PLĂCEREA DE A CONDUCE.


Noul BMW iX2 combină plăcerea deplasării pur electrice cu spaţiul generos şi un design surprinzător şi modern. Cu un exterior sportiv şi puternic şi un interior elegant - ajungi la destinaţiile de zi cu zi fără emisii locale şi în confortul tipic BMW, datorită autonomiei extinse a noului BMW iX2. Descoperă toate variantele noului model BMW iX2, opţiunile de echipare şi datele tehnice, precum şi o mulţime de opţiuni de leasing şi finanţare.

DESIGN EXTERIOR

ASPECT PUTERNIC.

CHIAR ŞI ÎN ÎNTUNERIC.
INCONFUNDABIL.


Grila frontală BMW Iconic Glow este vedeta spectacolului, mai ales în întuneric, cu lumina albă care îi accentuează contururile distinctive atunci când automobilul este în staţionare sau în mişcare. Tehnologia inovatoare cu fibră LED generează efecte de iluminare care atrag atenţia şi care sunt vizibile atunci când rulezi sau când deschizi şi închizi automobilul.

Sportivitate la prima vedere.

Sportivitate la prima vedere. Pachetul M Sport îmbunătăţeşte aspectul puternic al modelului tău BMW. O multitudine de detalii şi echipamente cizelează aspectul automobilului tău.

Extrovertit: Jante de 20“.

Jante M din aliaj uşor V-spoke de 20”, tip 873 M, bicolore, Gri Midnight, lucioase. Dimensiune roată 8 J x 20 cu anvelope 245/40 R20.

Mai multă lumină, mai multă vizibilitate.

Farurile cu LED iluminează spectaculos drumul din faţă. Pentru un condus mai sigur cu cea mai bună iluminare pe drumurile întunecate. Chiar şi stopurile au parte de tehnologie LED.

DESIGN INTERIOR

DESIGN FĂRĂ COMPROMISURI.

SIMTE-TE CA ŞI CUM AI STA SUB STELE.


Plafonul panoramic din sticlă face ca interiorul să pară şi mai mare. Intră mai multă lumină şi te poţi bucura de atmosfera deschisă în fiecare loc.

Mai multe funcţii şi mai intuitiv de utilizat.

Controlează simplu muzica, navigaţia şi setările automobilului cu ajutorul afişajului mare curbat şi al BMW Live Cockpit Professional cu sistem de operare 9.

Remarcabil din punct de vedere acustic şi vizual.

Sunetul intens, echilibrat este impresionant. Cu 12 difuzoare şi 205 waţi, sistemul de difuzoare HiFi Harman Kardon ajunge în toate colţurile modelului tău BMW.

Comod. Sportiv. Individual.

Scaunele sport ergonomice oferă suport în virajele dinamice sau dacă ai un stil de condus mai sportiv. Reglezi comod şi manual setările scaunului. Te bucuri de un scaun sport adaptat perfect la nevoile tale.

TEHNOLOGII

DIVERTISMENT INOVATOR.

JOCURI DIN MERS.


Fie că este vorba de un singur jucător sau de mai mulţi, jocurile AirConsole îţi transformă modelul tău BMW într-o consolă de jocuri. Depăşeşte scorul tău maxim sau provoacă-ţi pasagerii la joc pe durata pauzelor de aşteptare pe BMW Curved Display. Smartphone-ul tău este controllerul. Trebuie doar să scanezi codul QR pe display-ul central şi poţi începe să te joci.

Mai multă ordine, mai mult confort.

Cu sistemul pentru încărcare wireless, îţi poţi încărca smartphone-ul wireless şi, prin urmare, extrem de convenabil. Există o mulţime de spaţiu pentru dispozitive mai mari în zona de depozitare extinsă - la îndemână şi fără cabluri enervante.

Totul la vedere.

BMW Head-Up Display proiectează navigaţia şi informaţii pentru condus direct în câmpul tău vizual. Pentru ca tu să te poţi concentra pe deplin la drum.

MAI BINE CONECTAT.

Experimentează pachetul BMW Digital Premium cu funcţii digitale suplimentare – începe cu o versiune de testare gratuită:

 


 • Caracteristicile extinse ale BMW Maps oferă acces la informaţii în timp real din trafic pentru întreaga regiune acoperită de hartă (chiar şi atunci când navigaţia nu este activă)
 • Ai acces la aplicaţii audio, de divertisment şi ştiri – incluzând volum de date şi actualizări continue
 • Funcţiile suplimentare de personalizare ajută BMW Intelligent Personal Assistant să înveţe rutina ta şi îi permit să preia sarcini mai mici, dacă este necesar

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE BMW iX2.

Complet încărcat, modelul BMW iX2 are o autonomie de până la 449 km (WLTP)[1]. Astfel, acum poţi face cu uşurinţă călătorii mai scurte sau mai lungi.

Aceasta depinde de staţia de încărcare pe care o selectezi. Dacă este conectat la un BMW Wallbox de 11 kW, modelul tău BMW iX2 va fi încărcat complet în 6,5 ore. Dacă utilizezi o staţie de încărcare CA cu putere dublă, de 22 kW, acest lucru va reduce durata de încărcare la jumătate. Adică la aproximativ 3,75 ore. Cu toate acestea, cel mai rapid mod de a încărca modelul tău BMW iX2 este la o staţie de încărcare cu curent continuu (CC) de până la 130 kW. Încarcă bateria de la 10% la 80% aici în doar 30 de minute.[4]

Ai la dispoziţie mai multe modalităţi de încărcare pentru modelul tău BMW iX2. Poţi utiliza un Flexible Charger (Mod 2) conectat la diverse prize. Sau poţi încărca comod acasă cu BMW Wallbox. Peste noapte sau între călătorii cu până la 22 kW. Sau poţi folosi una dintre cele mai mari reţele de încărcare din Europa cu BMW Charging atunci când eşti pe drum. Şi încarci ultra-rapid cu putere maximă la staţiile de încărcare de mare putere.

Cu o înălţime de 1,6 metri şi o lungime de 4,5 metri, BMW iX2 emană o senzaţie confortabilă de spaţiu. Iar datorită portbagajului de 525 de litri, vei fi perfect pregătit şi pentru călătorii mai lungi sau pentru a transporta obiecte mai mari.

La fel ca şi în cazul modelului BMW iX1, noul BMW iX2 este produs tot în uzina BMW Group din oraşul german Regensburg.

SOLICITĂ OFERTĂ.

Prin completarea şi transmiterea formularului, vom primi informaţiile tale personale pentru a te contacta.


  Dealer Automobile Bavaria:

  Informații personale:

  Mașina actuală *

  Dorești buy-back?

  Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing

  Doresc să primesc comunicări de marketing de la Automobile Bavaria prin:

  Politica de confidențialitate Automobile Bavaria

  Consum şi emisii CO₂.

  BMW iX2 xDrive30[1]: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 16,3–17,7; Autonomie electrică (WLTP) în km: 417–449

   

  [1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

   

  [2] Creştere temporară <10 secunde peste valoarea nominală specificată.

   

  [3] BMW Digital Premium este un serviciu cu abonament plătit, unele funcţionalităţi necesită o conexiune la reţea. BMW Digital Premium nu include achiziţii în aplicaţie.

   

  [4] Performanţele de încărcare depind de starea încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de a conduce şi de utilizarea consumatorilor auxiliari. Durata de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23 de grade Celsius după o călătorie şi poate diferi în funcţie de comportamentul de utilizare.

  Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

   

  Mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co₂/.