Adela Popescu și Radu Vâlcan - Ambasadori Oficiali ai Automobile Bavaria Group.  O nouă poveste… de familie.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au devenit ambasadori ai Automobile Bavaria Group şi intră în marea familie a posesorilor BMW X, la volanul unui BMW X4.

Automobile Bavaria Group reprezintă cu succes marca BMW în România, de mai bine de 23 de ani. În tot acest timp, personalităţi din lumea sportului, a televiziunii sau a filmului au făcut parte din programele de promovare a automobilelor pe care cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa de Sud-Est le comercializează în România.

Parteneriatul cu Adela Popescu şi Radu Vâlcan susţine un segment foarte important pentru marcă: gama BMW X. Calitatea incontestabilă a modelelor BMW X, abordarea practică, nevoia unui plus de sigurantă, confortul oferit şi calitatea serviciilor oferite de reţeaua Automobile Bavaria Group i-au convins pe cei doi să călătoreascăla volanul unui BMW X4, de acum înainte, în calitate de ambasadori ai grupului de dealeri.

 

Actriță și căntăreață de succes, Adela Popescu formează o familie fericită alături de prezentatorul de televiziune şi cunoscutul actor Radu Vâlcan. Cuplul are împreună un băiețel, pe nume Alexandru. Odată cu apariţia acestuia în viaţa celor doi a apărut şi nevoia unui nou automobil care să ofere un plus de funcţionaliate şi siguranţă, dar căruia nu îi lipseşte caracterul sportiv. BMW X4 s-a dovedit a fi alegerea perfectă.

 

Adela este interesată mai mult de spaţiul oferit şi funcţionalitatea automobilului:

“Suntem părinți responsabili şi luam decizii responsabile. Avem întotdeauna grijă să plecăm la drum în siguranță. Mă interesează şi posibilităţile practice de depozitare, pe lângă confortul oferit, care să ne asigure un sentiment reconfortant de bine. Călătorim mult, atăt prin prisma proiectelor în care suntem implicaţi, cât şi în vacanţe, de multe ori la munte. Am căutat un automobil potrivit pentru stilul nostru de viaţă, cu un look mai puţin convenţional dar care să fie adecvat şi pentru viaţa de familie.”

 

Radu a fost astras de liniile dinamice ale BMW X4 şi silueta în stil coupé care subliniază postura puternică a modelului X. “Mie imi plac mult masinile. La urma-urmei, sunt barbat si am slabiciuni tipice: masini, motoare, cai putere. Îmi place să conduc. E o activitate care mă relaxează, dar de când a apărut Alexandru în vietile noastre am început sa fiu mai prudent. Doar e copilul cu noi! Responsabilitatea asta mă apasă cumva într-un mod foarte frumos. Sunt atent la fiecare pietricică de pe drum şi la ce fac ceilalti soferi din trafic. Dacă aveti copii, sunt sigur că mă întelegeţi. Îmi place direcţia precisă şi felul în care maşina răspunde la comenzi.” a declarat actorul.

 

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare “Iubire și Onoare” în anul 2010 și s-au căsătorit după cinci ani de relație. În 2016 li s-a născut primul copil, un băiat, pe nume Alexandru. Cei doi au fost protagoniştii mai multor filme, seriale şi producţii de televiziune.

Adela este cunoscută şi pentru cariera muzicală, având 8 albume lansate până în prezent.

 

Automobilul pe care l-au ales este un BMW X4 xDrive20d, model M Sport de culoare neagră
(Negru Carbon metalizat), echipat cu un motor de 140 kW/190 CP, dotat cu cele mai noi tehnologii BMW precum: BMW Connected Drive - Advanced, sistem de navigaţie Professional, servicii BMW Connected Drive şi sistem wireless de încărcare a telefonului mobil.

 

 

BMW X4: o prezenţă puternică.

Unic în clasa sa: BMW X4 îmbină aspectul estetic al unui automobil coupé cu dinamica remarcabilă a modelelor BMW X. BMW X4 aduce în prim-plan caracterul său dinamic prin prizele largi de aer din eleronul faţă, prin linia acoperişului care coboară în maniera unui coupé, prin pasajele puternic sculptate ale roţilor spate şi designul precum al unui difuzor pentru spatele automobilului.

BMW X4 xDrive20d dispune de un motor turbodiesel care dezvoltă 190 CP, cu un consum de 5,8-5,4*/5,1-4,8*/5,4-5,0* l/100 km, urban/extraurban/mixt. Echiparea standard este bogată şi include sistem de tracţiune integrală xDrive, transmisie automată cu opt rapoarte, direcţie sport variabilă, Performance Control şi volan sport îmbrăcat în piele, cu clapete de schimbare a vitezelor.

 

Spatiu.

În ciuda designului exterior în stil coupé, interiorul BMW X4 este excepţional de spaţios şi funcţional. Pe lângă materialele de calitate superioară, în interior vei găsi şi posibilităţi practice de depozitare, precum şi spaţiu generos, care să le asigure pasagerilor tăi un sentiment reconfortant de bine. Funcţionalitatea în cifre: cinci locuri, banchetă spate cu spătar rabatabil în raport 40:20:40 şi portbagaj ce poate găzdui de la 500 până la 1.400 de litri de bagaje. Căptuşeala portbagajului şi pachetul opţional de depozitare, care include plase de depozitare, chingi de fixare şi podea reversibilă antiaderentă, sporesc confortul şi aspectul practic al acestui automobil deosebit în utilizarea de zi cu zi.

Sistem de înălzire auxiliară.

Chiar dacă afară temperatura este scăzută, îţi poţi începe călătoria într-un automobil încălzit şi confortabil, datorită sistemului de încălzire auxiliară cu funcţie de temporizare, care permite reglarea temperaturii din interior indiferent dacă motorul este pornit sau oprit. De asemenea, acesta menţine geamurile dezaburite şi dezgheţate. Sistemul de încălzire auxiliară poate fi activat şi operat prin intermediul unei telecomenzi separate, al aplicaţiei „My BMW Remote” sau al Controller-ului iDrive.

 

Deschidere fără atingere a hayonului.

De obicei, atunci când vrei să deschizi portbagajul după o sesiune de cumpărături, trebuie să cauţi cheia prin buzunare sau genţi şi astfel să stai în picioare cu mâinile pline de cumpărături. Acum nu mai este cazul: sistemul inovator de Acces confort îţi permite să deschizi hayonul fără a-l atinge. O mişcare scurtă şi precisă a piciorului sub bara de protecţie spate permite senzorului să deschidă hayonul. Apoi, acesta se deblochează şi se deschide automat. Senzori instalaţi la diferite înălţimi în bara de protecţie spate detectează mişcarea de picior a persoanei şi deschid portbagajul. Cu această funcţie inovatoare, parte a pachetului BMW ConnectedDrive, deschiderea şi încărcarea portbagajului devin mai comode. Sistemul nu permite accesul decât dacă identifică cheia automobilului.

 

Despre MHS Holding

Toate afacerile controlate de Michael Horst Schmidt sunt administrate sub umbrela MHS Holding.

Companiile sunt organizate în trei grupuri mari, care realizează împreună o cifră de afaceri anuală de 310 milioane euro şi oferă locuri de muncă pentru 1000 de oameni.

 

Despre Automobile Bavaria Group

Automobile Bavaria Group deţine 12 dealershipuri BMW şi singurul service Rolls-Royce din sud-estul Europei. Este cel mai mare grup de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Sud-Est. Asigură locuri de muncă pentru 506 angajaţi. Grupul a înregistrat în anul 2016 o cifră de afaceri de 130 millioane euro, cu 39% mai mult faţă de anul 2015. Vânzările de automobile noi marca BMW au crescut cu 33%, vânzările MINI cu 37% iar cele de automobile rulate cu 39%. Reţeaua de service Automobile Bavaria Group a înregistrat o creştere cu 13% în vânzările de manoperă şi piese. În total, 54.200 de automobile au fost întreţinute şi reparate în atelierele Automobile Bavaria Group, în cele 12 reprezentanţe din România.

 

Schmidt Gruppe Deutschland

Schmidt Gruppe Deutschland cuprinde cinci reprezentanţe BMW, în zona din sudul oraşului Munich şi o reprezentanţă Rolls-Royce în Munich. Grupul a înregistrat o cifră de afaceri de 129 millioane euro în anul 2016, cu o creştere de 26% comparând cu anul 2015. Reţeaua de dealeri a vândut 1607 autombile BMW noi (+25% creştere) şi 1800 autombile rulate BMW (+8% creştere). Cu venituri de 16 millioane euro din zona de servicii, Schmidt Gruppe Deutschland a atins o creştere de 6% şi în acest segment.

 

MHS Truck & Bus Group România

MHS Truck & Bus Group România este importatorul general în România al camioanelor şi autobuzelor MAN şi al autocarelor Neoplan. Acesta numără opt centre proprii de competenţă. Este de asemenea partener autorizat al VW Vehicule Comerciale pentru activitatea de Vânzări

şi After Sales în Braşov. Este cel mai mare şi cel mai performant importator MAN din Europa Centrală şi de Sud-Est. Asigură locuri de muncă pentru 339 angajaţi şi înregistrează o cifră de afaceri anuală de 115 Millione EURO.