Început în anul 2003, parteneriatul de imagine dintre Gheorghe Hagi şi Automobile Bavaria, pentru marca BMW, a ajuns în cel de-al 16-lea an de existenţă. Am derulat împreună numeroase proiecte şi lansări de noi modele care au adus mereu în prim plan valorile pe care le împărtăşim: sportivitate, performanţă, dinamică, eficienţă, viziune ancorată în viitor, continuitate, perseverenţă şi inspiraţie.

 

În tot acest timp, în afara imaginii lui Gică și a evoluției mărcii BMW, s-au dezvoltat două afaceri care au ajuns în cel mai bun punct din existența lor: Clubul FC Viitorul – Academia de Fotbal Gheorghe Hagi și Automobile Bavaria, cea mai mare rețea de delaeri BMW din România.

FC Viitorul este unul dintre puținele cluburi de fotbal profitabile, din România, construit de la zero de către Gheorghe Hagi, cu investiții și eforturi deosebite și roadele muncii depuse nu au întărziat să apară: "De trei ani se autofinanțează clubul, fiindcă am avut inspirația de a investi în copii." este explicația "Regelui". Pe lângă un business de success, clubul FC Viitorul a devenit și unul dintre furnizorii principali de jucători pentru echipa națională a României U21 și pentru alte cluburi din țară.

 

„Este o mașină care are personalitate și confort, îți dă siguranță și încredere și îți place să o conduci. Cred eu că mașina ți se potrivește în funcție de vârsta pe care o ai. Eu am ajuns la 50 de ani și am o mașină elegantă, puternică. Seriile 5 și 7 mi se potrivesc. Un tânăr trebuie să-și aleagă alt model, mai exploziv, mai obraznic.“

Privind spre viitor, Ianis Hagi, purtătorul numărului 10 la echipa națională a României U21, a avut o evoluție care a oferit motive de bucurie și mândrie tuturor românilor și atras atenţia lumii întregi la Campionatul Euro U21 2019. La întoarcerea în țară, Automobile Bavaria a pus la dispoziția sportivului un automobil BMW i8 Coupé, culoarea Protonic Frozen Yellow, pentru deplasările sale prin țară. Cu această ocazie, Automobile Bavaria a marcat o nouă etapă în parteneriatul cu Gheorghe Hagi și FC Viitorul.

Contactul lui Ianis cu marca BMW este însă mai vechi, încă din momentul în care a devenit posesor al permisului de conducere. La începutul anului 2018, Automobile Bavaria făcea pasul către noua generaţie, în cadrul parteneriatului cu echipa de fotbal FC Viitorul şi îi oferea lui Ianis, pentru deplasările prin ţară, un model reper pentru sportivitate şi dinamică în clasa compactă: BMW M140i xDrive, culoarea Alpine White.

De curând, Ianis Hagi s-a transferat la clubul de fotbal Genk, din Belgia, mutare care a intrat direct în istoria campioanei. Astfel, transferul fostului căpitan de la Viitorul a devenit cel mai scump făcut de Genk. În acest clip puteți vedea cum arăta o zi din viața sportivului, când încă activa la FC Viitorul.

În 2019, anul în care Automobile Bavaria aniversează 25 de ani de la înființare, FC Viitorul a căștigat și cel de-al treilea trofeu din competiția fotbalistică internă: Supercupa României, după ce a învins-o pe campioana en titre.

Eu sunt iute, imprevizibil. În același timp sunt și un tip echilibrat, pentru că nu-mi place să mă duc în extreme. Educația noastră fotbalistică este să fim punctuali, ordonați, responsabili și mereu să avem grijă la ce este în jur. Însă întotdeauna încerc să fiu primul.“