Indiferent unde te duce drumul: vrei să te asiguri că te bucuri de plăcerea pură de a conduce şi de linişte sufletească în orice moment. Aceasta este misiunea noastră. Şi din acest motiv ne concentrăm permanent pe dezvoltarea de noi tehnologii care să îţi asigure o călătorie mai confortabilă şi mai sigură.
#whateverhappens

Asfalt neted, macadam, zăpadă sau gheaţă? Anvelopele BMW originale marcate cu simbolul stea asigură o ținută bună de drum în orice condiții.

Anvelopele cu stea sunt parte componentă a roților originale BMW.

Roțile sunt singurele zone de contact pe care autovehiculul îl are cu suprafața carosabilă, motiv pentru care la designul și construcția unei jante de origine producătorul urmărește ca acestea să se potrivească perfect butucului de roată și sistemului de prindere prevenind astfel potentialele vibrații la rularea în viteza pe carosabil.

 

SIGILIUL NOSTRU DE CALITATE.

Personalizate + testate

Toate anvelopele BMW avizate sunt create pentru caracterul dinamic al fiecărui model BMW şi poartă marcajul special în formă de stea. Fiecare anvelopă a trecut prin testări cuprinzătoare cu până la 50 de criterii diferite de calitate.

Sportiv 

Anvelopele cu marcaj stea sunt adaptate armonios la componentele suspensiei BMW şi la sistemele adaptive. În acest fel, ele oferă un nivel maxim de aderenţă şi performanţă.

 Economice + rezistente

Materialele speciale şi compoziţia anvelopelor ajută la scăderea consumului de combustibil, garantează confort sporit pe distanţe lungi şi reduc nivelul de zgomot din interiorul şi de la exteriorul automobilului tău BMW. Anvelopele marcate cu stea sunt extrem de rezistente, au un rating excelent şi sunt dotate cu tehnologia inovatoare Diagnosticarea Digitală a Anvelopelor.

 Inovatoare 

Toate anvelopele aprobate BMW se situează în partea superioară a gamei. Tehnologii precum Diagnosticarea Digitală a Anvelopelor oferă informaţii fiabile privind starea anvelopelor.

IMPORTANŢA ANVELOPELOR CORESPUNZĂTOARE PENTRU FIECARE ANOTIMP.

ANVELOPE DE IARNĂ BMW

Există beneficii evidente atunci cand vă echipați automobilul dumneavostră BMW cu anvelopele potrivite în funcție de anotimp. Anvelopele de iarnă BMW oferă avantaje clare pe drumurile înzăpezite sau îngheţate. Importanța și calitatea anvelopelor de iarnă se simte în special în viraje și în momentul frânării.

Pentru ca mașina să funcționeze perfect, anvelopa și janta trebuie să se potrivească perfect. Janta originală BMW, ca și anvelopa BMW, prezintă o serie de indici care vă ajută să găsiți compatibilitatea între cele două piese.

Pentru fiecare model există o gamă largă de jante originale BMW din aliaj care să răspundă celor mai exigente nevoi de personalizare auto și siguranță în trafic.

O soluție care simplifică alegerea este optarea pentru un set complet de roți de iarnă (anvelopă + janta+ senzor presiune+ capac central). Aveți la dispoziție configuratorul de accesorii pentru a personaliza autovehiculul și a il vizualiza conform alegerilor dumneavoastră.

Alege roata de iarnă potrivită nevoilor tale.

ASIGURAREA BMW PENTRU ANVELOPE. INCLUSĂ PENTRU TOATE ANVELOPELE BMW.

Asigurare BMW pentru anvelope cu acoperire de până la 100% a costurilor pentru diferite tipuri de daune pe o perioadă de 36 de luni. Asigurarea BMW pentru anvelope este valabilă pentru toate anvelopele marcate cu stea şi seturile complete de roţi achiziţionate de la partenerul tău BMW. În plus, asigurarea BMW pentru anvelope este valabilă pentru toate anvelopele montate pe automobilul achiziţionat de la BMW şi înmatriculat începând cu martie 2020.

Asigurarea BMW pentru anvelope include:

  • Deteriorări ale anvelopelor cauzate de un obiect ascuţit (ex. cui sau sticlă spartă)
  • Deteriorări produse de lovirea bordurii
  • Daune provocate de acte de vandalism
  • Furtul anvelopelor
  • Acoperire
  • Despăgubirea pentru daune

Condiții privind asigurarea BMW pentru anvelope

Găseşti toate condiţiile privind asigurarea anvelopelor BMW în cadrul termenilor şi condiţiilor sau poţi solicita informaţii detaliate în orice locație Automobile Bavaria.

Asigurarea BMW pentru anvelope este un produs Allianz Versicherungs-AG.

Descoperă-le aici.

DIAGNOSTICAREA DIGITALĂ A ANVELOPELOR BMW.

Diagnosticul digital BMW pentru anvelope realizează un calcul inteligent al stării anvelopelor (sunt necesare anvelope BMW originale cu marcaj stea). Senzorii din sistem transmit datele privind presiunea, temperatura şi viteza anvelopelor pentru a prezice durata de viaţă a fiecărei roţi în parte. Aceste informaţii sunt apoi afişate pe display-ul central şi în aplicaţia BMW. Aceasta completează sistemul de control al presiunii în anvelope prin detectarea oricăror indicii de deteriorare a anvelopelor şi pierderea lentă a presiunii, reducând astfel la minimum riscul de înţepături.

ETICHETA PENTRU ANVELOPE UE PE CARE TE POŢI BAZA.

Toate anvelopele vândute în UE au o etichetă care asigură conformitatea cu standardele UE (de la A la E, A înseamnă cel mai bun). Astfel, îţi este mai uşor să compari performanţele atunci când cumperi anvelope noi. EFICIENŢA CONSUMULUI DE COMBUSTIBIL: Cu cât clasa de performanţă este mai bună, cu atât sunt mai scăzute rezistenţa la rulare, consumul de combustibil şi emisiile de CO₂. ADERENŢĂ PE TEREN UMED: Cu cât aderenţa pe carosabil umed este mai bună, cu atât distanţa de frânare este mai scurtă. EMISII DE ZGOMOT: Zgomotul extern se referă la zgomotul produs de anvelopă la trecerea unei maşini şi se măsoară în dB (decibeli). Clasele de zgomot variază de la A (mai puţin zgomot în afara vehiculului) la B (mai mult zgomot).

BINE DE ŞTIUT.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE despre ANVELOPELE BMW

NOI AVEM RĂSPUNSURILE LA ÎNTREBĂRILE TALE PRIVIND ANVELOPELE BMW

Detaliile de presiune pentru dimensiunile aprobate ale anvelopelor pot fi găsite pe stâlpul B când uşa şoferului este deschisă.

În funcţie de automobil şi de anul de fabricaţie, BMW utilizează un semn electronic de presiune în anvelope. Semnul de presiune în anvelope este completat de un meniu suplimentar pentru utilizator şi este afişat pe afişajul de informaţii central (CID).

Presiunea corectă în anvelope determină durata de viaţă a anvelopelor BMW, siguranţa la condus, confortul la rulare şi, de asemenea, consumul de combustibil. De aceea, recomandăm verificarea presiunii în anvelopele BMW şi reglarea acesteia, după caz, de cel puţin două ori pe lună şi înainte de a pleca într-o călătorie lungă. Trebuie să faceţi acest lucru chiar dacă presiunea în anvelopele BMW este monitorizată electronic.

Dacă automobilul are o roată de rezervă, şi aceasta ar trebui verificată la acelaşi interval de timp.

Valorile presiunii în anvelope se referă la anvelope reci sau la anvelope care au aceeaşi temperatură ca temperatura mediului ambiant.

Marcajul stea reprezintă aprobarea calităţii anvelopelor de către BMW. Toate anvelopele BMW cu marcaj stea au fost testate şi dezvoltate în parteneriat cu producători de anvelope de top pentru a asigurarea conformităţii cu modelul tău BMW în cel mai bun mod posibil, asigurând totodată un nivel optim de performanţă, confort şi siguranţă.

Simbolul în formă de stea indică faptul că anvelopa a fost fabricată special pentru BMW – în conformate cu cele mai înalte standarde BMW. De asemenea, dezvoltarea anvelopelor începe într-un stadiu incipient al dezvoltării automobilului şi poate dura până la trei ani, totul culminând cu teste ample. Anvelopele cu marcaj stea sunt testate în şase domenii generale: siguranţă, uzură, confort, eficienţă şi - în mod caracteristic pentru BMW - în două domenii privind plăcerea de a conduce: stilul de condus şi comportamentul sportiv. În plus, acestea sunt dezvoltate în colaborare cu producătorii de anvelope premium (de ex. Dunlop, Goodyear, Michelin şi Pirelli). Solicită-i Partenerului tău de service BMW anvelopele cu simbol în formă de stea – se potrivesc perfect, sunt testate şi sunt sigure.

Prin asigurarea BMW pentru anvelope, primeşti automat şi fără costuri suplimentare protecţia optimă pentru anvelopele BMW cu marcaj stea.

Asigurarea BMW pentru anvelope cu rambursarea costurilor de până la 100% este valabilă timp de 36 de luni de la achiziţie şi include

  • toate seturile de roţi şi anvelope originale şi anvelopele cu marcaj stea achiziţionate de la un partener BMW
  • toate anvelopele de vară montate din fabrică pe automobile noi de la Grupul BMW, înmatriculate pentru prima dată în iulie 2020 sau ulterior

Soluţia pentru curăţarea jantelor BMW îndepărtează fără efort murdăria persistentă, cum ar fi praful de frână ars sau uleiul şi reziduurile de cauciuc. Un indicator de culoare permite verificarea mai uşoară a eficacităţii soluţiei speciale de curăţare fără acid. Produsul este potrivit pentru toate jantele BMW din oţel sau din aliaj uşor.