Noul BMW X3 îţi oferă oportunităţi nelimitate şi reprezintă expresia prezenţei impunătoare şi a libertăţii: te impresionează din prima clipă cu aspectul său sportiv şi te fascinează cu experienţa de condus palpitantă pe care ţi-o oferă. Datorită condusului parţial autonom şi a sistemului inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive, acest model îţi oferă confort atât pe şosea, cât şi pe drumurile de ţară. Astfel, BMW X3 redefineşte standardele în acestă clasă de automobile şi subliniază un aspect important: modul în care ajungi la destinaţie este ceea ce contează cu adevărat.

BMW X3 M40i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,2 – 8,4
Emisii medii de CO₂, în g/km: 188 – 193

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec. (BMW X3 M40i) 4,8
Viteza maximă, în km/h (BMW X3 M40i) 250
Consum mixt de combustibil, în l/100 km (BMW X3 M40i) 8,2 – 8,4
Emisii medii de CO₂, în g/km (BMW X3 M40i) 188 – 193

„Este impunător şi calm şi porneşte la drum să descopere necunoscutul, pentru că îşi cunoaşte puterea interioară.”

MARC MICHAEL MARKEFKA, DIRECTOR DE DESIGN PENTRU AUTOMOBILELE DIN CLASA MEDIE LA „BMW AUTOMOBILE”

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

Consumul de combustibil şi emisiile de CO2 sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/ 2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în România, iar autonomia este calculată în funcţie de dimensiunile jantelor şi anvelopelor selectate.

Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Pkw-EnVKV şi este bazată pe cifrele pentru consum de combustibil şi emisii de CO2stabilite conform ciclului NCEC pentru clasificare.

Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi.