Dacă vrei ca vara asta să fie a ta, trebuie să te pregăteşti cum se cuvine. Planifică-ţi călătoria şi asigură-te că beneficiezi de suficient spaţiu de depozitare pentru toate echipamentele de care ai nevoie pentru activităţile tale preferate de vară.

Profită de gama noastră variată de accesorii originale BMW pentru interior şi exterior şi pregăteşte-ţi automobilul BMW pentru cea mai frumoasă vară din viaţa ta.


Iată mai jos o listă scurtă de accesorii care îți poate fi utilă în călătoria ta cu mașina:

ACCESORII INTERIOR ORIGINALE BMW

Covorașe BMW pentru toate anotimpurile

Setul de covorase originale BMW cu bordura înaltă se mulează perfect pe forma interioara a modelului tău BMW, fără însă a avea proeminente voluminoase.

Covorașele au un design modern și o formă menită să vă protejeze interiorul automobilului in orice anotimp.

Setul de covorase prezintă bordura înaltă care nu permite infiltrarea apei și murdariei pe mocheta.

Geantă BMW pentru spătarul scaunului

Geanta BMW cu diverse compartimente de depozitare de diferite mărimi poate fi uşor ataşată de spătarul scaunului pasagerului faţă. Este potrivită pentru depozitarea obiectelor de dimensiuni reduse. Geanta BMW pentru spătarul scaunului este pliabilă, astfel încât poate fi folosită şi în afara automobilului. Este disponibilă în diferite culori.

Carcasa de siguranta BMW pentru Apple iPad Pro TM

Carcasa oferă o protecție de siguranță  pentru toate dispozitivele Apple iPad TM Pro de 11 inchi.

Creată din silicon negru, această carcasă protejează efficient tableta  impotriva zgarieturilor și a șocurilor.

Află detalii despre accesoriile originale BMW pentru interior de la dealerul tău preferat.

 

solicită detalii

ACCESORII EXTERIOR ORIGINALE BMW

Cutie portbagaj BMW 420, în negru/argintiu titanium

Această cutie modernă de portbagaj BMW,  dotată cu sistem de securizare a bagajului creează un spaţiu de depozitare suplimentar de 420 de litri. Cutia portbagaj are o dimensiune generoasă, este uşor de montat pe suportul pentru plafon şi este compatibilă cu toate sistemele BMW de portbagaj pentru plafon. Carcasa sa este confecţionată din plastic ABS foarte rezistent la impact şi stabilizat UV. Cutia poate fi deschisă din ambele părţi şi este dotată cu un sistem triplu de închidere centralizată pe fiecare parte, uşurând astfel încărcarea şi protejând-o împotriva furturilor. Are o greutate de 19 kg şi respectă standardele de siguranţă BMW în ceea ce priveşte reacţia la accidente, siguranţa în exploatare şi performanţa pe termen lung.

Suport pentru plafon BMW

Sistemul multifuncţional de portbagaj pentru plafon poate fi utilizat împreună cu toate suportul pentru plafon şi cutiile de portbagaj BMW. Este incredibil de uşor de instalat şi respectă cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă datorită construcţiei rezistente şi a sistemului de blocare care protejează împotriva furturilor. Suportul pentru plafon beneficiază de un design incofundabil BMW care completează aspectul şi designul automobilului.

Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0

Suportul pentru biciclete cu montare în spate BMW Pro 2.0 a fost creat pentru a transporta în siguranţă două biciclete/biciclete electrice pe bila de cuplare a unui cârlig de remorcare BMW. Acest sistem de transport din oţel/aluminiu este uşor, dar foarte rezistent, are o capacitate maximă de încărcare de 60 km şi poat e transporta biciclete cu o distanţă între butuci de până la 130 cm. Mai mult, suportul pentru biciclete este dotat cu un sistem de cuplare pe bilă care poate fi utilizat cu o singură mână, braţe de sprijin detaşabile şi un sistem de prindere pe bază de clichet pentru fixarea roţilor care este foarte uşor de utilizat. Sistemul de basculare al suportului pentru biciclete cu montare în spate permite accesul facil la portbagaj în orice moment. Mai mult, suportul pentru biciclete Pro 2.0 respectă cele mai înalte standarde de siguranţă şi poate fi pliat atunci când nu este utilizat. De asemenea, sunt disponibile şi o extensie pentru o a treia bicicletă şi o geantă de transport. Per total, suportul pentru biciclete este un însoţitor perfect, fie în vacanţa vieţii tale, fie într-o călătorie scurtă cu un BMW.

Află detalii despre accesoriile originale BMW pentru exterior de la dealerul tău preferat.

 

Solicită detalii

ROŢI ŞI ACCESORII ROȚI ORIGINALE BMW.

Roţile mele BMW: personalizate pentru vară.

Conform nevoilor tale personale: Cu gama extinsă de accesorii originale BMW, modelul tău BMW nu obţine doar o modernizare vizuală, ci beneficiază şi de standardele de calitate superioare. Sunt confecţionate special pentru modelul tău BMW şi au fost dezvoltate în colaborare strânsă cu marii producători de anvelope (de ex. Bridgestone, Pirelli şi Michelin).

Explorează gama de roți de vară orginale BMW

ACCESORII ROȚI DE VARĂ ORIGINALE BMW

Capac central flotant BMW.

Capacul central flotant BMW include emblema BMW care nu se mai roteşte împreună cu roata, ci rămâne mereu în aceeaşi poziţie. Capacul poate fi montat pe toate jantele BMW din aliaj uşor cu un diametru al cercului de montare de 112 mm.

Capace prezoane BMW cu logo.

Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Set de patru capace pentru supape. Cu logo BMW.

Capace prezoane BMW cu logo M.

Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Cu logo M.

Huse pentru anvelope M Performance.

Ai senzaţia că eşti într-o maşină care poate participa la curse chiar dacă te afli în garaj: Anvelopele M Performance protejează de murdărie atât şoferul, cât şi automobilul. Datorită unei prinderi mai bune, roţile pot fi transportate cu mai multă uşurinţă.

Vezi alte accesorii originale BMW pentru roată

Contactează dealerul tău preferat Automobile Bavaria pentru a afla detalii despre accesoriile dedicate roților originale BMW.

ACCESORII BMW M PERFORMANCE PENTRU PRIMĂVARA ŞI VARA TA.

Accentul meu special pe timp de vară.

Este vara ta şi momentul tău să străluceşti. Accesoriile BMW M Performance îţi permit să-ţi personalizezi automobilul BMW aşa cum îţi doreşti şi îi conferă acestuia un caracter motorsport autentic. Transformă-ţi automobilul BMW într-o capodoperă care atrage atenţia tuturor şi fă această vară să fie vara ta – fără compromisuri.