Verificare de vară, 139 lei cu TVA inclus.

Vacanta de vara este cea mai asteptata perioada a anului. Ca sa te bucuri de un drum linistit, asigura-te ca vehiculul tau este in perfecta stare de functionare. BMW Service îți pune acum la dispoziție un pachet de verificare în 9 puncte, la un preț promoțional de 139 lei, TVA inclus.

Pachet revizie completa, piese si manopera, de la 849* lei cu TVA inclus.

Intretinerea corecta si la timp iti asigura o functionare ireprosabila si o durata de viata prelungita a masinii. In cadrul pachetului de revizie completa inlocuim filtrele de ulei, aer, microfiltru si combustibil (pentru motoare diesel) si uleiul.

*Pret pentru Seria 1, E81 – 116i, 118i, 120i.


Solicită oferta Vezi oferta

Pachet vizibilitate, de la 249* lei cu TVA inclus.

Stergatoarele de parbriz joaca un rol crucial pentru siguranta ta. Depinzand si de vreme si, daca nu le folosesti in mod constant, nu poti sti cand trebuie inlocuite decat in momentul in care ai realmente nevoie de ele. La acestea trebuie adaugat si lichidul de vara care asigura curatarea parbrizului de insecte si murdaria adunata.

Pachetul vizibilitate contine lamele stergatoare parbriz de origine BMW, lichid de vara BMW la 1 L, concentratie 1:10 si manopera asociata.

*Pret pentru Seria 1, E81, E87.


Vezi oferta

Geometrie, 349 lei cu TVA inc lus si pana la 20% reducere la piesele inlocuite.

Reglarea geometriei roţilor este foarte importantă pentru siguranţa conducerii automobilului. Specialistii de service BMW vin in intampinarea celor mai inalte standarde de calitate in ceea ce priveste autovehiculul tau BMW. Verificarea geometriei se realizeaza pe stand-ul KDS, stand special BMW, iar daca in urma verificarii este necesara inlocuirea componentelor trenului de rulare, acestea beneficieaza de reduceri de pana la 20%.DENUMIRE VALOARE PIESE LEI CU TVA*/REDUCERE
< 1500 lei >=1500 si <2500 lei >=2500 lei
Tren rulare / Direcţie / Suspensii

5%10%20%


*Braţ inferior şi superior faţă; Bucşă braţ; Suport braţ; Braţ spate; Bieletă bară stabilizatoare; Rulment; Amortizor faţă; Amortizor spate; Casetă direcţie; Bieletă direcţie.

Testare A/C, 169 lei cu TVA inclus.

Vara este anotimpul vacantelor, dar si al vremii toride, iar temperaturile ridicate pot cauza disconfort in timpul condusului. Vino in reteaua Automobile Bavaria si profită acum de testarea aerului conditionat la prețul de 169 Lei, TVA inclus și gandește-te doar la vacanță.
Pachetul include operaţia de aspirare, evacuare şi umplere a instalaţiei de climatizare. Cantitatea de freon (tip R134a) necesară completării este oferită gratuit, in limita a 200 g.

De asemenea, pentru sanatatea ta, recomandam igienizarea aerului condiționat, prin care se neutralizează mirosurile neplăcute si omoara bacteriile. Aerul care va intra în mașină prin sistemul de climatizare va fi rece, proaspăt și curat. Oferta igienizare la 139 lei cu TVA.

Reduceri de pana la 20% la accesorii si produse Lifestyle.

Oricare ar fi destinatia din vara aceasta, accesoriile de origine BMW si produsele lifestyle iti vor face calatoria si mai placuta prin soluţiile inteligente de transport, toate pentru confortul si in stilul tau BMW. In plus, pentru a accentua caracterul sportiv al masinii tale, profita de ofertele de piese M Performance, pentru mai mult dinamism si un caracter distinctiv al BMW-ului tau.

Vezi oferta completă

SUNT INTERESAT DE OFERTĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Automobile Bavaria Group te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


Informații personale:

Maşina actuală:

Sunt interesat de oferta:

Dealerul preferat (nume,oraș):

Mesaj:

*Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing