Conform nevoilor tale personale: Cu gama extinsă de jante originale BMW, modelul tău BMW nu obţine doar o modernizare vizuală, ci beneficiază şi de standardele de calitate superioare. Datorită proceselor de producţie de ultimă generaţie a jantelor, reducerii greutăţii şi testelor specifice modelului pentru siguranţă şi dinamică a condusului, eşti întotdeauna pe partea însorită a vieţii.

La temperaturi de peste 7°C, anvelopele de vară originale BMW au performanţe semnificativ mai bune decât cele de iarnă originale BMW în ceea ce priveşte manevrabilitatea şi viteza. Concepută pentru vreme caldă, compoziţia anvelopelor de vară originale BMW este formată din compuşi de cauciuc mai duri. Acest lucru are ca rezultat distanţe de frânare mai scurte, o rezistenţă la rulare mai mică şi un consum de combustibil mai redus. Prin urmare, este recomandată montarea anvelopelor de vară originale BMW imediat ce o permit condiţiile.

Prin alegerea setului de anvelopelor originale BMW beneficiezi de diagnosticare inteligentă a stării anvelopelor. Senzorii sistemului transmit date despre presiunea în anvelope, temperatura şi viteza roţii pentru a prognoza durata de viaţă rămasă a anvelopei pentru fiecare roată în parte. Informaţiile corespunzătoare sunt apoi afişate pe afişajul de control, precum şi în aplicaţia My BMW. Acest lucru completează funcţia de monitorizare a presiunii în anvelope prin preluarea indiciilor privind avarierea anvelopelor sau pierderile lente de presiune, reducând astfel riscul de perforare. Funcţia de monitorizare a presiunii în anvelope analizează şi datele specifice privind anvelopele montate, inclusiv date privind producătorul, dimensiunile şi data producţiei, care pot fi scanate prin intermediul unui cod QR la fabrică sau la partenerul de service Automobile Bavaria.

SIGILIUL NOSTRU DE CALITATE A ANVELOPELOR ORIGINALE BMW.

PERSONALIZATE SI TESTATE

Toate anvelopele BMW avizate sunt create pentru caracterul dinamic al fiecărui model BMW şi poartă marcajul special în formă de stea. Fiecare anvelopă a trecut prin testări cuprinzătoare cu până la 50 de criterii diferite de calitate

SPORTIV

Anvelopele marcate cu stea funcţionează în armonie cu componentele sistemului de suspensie şi cu sistemele adaptive BMW, asigurând aderenţă maximă şi performanţe excelente.

ECONOMICE + REZISTENTE

Materialele speciale şi compoziţia anvelopelor ajută la scăderea consumului de combustibil, garantează confort sporit pe distanţe lungi şi reduc nivelul de zgomot din interiorul şi de la exteriorul automobilului tău BMW. Anvelopele marcate cu stea sunt extrem de rezistente, au un rating excelent şi sunt dotate cu tehnologia inovatoare Diagnosticarea Digitală a Anvelopelor.

ANVELOPE DE VARĂ PREMIUM OMOLOGATE BMW

Producători, precum Goodyear, Dunlop, Michelin şi Pirelli, colaborează strâns cu departamentul de dezvoltare de automobile din cadrul BMW pentru a crea anvelope dedicate autovehiculelor din gama BMW.

Contactează dealerul tău preferat Automobile Bavaria pentru a afla detalii despre accesoriile dedicate roților originale BMW.

 

SERVICE PENTRU ROŢI/ANVELOPE BMW.

Găseşte anvelopele potrivite pentru următoarea ta călătorie. Când schimbi anvelopele de vară cu cele de iarnă, presiunea va fi verificată şi optimizată de experţii noştri – la un raport calitate-preţ excelent.

De asemenea, datorită serviciului nostru profesional de depozitare a roţilor (inclusiv spălare şi echilibrare), vei evita orice stres şi vei economisi spaţiu.

Programează-te în reţeaua Automobile Bavaria pentru schimbul roților de iarnă originale BMW cu cele de vară originale BMW.