Aceasta va fi vara ta. Cu accesorii originale, roţi şi anvelope de vară, service şi încărcare – toate de la BMW.


A sosit vara! Şi odată cu vremea însorită vin noi oportunităţi de a explora zona rurală. Abia aşteaptă să o descoperi. Bucură-te de curbele şoselei, de aerul proaspăt şi de priveliştile uimitoare cu Accesoriile originale BMW. Roţile şi anvelopele BMW asigură o experienţă de conducere optimă. Împreună cu BMW Service şi BMW Charging, te ajută să ajungi în deplină siguranţă la destinaţiile tale de vară. Pentru că trebuie să profiţi din plin şi fără întreruperi de fiecare moment al verii. Aceasta va fi vara ta.

Bucură-te de sezonul cald cu accesoriile originale şi serviciile BMW.

FĂCUTE PENTRU A EXPLORA. Experimentează ce este mai bun vara aceasta – cu accesoriile originale BMW, modelul tău BMW este perfect pregătit. Descoperă acum gama variată de roţi de vară şi serviciile digitale BMW. Inspiră-te din broşura digitală şi pregăteşte-te pentru lunile calde. #WhateverHappens.

Broșura digitală

ACCESORII BMW ORIGINALE. EXTERIOR.

Suntem mereu pregătiţi pentru soare.

Călătoriile de explorare sunt şi mai distractive când soarele străluceşte pe cer. Opţiunile flexibile de accesorii originale BMW pentru depozitare şi transport te lasă să descoperi şi să te bucuri de lunile calde ale anului.

ACCESORII EXTERIOR ORIGINALE BMW

Cutie portbagaj BMW 520, în negru/argintiu titan.

Cutie portbagaj în Negru cu panouri laterale în Argintiu Titan are o capacitate de 520 litri şi se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW. Datorită faptului că poate fi deschisă din ambele părţi şi are o închidere centralizată triplă pe fiecare parte, încărcarea şi închiderea este facilă pentru protecţie anti furt.

Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0.

Suportul BMW pentru biciclete Pro 2.0 în partea din spate este uşor, dar robust şi poate susţine până la 60 kg. Extraordinar de uşor de manevrat, poate transporta două biciclete sau biciclete electrice (poate fi extins pentru a găzdui trei biciclete). Funcţia sa de înclinare permite accesul uşor la portbagaj în orice moment.

BMW covoraş compartiment de bagaje; protecţie suplimentară.

Covoraş antiderapant, rezistent la apă special conceput pentru protejarea portbagajului de murdărie şi umezeală.
Negru, cu inserții din oţel inoxidabil de înaltă calitate cu logo „BMW”  în stilul interiorului dau o notă de accent suplimentară.

 

300 de litri de spaţiu de depozitare aerodinamic.

Călătoreşte mai confortabil cu portbagajul suplimentar BMW: beneficiezi de un volum de încărcare de 300 de litri şi de încărcare şi descărcare mai uşoară în comparaţie cu o cutie portbagaj de plafon.

Cutie portbagaj BMW 420, în negru/argintiu titaniu.

Cutia portbagaj BMW modernă în Negru, cu panouri laterale în Argintiu Titanium are un spaţiu de depozitare de 420 litri şi se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW. Datorită faptului că poate fi deschisă din ambele părţi şi are o închidere centralizată triplă pe fiecare parte, încărcarea şi închiderea este facilă pentru protecţie anti furt.

Proiectoare BMW pentru portiere cu tehnologie LED.

Proiectoarele inovative BMW pentru portiere cu tehnologie LED, se activează automat atunci când portierele se deschid şi proiectează o imagine pe suprafaţa din dreptul automobilului printr-un slider interschimbabil. Mai multe teme sunt disponibile pentru a ilumina zona de intrare în automobil aşa cum îţi doreşti.

Află detalii despre accesoriile originale BMW pentru exterior de la dealerul tău preferat Automobile Bavaria.

 

Solicită detalii

ACCESORII INTERIOR ORIGINALE BMW

O pereche suplimentară de ochi în automobilul tău.

Camerele full HD şi QHD ale BMW Advanced Car Eye 2.0 înregistrează automat ce se întâmplă în partea din faţă şi din spate a automobilului în momentul în care are loc un incident.

Suport BMW Pro pentru tabletă pentru sistemul Travel & Comfort.

Suportul universal BMW Pro pentru tabletă se ataşează de echipamentele opţionale Travel & Comfort sau de suportul de bază disponibil separat. Poate fi aliniat flexibil în diferite poziţii, înclinat şi rotit la 360°. Suportul este echipat cu o clemă extensibilă pentru o fixare sigură pentru tablete cu carcasă de siguranţă BMW de la 7” la 13”.

Umeraş BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Umeraşul pentru haine BMW face posibilă atârnarea articolelor de îmbrăcăminte în partea din spate a tetierei. Graţie cuplajului tip plug-in, acesta poate fi ataşat cu uşurinţă, fără risc de accidentare, de suportul de bază disponibil separat sau de echipamentul opţional Travel & Comfort. Fiind dotat cu funcţia hotel (umeraş pentru haine standard), acesta poate fi utilizat şi în afara maşinii.

Cârlig universal BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Cârligul universal pentru haine şi genţi uşoare poate fi ataşat cu uşurinţă pe suportul de bază sau pe echipamentul opţional Travel & Comfort.

Masă pliantă BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Masa pliabilă a sistemului Travel & Comfort, care este echipată cu o protecţie la supraîncărcare, poate fi ataşată cu uşurinţă pe tetierele scaunelor din faţă, fără risc de accidentare, de suportul de bază disponibil separat sau de echipamentul opţional Travel & Comfort, graţie cuplajului tip plug-in. Înălţimea şi unghiul acestuia sunt reglabile şi oferă un suport de pahare pliabil.

Covoraşe BMW pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi includ o margine ridicată pe lângă designul elegant, pentru a proteja zona picioarelor împotriva murdăriei şi a umezelii. Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi protejează spaţiul pentru picioare din faţă de murdărie şi umezeală. În negru cu inscripţia BMW.

Covoraş reversibil pentru portbagajul BMW cu puncte de ataşare a bagajelor.

Covoraşul reversibil pentru portbagajul BMW cu puncte de ataşare a bagajelor poate fi folosit în poziţia în care doreşti. Poţi fixa articolele de partea superioară din mochetă, iar murdăria este aproape invizibilă la prima vedere. Cealaltă parte a covoraşului, pe de altă parte, este potrivită pentru transportul obie

Husă pentru chei BMW Crystal Clarity.

Husa de calitate pentru cheie BMW din piele nappa cu cristale strălucitoare transformă cheia automobilului tău BMW într-un accesoriu atrăgător. Toate tastele funcţionale rămân uşor accesibile. Dacă trebuie să scoţi cheia din orice motiv, de exemplu pentru înlocuirea bateriei, poţi face acest lucru cu uşurinţă datorită curelei practice de fixare.

Buton de blocare BMW Crystal Clarity.

Butonul de blocare Crystal Clarity adaugă o notă elegantă interiorului de calitate al automobilului tău. Cristalul Swarovski integrat se vede şi din exteriorul automobilului, făcând ca butonul de blocare să atragă privirile. Componenta de înaltă calitate din aluminiu anodizat gri închis se montează în doar câţiva paşi simpli.

Află detalii despre accesoriile originale BMW pentru interior de la dealerul tău preferat Automobile Bavaria.

 

Solicită detalii

ACCESORII ELECTRONICE BMW

Cameră frontală BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro include o cameră QHD de înaltă calitate care monitorizează evenimentele din faţa automobilului, chiar şi când este parcat. Dacă sistemul detectează vibraţii şi mişcări neobişnuite în preajma automobilului, memorează automat evenimentul pentru a documenta posibilele accidente sau tentative de spargere.

Cameră spate BMW Advanced Car Eye 3.0.

Camera full HD de înaltă calitate suplimentează sistemul BMW Advanced Car Eye 3.0 şi înregistrează automat ce se întâmplă în partea din spate a automobilului dacă se detectează vibraţii - chiar şi când automobilul este parcat. Dacă sistemul detectează vibraţii în afara automobilului, memorează automat evenimentul pentru a documenta posibilele accidente sau tentative de spargere.

Cablu adaptor BMW pentru Apple iPhone/iPod.

Pentru o experienţă aparte, un dispozitiv Apple iPod™ sau iPhone™ compatibil poate fi integrat în sistemul de operare al automobilului şi încărcat simultan cu ajutorul cablului adaptor BMW. Dispozitivul poate fi controlat prin intermediul controlerului iDrive şi cu ajutorul butoanelor multifuncţionale de pe volan sau de pe sistemul radio.

Adaptor USB dublu de încărcare BMW pentru tipurile A şi C.

Adaptorul USB dublu de încărcare poate fi introdus cu uşurinţă în priza auto. Astfel, două dispozitive mobile externe pot fi încărcate cu uşurinţă în acelaşi timp. Curentul mare permite încărcarea rapidă a dispozitivelor, cum ar fi smartphone-uri şi tablete.

Află detalii despre accesoriile originale BMW de la dealerul tău preferat.

 

Solicită detalii

PRODUSE DE ÎNGRIJIRE BMW

Rezervă BMW Natural Air Tropical Forest, ediţie limitată.

Cu rezerva BMW Natural Air ediţie limitată din gama Tropical Forest, te poţi bucura de un parfum plăcut în interiorul automobilului în timpul călătoriilor tale. Parfumul Air Tropical Forest te va duce într-un tărâm al experiențelor de neuitat care amintește de o pădure tropicală vibrantă. Pachetul include trei rezerve de parfum ambalate individual.

Lavetă BMW din material textil pentru curăţarea afişajului.

Îngrijire optimă pentru interiorul automobilului tău: Cu ajutorul lavetei de curăţare special dezvoltate pentru afişajul BMW, poţi curăţa ecranele şi suprafeţele lucioase fără grija zgârieturilor, urmelor sau scamelor. Murdăria şi amprentele se îndepărtează uşor, fără să foloseşti agenţi de curăţare. Element vizual de impact: Logo BMW pe lavetă şi o husă practică pentru depozitare.

Soluţie concentrată BMW pentru spălarea parbrizului.

Soluţia concentrată BMW pentru spălarea parbrizului acţionează ca un aditiv de curăţare foarte concentrat pentru sistemul de spălare a parbrizului şi a farurilor. Îndepărtează praful, rămăşiţele de insecte, ceara auto şi urmele de grăsime fără probleme şi fără a lăsa urme.

Află detalii despre produsele de îngrijire originale BMW de la dealerul tău preferat.

 

Solicită detalii

STARTER KIT BMW NATURAL AIR.

Cu starter kitul BMW Natural Air, te poţi bucura de un parfum plăcut în interiorul automobilului în orice moment în timpul călătoriei. Kitul conţine un suport reglabil pentru parfum şi un baton de parfum înlocuibil din gama de parfumuri răcoritoare Mountain View. Ataşează suportul pentru parfum de grila de ventilaţie a automobilului.

Solicită detalii

ROŢI ŞI ACCESORII ROȚI ORIGINALE BMW.

Roţile mele BMW: personalizate pentru vară.

Străzile pot deveni alunecoase după o furtună de vară. Seturile complete de roţi originale BMW pentru vară se montează rapid şi îţi îmbunătăţesc experienţa de condus, garantând că ajungi în siguranţă la destinaţie, indiferent de vreme.

Exact cum îţi place: Gama noastră largă de roţi complete originale BMW de vară oferă opţiuni exclusive de design, în toate dimensiunile. Modelul tău BMW nu va beneficia numai de un upgrade vizual remarcabil, ci şi de o valoare de revânzare mai mare. În funcţie de roată, te vei bucura chiar de o îmbunătăţire a răspunsului dinamic datorită proceselor de producţie de ultimă generaţie, reducerii greutăţii şi testelor specifice modelului pentru siguranţă şi dinamică a condusului.

Explorează gama de roți de vară orginale BMW

SET COMPLET DE ROŢI DE VARĂ BMW

Jante M Performance de 21” tip 943 M bicolore

Jante M Performance din aliaj uşor Cross-spoke de 21”, tip 943 M în Jet Black Bicolor, lucioase. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Jante M Performance de 21” tip 943 M.

Jante M Performance din aliaj uşor Cross-spoke de 21”, tip 943 M, Gri Frozen Midnight. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Jante M Performance 19” tip 942 M, Jet Black mat

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 942 M, Jet Black mat. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Contactează dealerul tău preferat Automobile Bavaria pentru a afla detalii despre roțile originale BMW.

ACCESORII ROȚI ORIGINALE BMW

Capac central flotant BMW.

Capacul plutitor BMW pentru butucul roţilor afişează logo-ul BMW care nu se mai învârte odată cu janta, ci rămâne în aceeaşi poziţie. Capacul poate fi montat pe toate jantele BMW din aliaj uşor cu un diametru al cercului de montare de 112 mm.

Huse pentru anvelope M Performance.

Aveţi senzaţia că sunteţi într-o maşină care poate participa la curse chiar dacă vă aflaţi în garaj: Husele pentru anvelopele M Performance protejează de murdărie atât şoferul, cât şi automobilul. Datorită unei prinderi mai bune, roţile pot fi transportate cu mai multă uşurinţă. Graţie marcajelor speciale, poţi identifica rapid anvelopele de care ai nevoie. Cu design sportiv M Performance.

Capace ventil BMW

Set de patru bucăți  personalizate cu logo BMW.

Capace ventil BMW M.

Set de patru bucăți  personalizate cu logo M.

Vezi alte accesorii originale BMW pentru roată

Contactează dealerul tău preferat Automobile Bavaria pentru a afla detalii despre accesoriile dedicate roților originale BMW.

Service-ul BMW pentru roţi şi anvelope.

Nu numai că îţi schimbăm anvelopele de iarnă şi pe cele de vară, ci beneficiezi şi de verificări ale profilului anvelopelor şi ale frânelor. Îţi oferim schimbarea roţilor şi anvelopelor (inclusiv echilibrarea roţilor) la un raport calitate/preţ de primă clasă. Vom realiza inspecţia şi lucrările de mentenanţă cu cea mai mare grijă şi cu profesionalism total. De asemenea, datorită serviciului nostru profesional de depozitare a roţilor (inclusiv spălare şi echilibrare), vei evita orice stres şi vei economisi spaţiu.

Fă o programare în service

ACCESORII ORIGINALE BMW CHARGING.

„Încărcată cu vibraţia verii: călătoria mea.”

Dacă vrei să te pregăteşti pentru vară, nu trebuie doar să-ţi încarci portbagajul cu accesorii utile, ci şi să-ţi încarci complet bateria. Aruncă o privire pe accesoriile noastre originale BMW Charging, care sunt perfecte pentru toate nevoile tale în ceea ce priveşte automobilul electric. Astfel, vara asta va fi a ta.

ACCESORII BMW M PERFORMANCE PENTRU PRIMĂVARA ŞI VARA TA.

„Accentul meu special pe timp de vară.”

Este vara ta şi momentul tău să străluceşti. Accesoriile BMW M Performance* îţi permit să-ţi personalizezi automobilul BMW aşa cum îţi doreşti şi îi conferă acestuia un caracter motorsport autentic. Transformă-ţi automobilul BMW într-o capodoperă care atrage atenţia tuturor şi fă această vară să fie vara ta – fără compromisuri.

* Nu toate componentele prezentate sunt disponibile la momentul lansării pe piaţă. Folia prezentată nu face parte din programul de piese M Performance.

ÎNTREGUL DOMENIU DE APLICARE AL SERVICIILOR BMW.

Descoperă celelalte oferte de servicii atractive pe care le oferim şi găseşte serviciul perfect - pentru modelul tău BMW, pentru nevoile tale individuale şi pentru plăcerea pură de a conduce fără griji.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Oferte personalizate pentru servicii de întreţinere pe termen lung, la preţ fix.

Descoperă acum

BMW SERVICE 5+.

Oferte atractive pentru modelele BMW mai vechi de cinci ani.

Descoperă acum

Aplicaţia My BMW.

SERVICE BMW.

Tu şi automobilul tău BMW sunteţi pe mâini bune alături de partenerul tău de service BMW. De la pachete de servicii pe termen lung, cum ar fi BMW Service Inclusive, la preţuri all-inclusive cu BMW Service 5+ şi până la serviciile noastre fără contact sau uleiul de motor original BMW şi multe alte servicii individuale, avem mereu soluţia optimă pentru tine – pentru fiecare model BMW, pentru nevoile tale specifice şi pentru numeroşii kilometri pe care urmează să-i parcurgi fără griji.

Fă o programare online acum

NOI AVEM RĂSPUNSURILE LA ÎNTREBĂRILE TALE PRIVIND ANVELOPELE.

Detaliile de presiune pentru dimensiunile aprobate ale anvelopelor pot fi găsite pe stâlpul B când uşa şoferului este deschisă.

În funcţie de automobil şi de anul de fabricaţie, BMW utilizează un semn electronic de presiune în anvelope. Semnul de presiune în anvelope este completat de un meniu suplimentar pentru utilizator şi este afişat pe afişajul de informaţii central (CID).

Presiunea corectă în anvelope determină durata de viaţă a anvelopelor, siguranţa la condus, confortul la rulare şi, de asemenea, consumul de combustibil. De aceea, recomandăm verificarea presiunii în anvelope şi reglarea acesteia, după caz, de cel puţin două ori pe lună şi înainte de a pleca într-o călătorie lungă. Acest lucru ar trebui făcut chiar dacă presiunea în anvelope a automobilului este monitorizată electronic.

Dacă automobilul are o roată de rezervă, şi aceasta ar trebui verificată la acelaşi interval de timp.

Valorile presiunii în anvelope se referă la anvelope reci sau la anvelope care au aceeaşi temperatură ca temperatura mediului ambiant.

Marcajul stea reprezintă aprobarea calităţii anvelopelor de către BMW. Toate anvelopele BMW cu marcaj stea au fost testate şi dezvoltate în parteneriat cu producători de anvelope de top pentru a asigurarea conformităţii cu modelul tău BMW în cel mai bun mod posibil, asigurând totodată un nivel optim de performanţă, confort şi siguranţă.

Când vrei să cumperi o combinaţie de roţi şi anvelope, contactează un partener BMW.

Momentul potrivit pentru a schimba anvelopele de iarnă cu anvelopele de vară este atunci când temperatura exterioară ajunge la 7 °C. Sub această temperatură, anvelopele de iarnă sunt alegerea potrivită. Peste această temperatură, anvelopele de vară oferă cea mai sigură şi confortabilă experienţă de condus.

Aderenţa şi manevrabilitatea anvelopelor depind în mare măsură de adâncimea indicatorului de uzură a profilului acestora. BMW recomandă o adâncime de 3 mm pentru anvelope de vară şi de 4 mm pentru anvelope de iarnă, pentru asigurarea unei experienţe de condus sigure şi plăcute. Având multe caneluri longitudinale, blocuri mari ale benzii de rulare, un compus de cauciuc optim pentru temperaturi ridicate şi o adâncime adecvată a indicatorului de uzură a profilului, anvelopele de vară originale BMW sunt cea mai bună alegere pentru călătorii pe timp de vară.