40.000 km. Dacă ai ajuns la limita de 40.000 km deja în primii 2 ani, pachetul a expirat în privinţa kilometrajului. Ai acum posibilitatea fie de a creşte numai kilometrajul şi de a păstra durata prevăzută, fie de a face un upgrade pentru ambele – pentru a beneficia astfel în continuare de BMW Service Inclusive. Durata maximă: 10 ani, kilometraj maxim: 200.000 km.

Partenerul tău BMW îţi oferă cu plăcere consultanţă privind detaliile pentru un upgrade.

COSTURI REDUSE.
BMW Service Inclusive reprezintă o reducere de preţ considerabilă faţă de preţul plătit pentru fiecare lucrare de service separată.

ALEGERE FLEXIBILĂ.
Ai posibilitatea de a selecta unul dintre pachetele BMW Service Inclusive, fiecare cuprinzând un număr diferit de lucrări.

PĂSTRAREA CALITĂŢII.
Automobilul tău este menţinut în stare excepţională graţie continuităţii istoricului BMW Service.

VALABILITATE MONDIALĂ.
BMW Service Inclusive este valabil în toată lumea, în toate atelierele de service BMW partenere şi în toate atelierele de service BMW autorizate.

CONTROLUL COSTURILOR.
Know-how-ul BMW Service şi componentele BMW originale pentru toate reparaţiile provocate de uzură şi pentru toate lucrările de întreţinere – la un preţ de pachet atractiv.

TRANSFERUL.

BMW Service Inclusive este transferat automat asupra persoanei noului proprietar şi asigură menţinerea valorii automobilului.

CALITATE VERIFICATĂ.
Piesele şi uleiurile de motor BMW originale folosite în service corespund specificaţiilor înalte ale BMW.

ÎNCHEIERE SIMPLĂ A CONTRACTULUI.
Începând din ziua comenzii pachetului BMW, ai dreptul de a beneficia de toate lucrările de service incluse în pachetul respectiv.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă eşti client şi deţii un BMW Service Inclusive, puteţi conduce fără griji automobilul tău BMW. Nu mai trebuie să îţi faci griji din cauza costurilor de întreţinere sau – cu varianta BMW Service Inclusive Plus – din cauza costurilor pentru întreţinere şi pentru reparaţiile provocate de uzură. Plăteşti o singură dată si, în funcţie de pachetul pe care l-ai ales, beneficiezi de toate lucrările de întreţinere şi provocate de uzură incluse. Te rugăm să reţii că pentru automobilele rulate este disponibilă numai varianta BMW Service Inclusive (întreţinerea).

BMW Service Inclusive poate fi achiziţionat direct în momentul comenzii automobilului BMW sau ulterior, până la data programată pentru prima revizie.

BMW Service Inclusive Plus poate fi achiziţionat numai în termen de trei luni de la prima înmatriculare.

Poţi solicita efectuarea lucrărilor numai în momentul în care afişajul de pe bordul automobilului tău BMW indică necesitatea lucrărilor de service (CBS, status galben sau roşu).

Durata/kilometrajul pentru pachetul dorit începe, în cazul automobilelor noi, întotdeauna la data primei înmatriculări a automobilului tău BMW. Acest lucru este valabil şi în cazul achiziţionării ulterioare a unui pachet. Important este ca pachetul BMW Service Inclusive să fie achiziţionat până la data stabilită pentru prima revizie, iar BMW Service Inclusive Plus în cel mult trei luni după prima înmatriculare. În caz contrar, lucrările de service nu mai pot fi decontate prin BMW Service Inclusive.

Durata sau kilometrajul din pachetul Service Inclusive comandat pentru automobilele rulate începe automat în ziua programată pentru următoarea revizie a automobilului tău BMW.

La atingerea kilometrajului definit, exprimat în kilometri, sau a duratei exprimate în ani (se are în vedere prima limită atinsă), dreptul de a beneficia de lucrările cuprinse în pachetul BMW Service se stinge. Dacă automobilul este vândut înainte de atingerea unei dintre cele două limite care sting dreptul la lucrări, dreptul pentru perioada rămasă este transferat automat asupra noului proprietar.

 • Service ulei de motor, inclusiv Completare cu ulei
 • Inspecţie automobil în service conform indicaţiilor BMW
 • Service filtru de aer
 • Service filtru combustibil (la motoarele diesel)
 • Service microfiltru
 • Service bujii (la motoarele pe benzină)
 • Service lichid de frână

Întinderea lucrărilor de întreţinere:

 • Service ulei de motor, inclusiv Completare cu ulei
 • Inspecţie automobil în service conform indicaţiilor BMW
 • Service filtru de aer
 • Service filtru combustibil (la motoarele diesel)
 • Service microfiltru
 • Service bujii (la motoarele pe benzină)
 • Service lichid de frână

Întinderea lucrărilor provocate de uzură:

 • Înlocuirea plăcuţelor de frână de pe faţă şi de pe spate (dacă e necesar)
 • Înlocuirea discurilor de frână de pe faţă şi de pe spate (dacă e necesar)
 • Înlocuirea ambreiajului (dacă e necesar)
 • Înlocuirea ştergătoarelor (dacă e necesar, maxim 1/an contractual)

Lucrările menţionate mai sus pot fi solicitate numai dacă pe afişajul de pe bordul automobilului tău BMW (CBS, status galben sau roşu) este indicată necesitatea efectuării lucrărilor de service.

În prezent, BMW Service Inclusive este disponibil pentru toate modelele BMW.

Pentru informaţii privind preţurile pachetelor Service Inclusive pentru automobilele noi, foloseşte calculatorul de preţ de pe această pagină.
> Mergi la calculatorul de preţ

Pentru informaţii privind preţurile pachetelor Service Inclusive pentru automobilele rulate, foloseşte calculatorul de preţ de pe această pagină.
> Mergi la calculatorul de preţ

Linişte sufletească:

 • Internaţional (valabilitate dincolo de graniţele naţionale).
 • Flexibilitate (se poate beneficia de serviciile incluse oriunde în lume, la orice reprezentant BMW şi în orice atelier de service autorizat).
 • Siguranţă şi încredere graţie pieselor originale BMW şi service-ului profesional în atelierele autorizate.

Factorul cost:

 • Transparenţă şi eficienţă privind costurile pentru reparaţii şi mentenanţă.
 • Raport preţ-serviciu atractiv.
 • Menţinerea valorii la revânzare.
 • Protecţie împotriva creşterilor preţurilor.

Extinderea (upgrade) pentru BMW Service Inclusive este posibilă în termen de 15 zile după expirarea valabilităţii pachetului.

Pachetele BMW Service Inclusive Plus pot fi extinse numai în primele 3 luni de la prima înmatriculare.

Informaţiile privind preţurile unui upgrade pot fi solicitate de la partenerul tău contractual/de service BMW.

INFORMAŢII SUPLIMENTARE IMPORTANTE PRIVIND BMW SERVICE INCLUSIVE.

Premisa pentru suportarea costurilor este ca automobilul să fie utilizat conform, să nu fie suprasolicitat (de exemplu, din cauza folosirii lui în cursele de maşini) şi să fie respectate intervalele de mentenanţă indicate în bordul automobilului (referitoare la schimbul de ulei, filtrul de aer, microfiltru, bujii şi lichidul de frână) respectiv perioada/kilometrajul indicat de producător (pentru inspecţia automobilului).

SOLICITĂ O OFERTĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Automobile Bavaria Group te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


  Alege partenerul BMW Service Automobile Bavaria:

  Informații de contact

  Informaţii despre maşina actuală

  *Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing