Conform nevoilor tale personale: Cu gama extinsă de jante originale BMW, modelul tău BMW nu obţine doar o modernizare vizuală, ci beneficiază şi de standardele de calitate superioare. Datorită proceselor de producţie de ultimă generaţie a jantelor, reducerii greutăţii şi testelor specifice modelului pentru siguranţă şi dinamică a condusului, eşti întotdeauna pe partea însorită a vieţii.

La temperaturi de peste 7°C, anvelopele de vară originale BMW au performanţe semnificativ mai bune decât cele de iarnă originale BMW în ceea ce priveşte manevrabilitatea şi viteza. Concepută pentru vreme caldă, compoziţia anvelopelor de vară originale BMW este formată din compuşi de cauciuc mai duri. Acest lucru are ca rezultat distanţe de frânare mai scurte, o rezistenţă la rulare mai mică şi un consum de combustibil mai redus. Prin urmare, este recomandată montarea anvelopelor de vară originale BMW imediat ce o permit condiţiile.

Prin alegerea setului de anvelopelor originale BMW beneficiezi de diagnosticare inteligentă a stării anvelopelor. Senzorii sistemului transmit date despre presiunea în anvelope, temperatura şi viteza roţii pentru a prognoza durata de viaţă rămasă a anvelopei pentru fiecare roată în parte. Informaţiile corespunzătoare sunt apoi afişate pe afişajul de control, precum şi în aplicaţia My BMW. Acest lucru completează funcţia de monitorizare a presiunii în anvelope prin preluarea indiciilor privind avarierea anvelopelor sau pierderile lente de presiune, reducând astfel riscul de perforare. Funcţia de monitorizare a presiunii în anvelope analizează şi datele specifice privind anvelopele montate, inclusiv date privind producătorul, dimensiunile şi data producţiei, care pot fi scanate prin intermediul unui cod QR la fabrică sau la partenerul de service Automobile Bavaria.

SIGILIUL NOSTRU DE CALITATE A ANVELOPELOR ORIGINALE BMW.

PERSONALIZATE SI TESTATE

Toate anvelopele BMW avizate sunt create pentru caracterul dinamic al fiecărui model BMW şi poartă marcajul special în formă de stea. Fiecare anvelopă a trecut prin testări cuprinzătoare cu până la 50 de criterii diferite de calitate

SPORTIV

Anvelopele marcate cu stea funcţionează în armonie cu componentele sistemului de suspensie şi cu sistemele adaptive BMW, asigurând aderenţă maximă şi performanţe excelente.

ECONOMICE + REZISTENTE

Materialele speciale şi compoziţia anvelopelor ajută la scăderea consumului de combustibil, garantează confort sporit pe distanţe lungi şi reduc nivelul de zgomot din interiorul şi de la exteriorul automobilului tău BMW. Anvelopele marcate cu stea sunt extrem de rezistente, au un rating excelent şi sunt dotate cu tehnologia inovatoare Diagnosticarea Digitală a Anvelopelor.

ANVELOPE DE VARĂ PREMIUM OMOLOGATE BMW

Producători, precum Goodyear, Dunlop, Michelin şi Pirelli, colaborează strâns cu departamentul de dezvoltare de automobile din cadrul BMW pentru a crea anvelope dedicate autovehiculelor din gama BMW.

DESCOPERĂ ROŢILE DE VARĂ ORIGINALE BMW.

M-spoke de 20”, tip 748 M.

Jantele de înaltă calitate M din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 748 M, sunt finisate în Jet Black mat şi au logo M colorat. Set complet de roţi pentru vară ce include TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), jante şi anvelope mixte runflat de 9 JX;20, 275/45 R20 110 Y XL RSC în faţă şi 10,5X20, 305/40 R20 112 Y XL RSC în spate.

M Performance Star-spoke de 22”, tip 749 M.

Jantele de înaltă calitate M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 22”, tip 749 M, cu greutate optimizată, sunt finisate în Jet Black Bicolor lucios şi au inscripţia M Performance şi logo M colorat. Set complet de roţi pentru vară cu TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), jante faţă: 9,5 J x 22 cu anvelope 275/35 R22 ;104 Y ;XL, jante spate: 10,5 J x 22 cu anvelope 315/30 ;R22;107Y;XL.

M Y-spoke de 21”, tip 741 M Bicolor.

Jantele de înaltă calitate BMW M din aliaj uşor Y-spoke de 21”, tip 741 M, sunt finisate în Night Gold Bicolor lucios. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante şi anvelope runflat de 9,5 J x 21, 275/40 R21 107 Y XL RSC în faţă şi 10,5 J x 21, 315/35 R21 111 Y XL RSC în spate.

M Performance Y-spoke de 20”, tip 795 M.

Jante M Performance forjate Y-spoke de 20”, tip 795 M, Jet Black mat. Set complet de roţi de vară TPMS cu anvelope mixte runflat.

Jante M Performance din aliaj uşor de 20”, tip 624 M.

Jante M Performance din aliaj uşor de 20”, forjate, bicolore negru mat, frezate. Cu logo BMW M. Set complet de roţi cu anvelope runflat mixte.

Jante M Performance din aliaj uşor Double-Spoke de 20”, tip 669 M.

Jante M Performance din aliaj uşor de 20”, forjate, bicolore negru mat, frezate şi lucioase pe partea vizibilă. Set complet de roţi cu anvelope runflat mixte.

Jante M Performance forjate Multi-spoke de 20”, tip 732 M.

Jante M Performance forjate de înaltă calitate Multi-spoke de 20”, tip 732 M, Auriu Night Bicolor, lucioase. Set complet de roţi de vară TPMS cu anvelope mixte runflat.

Jante M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 22”, tip 749 M.

Jante M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 22”, tip 749 M, Jet Black bicolor, lucioase, optimizate pentru greutate. Set complet de roţi de vară TPMS cu anvelope mixte.

ACCESORII ROŢI ORIGINALE BMW

Capac central flotant BMW.

Capacul central flotant BMW include emblema BMW care nu se mai roteşte împreună cu roata, ci rămâne mereu în aceeaşi poziţie. Capacul poate fi montat pe toate jantele BMW din aliaj uşor cu un diametru al cercului de montare de 112 mm.

Capace prezoane BMW cu logo.

Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Set de patru capace pentru supape. Cu logo BMW.

Capace prezoane BMW cu logo M.

Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Cu logo M.

Huse pentru anvelope M Performance.

Ai senzaţia că eşti într-o maşină care poate participa la curse chiar dacă te afli în garaj: Anvelopele M Performance protejează de murdărie atât şoferul, cât şi automobilul. Datorită unei prinderi mai bune, roţile pot fi transportate cu mai multă uşurinţă.

Set de mobilitate pentru anvelope BMW.

Setul intuitiv de mobilitate pentru anvelope BMW uşurează pornirea la drum în cazul producerii unei pene. Indiferent de dimensiunea anvelopei, o deteriorare mai mică de 4 mm a benzii de rulare se poate repara, ceea ce face posibilă continuarea drumului până la cel mai apropiat partener de service BMW.

Sistem anti-furt pentru roţi BMW.

Sistemul de prezoane antifurt din calitate premium, este extrem de eficient, prezentând patru prezoane cu inscripţie specială BMW lucioasă. Prezoanele pot fi deschise doar cu unealta specială inclusă în pachet, astfel oferind protecţia optimă împotriva furtului de roţi.

Soluţie pentru curăţarea jantelor BMW.

Soluţia pentru curăţarea jantelor BMW îndepărtează fără efort murdăria persistentă, cum ar fi praful de frână ars sau uleiul şi reziduurile de cauciuc.

Contactează dealerul tău preferat Automobile Bavaria pentru a afla detalii despre accesoriile dedicate roților originale BMW.

 

SERVICE PENTRU ROŢI/ANVELOPE BMW.

Găseşte anvelopele potrivite pentru următoarea ta călătorie. Când schimbi anvelopele de vară cu cele de iarnă, presiunea va fi verificată şi optimizată de experţii noştri – la un raport calitate-preţ excelent.

De asemenea, datorită serviciului nostru profesional de depozitare a roţilor (inclusiv spălare şi echilibrare), vei evita orice stres şi vei economisi spaţiu.

Programează-te în reţeaua Automobile Bavaria pentru schimbul roților de iarnă originale BMW cu cele de vară originale BMW.